w4tt4n4b3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Παίζει αρχεία matroska 1200χ720 το πρόβλημα όμως είναι ότι υπάρχει μεγάλος αποσυγχρονισμός μεταξύ εικόνας και ήχου. Με το zoom player το πρόβλημα αυτό μειώθηκε όταν έκανα μια ρύθμιση αλλά ένας μικρός αποσυγχρονισμός υπήρχε ακόμη.
Vagos_46 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δοκίμασε τον KMPlayer, μήπως και βελτιωθεί λίγο...
w4tt4n4b3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Με το Asus 900 είχα δοκιμάσει VLC, KMP, Zoom player, MPC και διάφορα άλλα. Τώρα το Asus 900 δεν το έχω αλλά θα δοκιμάσω το KMP στο HP 2133 Mininote.
nikosBruin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δεν έχω δοκιμάσει 720p. Αλλά να πούμε την αλήθεια δεν βλέπω και το λόγο μια που η ανάλυση του μηχανήματος είναι μόνο 1024x600 και ούτως ή άλλως στις 9 ίντσες δεν θα υπήρχε ορατή διαφορά. Επιπλέον και ο αποθηκευτικός χώρος δεν είναι πολύς...
alex2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Παιδιά υπάρχει ένα ενδιαφέρον από τον αδερφό μου για αυτό το μηχανηματάκι θέλω να κάνω μια ερώτηση. Αν κάποιος θελήσει να κάνει format στο μηχάνημα πως γίνεται αυτό από την στιγμή που δεν έχει CD/DVD drive? Υποθέτω ότι υπάρχει στον δίσκο το λειτουργικό και το κάνεις επαναφορά....αλλά ας υποθέσουμε ότι κάποιος θελήσει να βάλει ένα άλλο λειτουργικό,τι γίνεται? Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει boot από εξωτερικό δίσκο ή DVD από το BIOS του μηχανήματος?
nikosBruin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Αν κάποιος θελήσει να κάνει format στο μηχάνημα πως γίνεται αυτό από την στιγμή που δεν έχει CD/DVD drive? Υποθέτω ότι υπάρχει στον δίσκο το λειτουργικό και το κάνεις επαναφορά....αλλά ας υποθέσουμε ότι κάποιος θελήσει να βάλει ένα άλλο λειτουργικό,τι γίνεται? Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει boot από εξωτερικό δίσκο ή DVD από το BIOS του μηχανήματος? Μην σε προβληματίζει. Είναι εύκολο. Όταν ξεκινάει, πατώντας F9 μπορείς να κάνεις επαναφορά, ενώ πατώντας Esc μπορείς να του πεις να κάνει boot από USB stick ή από εξωτερικό CD/DVD (μπορείς να αγοράσεις εξωτερική θήκη DVD για 15-20 ευρώ νομίζω). Δες και το http://wiki.eeeuser.com/ κάτω-κάτω έχει links με αναλυτικές οδηγίες για πολλά λειτουργικά συστήματα που μπορείς να δοκιμάσεις.
alex2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μην σε προβληματίζει. Είναι εύκολο. Όταν ξεκινάει, πατώντας F9 μπορείς να κάνεις επαναφορά, ενώ πατώντας Esc μπορείς να του πεις να κάνει boot από USB stick ή από εξωτερικό CD/DVD (μπορείς να αγοράσεις εξωτερική θήκη DVD για 15-20 ευρώ νομίζω). Δες και το http://wiki.eeeuser.com/ κάτω-κάτω έχει links με αναλυτικές οδηγίες για πολλά λειτουργικά συστήματα που μπορείς να δοκιμάσεις. OK Ευχαριστώ για την πληροφορία
nikosBruin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Έπεσε η τιμή των Eee 900 στο http://www.clove.co.uk. Το είχαν 320 λίρες, τώρα το έχουν μόνο 270 λίρες (συν μεταφορικά, συν χαράτσι τράπεζας για αλλαγή από λίρες).
21century Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Εδω ακόμα έχει 399 ευρω το λιγότερο μην πώ περισσότερο σε ορισμένα καταστήματα, ωστόσο μέχρι να εμφανιστέι το 901 πιστεύω οτι θα δούμε προσφορές. Υπάρχουν στο εξωτερικό και παραγγελίες για το 1000αρι που ειναι το κορυφαίο όλων αλλά πανάκριβο ακόμα..
ArisG88 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Αν ειναι να περιμενουμε για επομενα μοντελα ποτε δεν προκειται να αγορασουμε κατι
pasific Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Τα Asus EEE 900 που αγοράστηκαν από την Αγγλία έχουν μπαταρίες 4400mAh. Διάβασα ότι η Asus δέχτηκε να τις αντικαταστήσει με μπαταρίες 5800mAh αν ο πελάτης επιστρέψει την μπαταρία 4400 και πληρώσει 10 λίρες + φόρο. Το πρόγραμμα αντικατάστασης υποτίθεται ότι θα αρχίσει στις 10 Ιουνίου. εγω το πηρα πριν απο ενα μηνα απο εσοπ με την προσφορα 239 eeepc 900xp και εχει 4400 μπορεις να δωσεις κανενα λινγ για την αντικατασταση αμα πεζει βεβαια . και κατι αλλο θελώ να αλλαξω μνημη σε 2gb μπορειτε να προτινετε καμια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.