Προς το περιεχόμενο

παγωνει το pc στο browsing

tasos11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

θα ήθελα να με βοηθήσετε με το πρόβλημα που έχω, καθώς κάνω browse παντού δεν κανένα πρόβλημα , μόλις μπω στη σελίδα του facebook μετά από μερικά λεπτά ή και λίγη παραπάνω ώρα παγώνει το pc και θέλει reset.

Ξέρω οτι είναι βαρύ site , to pc μου ειναι σχετικά καινουργιο, ενω απο την δουλεια μου που μπαινω όσες ωρες και αν ειμαι που είναι τουλάχιστον πενταετίας με win2k δεν καταλαβαίνει τιποτα.

εχετε υποψιν σας κάτι να κοιταξω?

ευχαριστώ πολυ....

Δημοσ.

Με firefox μπαίνεις?

Με το που μπείς facebook και καταλαβαίνεις οτι πάει για crash άνοιξε το task manager και δες αν η CPU και η ram που καταναλώνει ο firefox (αν χρησιμοποιείς firefox) είναι ασυνήθιστα υψηλά.;)

Δημοσ.

δεν καταλαβαινεις ότι θα κρασάρει , χρησιμοποιώ opera πιο πολύ, μου το έκανε, το γυρισα σε internet explorer , τα ίδια και οταν έβαλα firefox τις πρωτες μερες όλα καλά και μετά πάγωνε αμέσως.

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασί του format ,γιατί το format δεν είναι λύση αλλά απόγνωση....

σκέφτηκα μήπως έχει να κάνει με τις ram, έχω 3 GB σε 3 σλοτ ,έβγαλα τις ram αλλα τίποτα....

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να βάλεις τον firefox και να βάλεις ένα flash blocker plugin (δεν ξέρω αν υπάρχουν αντίστοιχα plug ins για Opera, γιαυτό το λέω).

Η αλήθεια είναι οτι το facebook δεν έχει και τόσα flash αλλά σε μένα που είχα παρόμοιο πρόβλημα (φόρτωνε ο firefox πάρα πολύ σε σημείο να crashαρει

όλο το σύστημα) αυτό εφταιγε.

Δεν ξέρω αν είναι ίδο το πρόβλημα αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Γενικώς έχω διαβάσει πάρα πολλά για προβληματα που προκαλούν κάποια flash

με τα συμπτώματα που αναφέρεις

Δημοσ.

το εκανα και αυτό αλλα πάλι τιποτα, κανενα αποτελεσμα....

μετα πολλά εκανα format και πετάει μεχρι στιγμής και δεν εχω πρόβλημα, αλλα φοβαμαι στην ιδεα που θα ξαναπαγώσει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...