Προς το περιεχόμενο

Asus EeePC 900

nikosBruin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν έχω βάλει XP και προς το παρόν δεν σκοπεύω. Το Xandros Linux δουλεύει μια χαρά και έχει όλα όσα χρειάζομαι.

Μόνο 400 ευρώ κόστισε; Αυτό είναι πολύ καλή τιμή! Πάντως στο site http://www.microanvica.com/ το έχουν 329 λίρες που είναι περισσότερα από 400 ευρώ. Ίδια τιμή έχει και στο http://www.clove.co.uk/ και με τα μεταφορικά και τις μετατροπές από λίρες της τράπεζας μου κόστισε 454 ευρώ.

Με την τιμή που πουλάνε οι τράπεζες είναι στα 405?... Στο purelygadgets όταν το είχε 329£ σε Ευρώ το έδινε 389... Οι ισοτιμίες άλλάζουν από τον ένα μηνα στον άλλο αρκετά μερικές φορές.

Μεταφορικά δεν πλήρωσα γιατί μου το έφεραν γονείς ενός φίλου.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

400 ευρω ειναι καλη τιμη . Συνηθως τα υπο-φορητα ειναι ακριβα. Βεβαια εχει μικρο δισκο.

Δημοσ.

πότε θα το δούμε εδώ? αν αργήσει πολύ (πιθανότατα καλοκαίρι θα βρεθώ λίγες μέρες Αγγλία), αξίζει να το πάρω από κει? να γλιτώσω και μεταφορικά.

Και όχι δεν είναι όσο ακριβό είναι ένα laptop, η μισή του αξία είναι η υπερφορητότητά του

Δημοσ.

Για τα μεταφορικά δεν συμφέρει οπότε καλύτερα να περιμένουμε όταν πέσουν οι τιμές ή το παρουσιασει καμια ελληνική αλυσίδα. Μερικές δεν το κάνουν λόγω μικρών περιθώριων κέρδους..

Δημοσ.
Για τα μεταφορικά δεν συμφέρει οπότε καλύτερα να περιμένουμε όταν πέσουν οι τιμές ή το παρουσιασει καμια ελληνική αλυσίδα. Μερικές δεν το κάνουν λόγω μικρών περιθώριων κέρδους..

Πολύ συχνά βγαίνει φτηνότερο να το πάρεις από Αγγλία και να πληρώσεις μεταφορικά, παρά από Ελλάδα. Για παράδειγμα το 701 (όχι το surf). Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό. Πιθανόν επειδή ο πολύς κόσμος δεν θέλει να μπλέκει με εξωτερικό και εδώ ο ανταγωνισμός είναι σχετικά μικρός.

Δημοσ.

Είμαι σε εναν κεντρικο πεζόδρομο της πόλης αυτη τη στιγμή, τρώω την μπουγατσα μου και τεσταρω την μπαταρία του Asus. Με Msn ανοιχτο και με καμερα δεν το βλέπω να κρατάει πολύ. Μετά από 40 λεπτά με msn και κάμερα ανοιχτη, firefox έχει πεσει στο 60%. Η 4400 δε λέει πολλά. Ίσως φταιει η καμερα που δουλευε αλλά και πάλι από τέτοιες συσκευές περιμένεις το παραπανω. σίγουρα η 5800mah που πήραν στην αμερικη θα ηταν καλύτερη. έχω βρει ενα speedtouch router wireless ξεκλειδωτο.

Και ενα βίντεο για να δειτε πώς παιζει αρχεία matroska 1280x720...

http://www.dailymotion.com/video/x5h4ya_video-test-3-asus-900_tech

Δημοσ.

Πως να διαγράψετε τα Κινέζικα από το Asus 900 (Xandros easy mode):

Ανοίγουμε ένα τερματικό με Alt+Ctrl+T και γράφουμε:

sudo apt-get remove xandros-scim

sudo apt-get remove xandros-gcin

sudo apt-get remove gcin

Σημειώνω ότι χωρίς τα παραπάνω το δικό μου δεν μου επέτρεπε να βάλω τόνους στα Ελληνικά.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά του συγκεκριμένου αλλα διαθέσιμο βρίσκω μονο με Linux.αν πάρω με Linux θα μπορώ να βάλω χρ?υπάρχει κάποιος φίλος που έχει βρει σε κανένα ηλεκρονικό κατάστημα διαθέσιμο με χρ??

Περιττό να σας πω ότι έχω αρρωστήσει:eek:.Εχω 4 μέρες ψάχνω και δεν υπάρχει διαθέσιμο πουθενά.καλά για ελλάδα ούτε λόγος έτσι...:shifty:

Δημοσ.

Εγώ έχω βάλει Xp nLite και δουλεύει μια χαρά. Καλύτερα να το πάρεις σε linux. Εχει περισσότερη χωρητικότητα ο 2ος SSD. Από τα 8gb πας στα 16gb. Δεν είναι μικρή διαφορά.

Δημοσ.

φιλε μου πως έκανες την αγορά?με πιστωτική??τα xp πως τα πέρασες??χωρίς κώλυμα η κάποιο πρόβλημα???

στο MicroAnvica δεν έχουν διαθέσιμα.έχεις καμια άλλη ιδέα??

Δημοσ.

Εκτός από microanvica, υπάρχουν το clove, purelygadgets. superetrader, misco. Το αγόρασαν φίλοι. Αλλά όλο και κάποιο θα δέχεται ελληνική πιστωτική.

Συνέδεσα ένα εξωτερικό dvd-r και τα πέρασα όπως τα περνάει κανείς σε οποιοδήποτε μηχάνημα. Απλώς εφτιαξα μια ειδική έκδοση XP για να πιάνουν λιγότερο χώρο. Υπάρχουν οδηγοί διάφοροι να σε βοηθήσουν. Αλλοι χρησιμοποιούν usb stick για να περάσουν τα windows. Μπες στο forum.eeeuser.com και θα βρεις όλες τις απαντήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...