pan-pan Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Πως μπορω να κανω κατι τετοιο? Περα απο το eyetv ειχα διαβασει καπου εδω μεσα και για μια αλλη λυση.
djmike Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 εγω χρησιμοποιω ενα pinnacle tv tuner που ειχα παρει πριν 2 χρονια για windows με το eyetv και ολα μια χαρα.... το eyetv το βρισκεις ευκολα και σε "προσφορα"
pan-pan Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μπορεις να μου πεις ποιο ειναι το μοντελο που εχεις να παω να το παρω?
Steven Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 http://www.elgato.com/elgato/int/mainmenu/products/tuner.en.html Εδώ μπορείς να βρεις τα πάντα! Τα προτείνω ανεπιφύλακτα.. Είναι απλά εκπληκτικά και πολύ μικρά.. Παίρνεις ενα hybrid και καθαρίζεις δια παντώς.. Και αφού θα κάνεις αυτή την αγορά θα σου δώσουν και το Eye TV νόμιμο, που είναι απλά θεικό πρόγραμμα.. καμία σχέση με τα αντίστοιχα που κυκλοφορούν για windows.. Εγώ θα πρότεινα το eye tv diversity...κάνει παπάδες... ή το hybrid αν είσαι Ελλάδα... Εγω που είμαι Γερμανία χρειάζομαι μόνο digital μιας και όλα τα κανάλια εκπέμπουν ψηφιακά... Στην Ελλάδα θα αργήσει ακόμα λίγο αυτό...
georgeadams Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Το USB Hybrid TV-tuner της Pinnacle που είναι συμβατό με Mac OS X είναι το PCTV Hybrid Pro 330e. Αυτό βγαίνει σε 2 εκδόσεις: - Την έκδοση "for Mac" που περιλαμβάνει στη συσκευασία το Elgato EyeTV Lite. - Την "απλή" έκδοση που (συνήθως) είναι φθηνότερη αλλά δεν περιλαμβάνει πρόγραμμα για Mac και για να την χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστά το Elgato EyeTV.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.