Προς το περιεχόμενο

πως ν'ανεβασω αρχεια στο rapidshare?

klinika nekros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε πειδια ξερει κανεις να μου πει τον τροπο με τον οποιο μπορω να ανεβασω αρχεια στο rapidshare για να τα μοιραστω με αλλους?θελω ας πουμε ν'ανεβασω καποια cd απο καποια συγκροτηματα για να τα παρουν καποιο φιλοι μου?υπαρχει η δυνατοτητα και αν ναι πως γινεται?

Δημοσ.

Έχεις premium account??

Πάντως πιο απλό πράγμα δεν υπάρχει....στην homepage του rapidshare υπάρχει ένα "browse" κουμπάκι. Το πατάς,επιλέγεις το αρχείο και το ανεβάζεις.

Όταν τελειώσει το upload σου δίνει ένα link το οποίο το δίνεις στους φίλους σου για να το κατεβάσουν

Αν έχεις premium account κάνεις πρώτα premium zone->premium-zone login.

Δημοσ.

αναφέρεσαι σε παράνομη χρήση του rapidshare νομίζω ότι πρέπει να κλειδωθεί γιατί καταπατάς το νόμο της πνευματικής ιδιοκτησίας. Αν τώρα θέλεις να ανεβάσεις καμια ζωγραφιά της κοκκινοσκουφίτσας τότε πατάς το κουμπί που λέει αναζήτηση και σε πετάει σε ένα πλαίσιο που από εκεί επιλέγεις το αρχείο που θέλεις να ανεβάσεις σε όποιον server επιθυμείς Cogent Level(3) Telia . Επιτρέπεται μόνο μέχρι 100 Μb εφόσον είσαι free user άν είσαι premium μπορείς και παραπάνω.

Δημοσ.

πρέπει να βαριέσε να ψάξεις.

Αν μπείς στο rapidshare γράφει το τι πρέπει να κάνεις, εκτός και αν δεν ξέρεις αγγλικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...