Προς το περιεχόμενο

Λαπτοπ Toshiba...ποσο να το πουλησω?

Federer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...εχω ενα Toshiba A100-912 αγορασμενο Φεβρουαριο 2007 και με επεκταση εγγυησης Φεβρουάριο 2010...Το λαπτοπ μπορειτε να το δειτε εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905047 αλλα έχει εξτρα πάνω του 3GB Ram και καρτα ηχου Audigy 2ZS Notebook PCMCIA ενω δινω και αυθεντικα VISTA...ποσα λεφτα μπορει να πιασει σημερα? :/ Η μπαταρια λειτουγει απο τοτε που το πηρα μονο 1-2 φορες το μηνα για να μην χαλασει...το εχω μονιμα στο ρευμα οποτε κραταει 1:30 με 2 ωρες :)

Δημοσ.

ειναι ολιγον ξεπερασμενος(για την τοτε κατηγορια του),αλλα το ονομα και η εγγυηση μετρανε....τιμη θα σου πω...αν θελεις να τον δωσεις σημερα , δωστο 500 ευρω(μα πιος ειμαι....),αν δεν εχεις προβλημα,ζητα 600...αλλα να ξερεις οτι αν δεν βρεθει αγοραστης....θα χανει σε αξια σε βαθος χρονου....λογω καινουριων τεχνολογιων στην πληροφορικη....

Δημοσ.
Γεια σας...εχω ενα Toshiba A100-912 αγορασμενο Φεβρουαριο 2007 και με επεκταση εγγυησης Φεβρουάριο 2010...Το λαπτοπ μπορειτε να το δειτε εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905047 αλλα έχει εξτρα πάνω του 3GB Ram και καρτα ηχου Audigy 2ZS Notebook PCMCIA ενω δινω και αυθεντικα VISTA...ποσα λεφτα μπορει να πιασει σημερα? :/ Η μπαταρια λειτουγει απο τοτε που το πηρα μονο 1-2 φορες το μηνα για να μην χαλασει...το εχω μονιμα στο ρευμα οποτε κραταει 1:30 με 2 ωρες :)

Υπάρχει θεμα σχετικά με τα μεταχειρισμενα: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=233335

Καλά ειναι να ψάχνουμε λίγο (αναζητηση κλπ). Ετσι τις περισσότερες φορές βγάζουμε πιο εύκολα ακρη. Ειναι άλλωστε και η φιλοσοφία του site.

Δημοσ.
ειναι ολιγον ξεπερασμενος(για την τοτε κατηγορια του),αλλα το ονομα και η εγγυηση μετρανε....τιμη θα σου πω...αν θελεις να τον δωσεις σημερα , δωστο 500 ευρω(μα πιος ειμαι....),αν δεν εχεις προβλημα,ζητα 600...αλλα να ξερεις οτι αν δεν βρεθει αγοραστης....θα χανει σε αξια σε βαθος χρονου....λογω καινουριων τεχνολογιων στην πληροφορικη....

Δεν μας λες τι πιο σύγχρονο έχει βγεί (σε φορητό βέβαια και με αυτά που δίνει παραπάνω ο φίλος) στα 600 ευρώ?

Δημοσ.

Ωπα φιλε 1000 συγνωμη...παρελειψα να χρησιμοποιησω το search :( θα μεταφερω εκει το μηνυμα μου...αυτο ας σβηστει

Δημοσ.

Καταρχάς συμφωνώ με τον zevage στο θέμα της τήρησης μια τάξης για να μη γίνεται το forum αχταρμάς.

Τώρα όσο αναφορά το φορητό Federer, δε βλέπω κανέναν, μα κανέναν, λόγο να δώσεις τέτοιο μηχάνημα και μάλιστα με εγγύηση μέχρι το 2010! Για να αγοράσεις κάτι αντίστοιχο θέλεις 1000ευρώ. Αν θεωρείς ότι τα 600-650 που θα το πωλήσεις (κάπου τόσο θα πιάσει) σε καλύπτουν αφορά μόνον εσένα και τα οικονομικά σου.

Δημοσ.

καλησπερα!!

πουλαω ενα laptop 2 χρονων με τα παρακατω χαρακτηριστικα(τον εχω αναβαθμισει).

ποσο ειναι το σωστο ποσο που πρεπει να ζητησω?

TOSHIBA SATELLITE A100 233 PSSA8E

η RAM---->3062MB

σκληρός--->230 GB W.D.

Operating system

Genuine Windows® XP Home Edition

Processor and Chipset

Intel® Centrino® Duo Mobile Technology featuring

Intel® Core™ Duo Processor T2300, Intel® PRO/Wireless 3945ABG network connection and

Intel® 945GM Express chipset

clock speed : 1.66 GHz

front side bus : 667 MHz

2nd level cache : 2 MB

System memory

standard : 512 MB

maximum expandability : 4,096 MB

technology : DDR2 RAM (533 MHz)

expansion module sizes : 256, 512, 1,024 MB

Optical drive

DVD Super Multi drive (Double Layer)

Graphics adapter

manufacturer : Intel®

type : 945GM Express chipset

memory amount : up to 128 MB

memory type : DDR2 RAM (UMA)

2D graphics accelerator : Yes

3D graphics accelerator : Yes

motion compensation : Yes

Display

size : 15.4 "

type : Toshiba TruBrite® WXGA TFT display

internal resolution : 1,280 x 800

dot pitch (HxV) : 0.25875 x 0.25875 mm

typical contrast ratio : 300:1

response rise/fall : 25/25 ms

LCD brightness levels 1-8 : 46-61-76-90-106-120-136-155 cd/m²

Hard disk

capacity : 60 GB

certification : S.M.A.R.T.

height : 9.5 mm

drive rotation : 5,400 rpm

number of disks : 2

number of heads : 3

interface : S-ATA

buffer size : 8 MB

desktop or notebook? : notebook

Wired communication

topology : Ethernet LAN

speed : 10/100 Base-TX

connector : RJ-45

manufacturer : Askey

topology : international V.90 modem, V.92 ready

speed : 56 Kbps data (V.90) and 14.4 Kbps fax

features : ring wake-up resume

connector : RJ-11

Wireless communication

Compliancy : Wi-Fi™

Network Support : 802.11a/b/g

Manufacturer : Intel® PRO/Wireless 3945ABG LAN Mini PCI adaptor integrated in Intel® Centrino® Duo Mobile Technology

Wireless Technology : Wireless LAN (802.11a/b/g)

Interfaces

1 x DC-in

1 x external monitor

1 x RJ-11

1 x RJ-45

1 x TV-out (s-video)

1 x i.LINK® (IEEE 1394)

1 x external microphone

1 x headphone (stereo)

4 (Rear 2, Right 2) x USB 2.0

1 x 6-in-1 Bridge Media slot (supports SD™ Card, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™, SD™ IO)

Expansion

2 x memory slots (1 to configure)

PC Card slot for 1x Type II card, type : ExpressCard slot

number of expansion types : 1

Sound system

manufacturer : Toshiba Bass Enhanced Sound System

supported audio format : 16-bit stereo

speakers : built-in stereo speakers

type : Realtek ALC861

maximum sampling rate : 48 kHz

full duplex support : Yes

direct sound : Yes

direct 3D sound : Yes

volume dial : Yes

Physical dimensions

W x L x H : 360 x 267 x 29.8 (front) / 36.8 (back) mm

weight : 2.72 kg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...