obelix21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 γεια σας παιδια.εχω ενα προβλημα στην τηλεοραση μου και ρωταω μηπως μπορειτε να βοηθησετε... κατοικω σε μια περιοχη οπου το σημα της τηλεορασης ειναι αρκετα εξασθενημένο.θα ηθελα αν γινεται με την αγορα καποιου εξαρτηματος να ενισχυσω το σημα της.Υπάρχει καποιος τρόπος που μπορω να το κανω αυτό?
firewalker Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Υπάρχουν οι λεγόμενοι ενισχυτές γραμμής. Μπορείς να βάλεις έναν άνετα. Να επιλέξει αυτούς που έχουν δύο μέρη. Το τροφοδοτικό που τοποθετείται μέσα στο σπίτι κάπου κοντά στην τηλεόραση, και τον κυρίως ενισχυτή που τοποθετείται πάνω στην κεραία. Κάτι σαν το παρακάτω. http://www.cpc.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=5417&p=696
obelix21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ευχαριστω φιλε.Ξερεις καποιον που το εχει βαλει αν ειναι ικανοποιημένος?και επισης θελω να ρωτησω αν αυτο ειναι για μια τηλεορσαη η ενισχυει συνολικα την γραμμη για ολες τις τηλεορασεις
firewalker Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Έχω βάλει εγώ στο σπίτι μου. Όχι το συγκεκριμένο μοντέλο. Ενδεικτικά το έβαλα. Μέχρι δύο τηλεοράσεις (ίσως και τρεις μερικές φορές) είσαι οκ. Για περισσότερες θα χρειαστείς κάποιον ενισχυτή που μπορεί να χειριστεί πολλές τηλεοράσεις στην έξοδό του. Σαν αυτούς που βάζουν στις πολυκατοικίες αλλά για λιγότερες τηλεοράσεις. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αν απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία θα ξέρει τι χρειάζεσαι και θα σου λύσει τις απορίες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.