Προς το περιεχόμενο

Asus EeePC 900

nikosBruin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολύ φιλε μου

βασικά με αγχώνει λίγο η πιστωτική.θα προτιμούσα τραπεζική κατάθεση αλλα δυστυχώς...

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να σου πω σε οδηγό για αγορές στο διαδίκτυο έχω ακούσει ότι τα καταστήματα που απαιτούν κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό θεωρούνται πιο ύποπτα από αυτά που ζητάνε πιστωτική. Πάντως το clove.co.uk και το microanvica.co.uk θεωρούνται εγγυημένα, τα έχουν χρησιμοποιήσει και άλλοι.

Δημοσ.

Ειδα το βιντεο με μπουτάρισμα αλλα με το πολυ αργό NOD32 κανει 50 δευτερα περιπου, αν εβαζες το ελαφρυ avast παω στοιχημα οτι θα εκανε πολυ λιγοτερο και αν το ελαφρυνες λιγο θα ηταν μια χαρα..

Δημοσ.

Τα Asus EEE 900 που αγοράστηκαν από την Αγγλία έχουν μπαταρίες 4400mAh. Διάβασα ότι η Asus δέχτηκε να τις αντικαταστήσει με μπαταρίες 5800mAh αν ο πελάτης επιστρέψει την μπαταρία 4400 και πληρώσει 10 λίρες + φόρο. Το πρόγραμμα αντικατάστασης υποτίθεται ότι θα αρχίσει στις 10 Ιουνίου.

Δημοσ.

Mόνο που για να τις ανταλλάξουμε πρέπει να μας έχουν έρθει πρώτα. Και ακόμα τπτ. :X:mad::mad::mad:

Αλλά και πάλι, εγώ δεν θα μπω στον κόπο να την στείλω πίσω... Θα κρατήσω αυτήν και θα πάρω και μια 6600. :-)

Δημοσ.

drdino, από που το παράγγειλες και αργεί τόσο;

Πάντως τώρα που είπες για 6600 είδα αν έχουν κυκλοφορήσει. Το clove.co.uk φαίνεται να τις έχει ήδη! Κοστίζουν όμως 41 λίρες (πάνω από 50 ευρώ)...

Επιπλέον βλέπω ότι έχει pre-order και για μπαταρίες 7800 που πρώτη φορά τις ακούω!!! Μάλλον όμως τα έκαναν μαντάρα στο site με τις μπαταρίες και τις τιμές γιατί την 7800 την έχει 58.75 λίρες και την 5200 την έχει και αυτήν 58.75 λίρες!

Θα περιμένω 1-2 μήνες για να δω τι θα γίνει με το θέμα αυτό.

Δημοσ.

Οι μπαταρίες από ebay... Υπάρχουν και 10000+mah, αλλά εντάξει, είναι γαϊδούρια και το eee γίνεται σαν μεταλλαγμένη σαύρα.

To eee έχει παραγγελθεί από clove. Εντάξει, δεν έχει αργήσει θεωρητικά, εγώ είμαι ανυπόμονος. :-D

Δημοσ.

Επιπλέον βλέπω ότι έχει pre-order και για μπαταρίες 7800 που πρώτη φορά τις ακούω!!! Μάλλον όμως τα έκαναν μαντάρα στο site με τις μπαταρίες και τις τιμές γιατί την 7800 την έχει 58.75 λίρες και την 5200 την έχει και αυτήν 58.75 λίρες!

Οι 7800 ειναι της Mugen Power, branded ως Asus.... επώνυμες μπαταρίες... θεωρητικά ποιοτικότερες απο τις άλλες του σορού... :-)

Αντε ρε Clooooove... αντε... μας γκαστρωσες... :cry:

Δημοσ.

Aξιοπιστη ναι και σε χρονους και συνενοηση απολυτα επαγγελματιες, στην περιπτωση μου με ενα 701 ολα πηγαν ως επρεπε.

Τωρα για το χρονο παραδοσης δεν εξερταται μονο απο αυτην αν και λογικα θα εχουν πεσει μαζικες ακυρωσεις, τη δευτερα ελεγε 2-3 εβδομαδες παραδοση το 900, σημερα λογικα θα θελει λιγοτερο με την εμφανιση του wind

Δημοσ.
H clove πόσο αξιόπιστη είναι στους χρόνους αναμονής που λέει; :P

Δε νομίζω ότι είναι αξιόπιστη στους χρόνους αναμονής. Ειδικά σε αυτά που λέει το site. Αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν φταίνε αυτοί, η Asus δεν παραδίδει σε τακτά χρονικά διαστήματα. Και όλα τα άλλα μαγαζιά αυτό το πρόβλημα έχουν.

Εγώ είχα παραγγείλει το 701 στα μέσα Ιανουαρίου και έλεγε 3 βδομάδες. Τελικά ακύρωσα την παραγγελία τον Μάρτιο (!) γιατί δεν μου το είχαν στείλει ακόμη. Πάντως μετά με βάλανε σε λίστα αναμονής για το 900 και όντως το έλαβα μόλις κυκλοφόρησε.

Δημοσ.

Εγώ είχα παραγγείλει το 701 στα μέσα Ιανουαρίου και έλεγε 3 βδομάδες. Τελικά ακύρωσα την παραγγελία τον Μάρτιο (!) γιατί δεν μου το είχαν στείλει ακόμη. Πάντως μετά με βάλανε σε λίστα αναμονής για το 900 και όντως το έλαβα μόλις κυκλοφόρησε.

:X:confused::fear: JESUS!!!!

Θα το δω και αυτο... πρωτα θα παραλαβω το αμαξι που παραγγελνω αυριο (custom order) και μετα θα παραλαβω το EEE!!! Καλα... αν εχουν σκοπο να πιασουμε Ιουνιο θα πέσει ακύρωση μου φαίνεται και θα πάμε χαλαρά για Mininote με VIA NANO. :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...