Προς το περιεχόμενο

ασυρματο internet ''on the go'' της cosmote.

klinika nekros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! προσφατα εβαλα ασυρματο δικτυο on the go της cosmote και μου κανει ναζια!τι εννοω?ενω υπαρχουν μερες που λειτουργει μια χαρα(σε καμια βεβαια περιπτωση δεν πιανει τα 7 mbps που διαφημιζουν..ουτε καν 3!!!!αυτο ομως δεν με ενοχλει,,)υπαρχουν και μερες που μου βγαζει την παναγια για να συνδεθει π.χ υστερα απο 8 προσπαθειες..και υπαρχουν επισης και μερες που ενω ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ ξεσυνδεεται καθε ενα τεταρτο και πρεπει εγω να το βαζω ξανα και ξανα συνεχεια...ξερει κανεις τι συμβαινει?εχει βαλει καποιος αλλος?μηπως ειναι μουφα 'η μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω κανει?ξερετε τι παιζει με τα δικτυα?ακουω γενικα αποψεις επανω σ'αυτο το νεο πακετο!(μειονεκτηματα-πλεονεκτηματα).ευχαριστω!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το 3G είναι περίεργο από θέμα σήματος. Σε κάποια σημεία μπορεί να πιάνει και σε άλλα να μην πιάνει.

Μου πήρα μια βδομάδα να το παρατηρήσω, μέχρι που έτυχε σε ένα τραπέζι που δεν έπιανε 3G και έμπαινα με GPRS, συνδέθηκε με 3G με 7.2. Μερικά εκατοστά αριστερά ή δεξιά και έχανε το σήμα.

Τελικά πήρα μια προέκταση καλωδίου και το έχω στο παράθυρο. Τώρα είναι όλα ΟΚ.

Δημοσ.

εγω εχω vodafone ασυρματο,

οταν ειχα vista (σβυστα)

το μοντεμ τρελαινοταν,

συνδεομουν μονο 2 ωρες καθε φορα!!!!, ετρωγε κολληματα

εβαλα ομως xp

και τωρα ολα πανε καλα

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Το 3G είναι περίεργο από θέμα σήματος. Σε κάποια σημεία μπορεί να πιάνει και σε άλλα να μην πιάνει.

Μου πήρα μια βδομάδα να το παρατηρήσω, μέχρι που έτυχε σε ένα τραπέζι που δεν έπιανε 3G και έμπαινα με GPRS, συνδέθηκε με 3G με 7.2. Μερικά εκατοστά αριστερά ή δεξιά και έχανε το σήμα.

Τελικά πήρα μια προέκταση καλωδίου και το έχω στο παράθυρο. Τώρα είναι όλα ΟΚ.

Ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...