d-l-sama Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Επειδή δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ ή στα δίκτυα,αν είναι κάποιος mod ας το μεταφέρει!Θέλω να συνδέσω το Macbook μου με το PC μου!που τρέχει Ubuntu 8.04!Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πεί τι πρέπει να ρυθμίσω τόσο στο Mac όσο και στα linux!Αν το έχει κάνει κανένας ή γνωρίζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Με κάθε καλή διάθεση, να σου πω πως τα περισσότερα (για να μην πω όλα) από αυτά που γράφεις υπάρχουν στο Internet σε πολλές σελίδες, είτε ελληνικές είτε αγγλικές. Αν κάνεις ένα απλό ψάξιμο θα βρεις πολύ υλικό, το οποίο θα πρέπει να διαβάσεις για να κάνεις αυτό που θες κάθε φορά. Μην τα ζητάς όλα έτοιμα, απλά και τακτοποιημένα, γιατί είναι κουραστικό να γράφονται κάθε φορά πράγματα τα οποία έχουν αναφερθεί πολλές φορές. Ένα απλό google-αρισμα θα σε σώσει και απο την αναμονή άλλωστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d-l-sama Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Με κάθε καλή διάθεση και από μένα!Πριν βγάλω κάτι το ψάχνω πρώτα από μόνος μου!Είτε από την εμπειρία μου είτε από το internet!Όταν δεν μπορώ να βγάλω κάτι είτε γιατί δεν ξέρω να ψάχνω είτε γιατί υπάρχει κάτι αντίστοιχο,τότε το βγάζω στο forum!Τώρα επειδή είμαι καινούριος χρήστης Mac,έψαξα και μέσα στο ίδιο το site της Apple και δεν έβγαλα κάτι!Και ότι και αν βρήκα μέσα στο google δεν ήταν gia ubuntu αλλά για άλλες εκδόσεις linux!Οπότε διαφέρουν!Και δεν περιμένω να μου πείτε κάνε αυτό και αυτό αλλά να μου δώσετε ένα link για να διαβάσω μόνος μου και να προσπαθήσω πρώτα μόνος μου!Τώρα επειδή από ότι είδα αναφέρεσαι και σε άλλα που έχω ανεβάσει ή έχω ανοίξει κανούρια θέματα αν είναι τόσο ενοχλητικά θα μπορούσε κάποιος που διαχειρίζεται το forum να μου στείλει ένα pm και να μου πει!Μέσα από τα post μου μπορεί να διευκολύνονται και άλλοι!Και πριν ανεβάσω κάτι ελέγχω αν έχει ξανασυζητηθεί!Με καλή διάθεση πάντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Αν φτι'αξεις τα πολύ βασικά, όπως IP, DNS κλπ. τοτε ήδη έχεις συνδέσει τους 2 υπολογιστές. Οπότε αυτό που θα σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να κάνεις βασικό file sharing μεταξύ τους. Στο λινκ αυτό μπορείς να βρεις τα βήματα που πρέπει να κάνεις: http://www.moixo.com/es/sharing-files-folders-from-ubuntu-to-mac-os-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d-l-sama Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Α ωραία!Θα το κοιτάξω και μάλλον δεν θα αντιμετωίσω δυσκολίες!Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.