Προς το περιεχόμενο

Τι UPS να αγορασω???

doupiaki_ole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια δεν ειχα ποτε UPS σε κανεναν απο τους υπολογιστες μου και θελω να αγορασω ενα. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ακριβως να αγορασω. Θελω ενα το οποιο οταν γινεται διακοπη ρευματος να κραταει τον υπολογιστη ανοιχτο. Μπηκα στο eshop για να δω και λεει κατι για line interactive, stand by και σταθεροποιητης. Τωρα πως γινεται να μαθω ποση ωρα θα τον κραταει ανοιχτο??? Αν εχει κανεις καμιαπροταση για καποιο συγκεκριμενο UPS θα με βοηθουσε.

Δημοσ.

1. Τι μήχάνημα έχεις ?

2.Καλύτερα να πάρεις ενά που να είναι line interactive που παρέχει και σταθεροποιητή τάσης.

Η διάρκεια που θα μείνει ανοιχτό είναι συνάρτηση του τι καταναλώνει το pc σου/με την ισχύ του ups.

Αυτό που θες είναι να σε προστατεύει από τις υπερτάσεις της ΔΕΗ που είναι και συχνές και να μένει καποια λεπτα ανοιχτό ώστε να μπορείς να σώσεις την δουλεία σου και να κλείσεις το μηχάνημα σου με ασφάλεια.

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλος.

Πως μπορω ομως να υπολογισω ποση ωρα θα μεινει ανοιχτο το PC? Δεν ξερω αν βοηθαει αλλα εχω τροφοδοτικο 570W.

Δημοσ.

Νομίζω πωςδεν παίζει ρόλο το τι τροφοδοτικό έχεις αλλά τα υπόλοιπα συστατικά του συστήματος σου. Καρτα-ες γραφικών, σκληροί δισκοι,οθόνη,επεξεργαστής κτλ κτλ. Τώρα μπορείς να μπείς και στο site της APC και από εκεί να κάνεις ενα configuration τι ups χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να πάρεις line interactive κι επίσης αν έχεις τα χρήματα να προτιμήσεις της Apc που είναι η κορυφαία στο είδος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...