vasgen Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Καλησπερα και παλι.! Εχω καποιες αποριες σχετικα με το Google. Ξερω πως κανει Ranking το google (δλδ τον τυπο σημαντικοτητας) αλλα δεν ξερω τι θα πρεπει να κανω για να πετυχω καλυτερο Ranking γενικα, και επισης αν ενα site περιεχει flash και αλλα παρομοια δλδ οχι καθαρο κωδικα τι πρεπει να κανω για να εχω υψηλο ranking.... Ευχαριστω.!
melenegiorgo Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Νομιζω οτι το google πετυχε επειδη χρησιμποιησε τεχνικη που ανεβαζε μια σελιδα στην καταταξη αναλογα με το ποσες αναφορες υπηρχαν δε αλλες σελιδες.... Αρα ο κωδικας δεν παιζει και τοσο μεγαλο ρολο...
darth_revan Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Καλησπερα και παλι.! Εχω καποιες αποριες σχετικα με το Google. Ξερω πως κανει Ranking το google (δλδ τον τυπο σημαντικοτητας) αλλα δεν ξερω τι θα πρεπει να κανω για να πετυχω καλυτερο Ranking γενικα, και επισης αν ενα site περιεχει flash και αλλα παρομοια δλδ οχι καθαρο κωδικα τι πρεπει να κανω για να εχω υψηλο ranking.... Ευχαριστω.! Ένας τρόπος είναι να προσθέσεις αναφορές σε σημαντικές ιστοσελίδες και -το κυριότερο- να επιτύχεις από σημαντικές ιστοσελίδες να υπάρχουν αναφορές προς τη δική σου σελίδα. Το πώς θα το πετύχεις αυτό, είναι πράγματι μυστήριο!! Μια καλή αρχή θα ήταν να πείσεις φίλους σου που έχουν σελίδες να δείχνουν και προς τη σελίδα σου. Υ.Γ.: Δεν είμαι 100% σίγουρος γι' αυτά που γράφω, οπότε αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη ας μου εξηγήσει...
vasgen Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Τελικα μαλλον βρηκα την απαντηση στο ερωτημα μου.! Οταν περναω flashakia ή εικονες στην σελιδα μου οι Crawlers δεν μπορουν να το διαβασουν αλλα ο Anchor, μπορει να διαβασει το <ahref>....</a> οπου αναμεσα σε αυτα τα tags γραφω το url απο το Flashaki ή της εικονα μου αλλα επισης μπορω να γραψω και κειμενο οπου θα το αντιστοιχισει στην εκαστοτε εικονα η Flash αρχειο.! Μαλλον.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.