Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε Compaq Presario 2100

tryfon13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΧΩ ΤΟ LAPTOP COMPAQ PRESARIO 2100 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΒΗΝΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΑΦΟΤΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΑ! ΤΟ ΕΚΑΝΑ FORMAT ΜΕ ΤΑ RECOVERY CD ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΟΣΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ! ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΑ 12-13 ΛΕΠΤΑ ΣΒΗΝΕΙ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ FORMAT ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΒΓΑΖΩ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!

Δημοσ.

Καταρχήν....καλά κατάλαβα,τώρα δεν ανοίγει καθόλου?

Συνήθως όταν σβήνει ένας υπολογιστής το κάνει για να μην καεί επειδή έχει ανεβάσει πολύ θερμοκρασία.

Το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να έβαζα θερμο αγώγιμη πάστα στην cpu,και θα έλεγχα αν η ψήκτρα της CPU δουλεύει κανονικά.

Τώρα από την στιγμή που δεν παίρνει μπρος με τίποτα,δοκίμασε να δεις αν γίνεται κάτι με τις μνήμες.Δηλαδή δοκίμασε να τρέξεις το pc με μία από τις δύο μνήμες(αν έχει δύο μνήμες)

Αν πάλι δεν γίνει τίποτα,ίσως θα ήταν καλή ιδέα να έκανες reset το BIOS.

Αν τίποτα από όλα αυτά δεν παίξει....τότε μάλλον πας για αλλαγή μηχανήματος,ελπίζω να έχεις πάρει backup.

Υ.Γ. Και κάτι τελευταίο.Όταν λες ότι τώρα δεν ανοίγει καθόλου,εννοείς ότι δεν μπαίνει καν στα BIOS?Δηλαδή μαύρη μαυρίλα πλάκωσε??

Ή απλά δεν μπορείς να μπεις στα windows,επειδή φυσικά δεν πρόλαβαν να εγκατασταθούν.

Πάντως η ιδέα σου να κάνεις format από την στιγμή που έκλεινε ο υπολογιστής μάλλον ήταν κακή.

Δημοσ.

φιλε αν εχεις κανει οτι σου λεει πολυ σωστα ο φιλος alex 2005 τοτε μαλλον πας για νεο φορητο καθως για αυτο που εχεις δεν υπαρχουν πλεον διαθεσιμα ανταλακτικα αλλα και να υπηρχαν θα ηταν ασυμφορη η επισκευη κανε και μια δοκιμη με το cd των win η καποιο αλλο boot cd να δεις αν ξεκιναει αν βλεπεις βεβαια την πρωτη οθονη που ερχεται απο το bios

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...