klinika nekros Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ρε πειδια ξερει κανεις να μου πει τον τροπο με τον οποιο μπορω να ανεβασω αρχεια στο rapidshare για να τα μοιραστω με αλλους?θελω ας πουμε ν'ανεβασω καποια cd απο καποια συγκροτηματα για να τα παρουν καποιο φιλοι μου?υπαρχει η δυνατοτητα και αν ναι πως γινεται?
alex2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Έχεις premium account?? Πάντως πιο απλό πράγμα δεν υπάρχει....στην homepage του rapidshare υπάρχει ένα "browse" κουμπάκι. Το πατάς,επιλέγεις το αρχείο και το ανεβάζεις. Όταν τελειώσει το upload σου δίνει ένα link το οποίο το δίνεις στους φίλους σου για να το κατεβάσουν Αν έχεις premium account κάνεις πρώτα premium zone->premium-zone login.
GIANNISPATRA Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 αναφέρεσαι σε παράνομη χρήση του rapidshare νομίζω ότι πρέπει να κλειδωθεί γιατί καταπατάς το νόμο της πνευματικής ιδιοκτησίας. Αν τώρα θέλεις να ανεβάσεις καμια ζωγραφιά της κοκκινοσκουφίτσας τότε πατάς το κουμπί που λέει αναζήτηση και σε πετάει σε ένα πλαίσιο που από εκεί επιλέγεις το αρχείο που θέλεις να ανεβάσεις σε όποιον server επιθυμείς Cogent Level(3) Telia . Επιτρέπεται μόνο μέχρι 100 Μb εφόσον είσαι free user άν είσαι premium μπορείς και παραπάνω.
Artist_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 πρέπει να βαριέσε να ψάξεις. Αν μπείς στο rapidshare γράφει το τι πρέπει να κάνεις, εκτός και αν δεν ξέρεις αγγλικά.
klinika nekros Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 το ξερω οτι αυτο που ρωτησα ενδεχεται να ειναι βλκεια και αυτονοητο αλλα τι να κανω?ειμαι ασχετος...ευχαριστω παντως!
-WISE- Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ρε γμτ το προβ ειναι να θες να ανεβασεις ενα μεγαλο αρχειο..πχ βιντεο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.