haHa Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Επισης δοκιμασε να καθαρισεις αρκετα καλα τις επαφες τοσο της καρτας γραφικων οσο και της motherboard με την καρτα γραφικων και δες αν δουλευει.(οπως πριν τουλαχιστον) Αν δεν φταινε οι επαφες,τοτε η καρτα γραφικων μαλλον χαλασε απο υψηλες θερμοκρασιες.
koprodogis Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 προς θεου μην το φτιαξεις στη fs, αμα κανεις μια ερευνα εχει προβλημα με την καρτα γραφικων αυτο το μοντελο και δεν ειναι μονο αυτο αλλα με 440 παιρνεις νεο φορητο οπως αυτός, με 600 παιρνεις ενα καλυτερο απο αυτο που εχεις. Εγω στηθεση σου θα το εδινα κατευθειαν 200 ευρω και θα πηγαινα για αλλο, οπως ειπε και ο haHa συμβαινουν αυτα, απλα να μην τυχει σε εμας.Απο κει και περα δες τις επιλογες σου. Το θεμα ebay ναι οντως εχει αρκετο κινδυνο και γι αυτο θελει να τσεκαρεις καποια πραματα, μητρικη, μοτελο καρτας γραφικων, και διαφορα αλλα που εχουν οντως μεγαλο κινδυνο(κυριως επειδη κοιταμε αλλο μοντελο απο αυτο που φοραει), αυτο με το bios δεν παιζει ομως γιατι μιλαμε για ανεξαρτητη καρτα και οχι κατι On board
blashyrkh+ Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας..Θα κοιταξω να το δωσω οσο πιο γρηγορα μπορω.
haHa Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ... αυτο με το bios δεν παιζει ομως γιατι μιλαμε για ανεξαρτητη καρτα και οχι κατι On board Δυστυχως παιζει αυτο με το bios.. Εχουν ρυθμισμενο το bios οι εταιριες να αναγνωριζει συγκεκριμενα part numbers κλπ. Ετσι μπορει να του βαλεις ιδια θεωρητικα καρτα γραφικων και πολυ απλα να μην την αναγνωρισει. (ετσι ωστε να πουλανε πανακριβα οι εταιριες τα ανταλλακτικα) Πχ σε μερικα φορητα ουτε αλλη ασυρματη καρτα δικτυου δεν μπορεις να βαλεις, γιατι ο φορητος δεν την αναγνωριζει επιτηδες..
koprodogis Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 μπορει να εχεις και δικιο φιλε haHa απλα επειδη εχω κανει αυτην ακριβως την αλλαγη με καρτα απο το ebay και επαιξε μια χαρα δεν ηξερα οτι κλειδωνουν καρτες, ξερω οτι δεν παιζουν ολες και ας ειναι ιδιο τσιπακι αλλα μεχρι ενος σημειου
haHa Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 μπορει να εχεις και δικιο φιλε haHa απλα επειδη εχω κανει αυτην ακριβως την αλλαγη με καρτα απο το ebay και επαιξε μια χαρα δεν ηξερα οτι κλειδωνουν καρτες, ξερω οτι δεν παιζουν ολες και ας ειναι ιδιο τσιπακι αλλα μεχρι ενος σημειου Ειναι δυστυχως αναλογα με τα κεφια του κατασκευαστη του φορητου...
mikaha Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά έλεος με αυτό το μοντέλο.. Έχω αγανακτήσει. Σήμερα είναι η 3η φορά που βγάζει αυτό το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Την 1η φορά επισκευάστηκε λίγο πριν λήξει η εγγύηση και μετά από 2 βδομάδες πάλι τα ίδια. Το ξαναστέλνω έχοντας την 6μηνη εγγύηση για το νέο ανταλλακτικό και σε 5 μήνες ξανά πρόβλημα. Δηλαδή πως καίγονται έτσι οι κάρτες;! Θα ισχύει άραγε εκ νέου η εγγύηση;
Κomos Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά έλεος με αυτό το μοντέλο.. Έχω αγανακτήσει. Σήμερα είναι η 3η φορά που βγάζει αυτό το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Την 1η φορά επισκευάστηκε λίγο πριν λήξει η εγγύηση και μετά από 2 βδομάδες πάλι τα ίδια. Το ξαναστέλνω έχοντας την 6μηνη εγγύηση για το νέο ανταλλακτικό και σε 5 μήνες ξανά πρόβλημα. Δηλαδή πως καίγονται έτσι οι κάρτες;! Θα ισχύει άραγε εκ νέου η εγγύηση; Για Διαβασε λιγο εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=234955 και ζητα ΔΩΡΕΑΝ αντικατασταση \ επισκευη
sintalkas Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Βασικά η σειρά Amilo pi είναι από τις χειρότερες σειρες λάπτοπ της Fujitsu Siemens ειδικά τα Ρι 1536 και 1556 είναι από τα πιο ελλαττωματικά λάπτοπ που έχει βγάλει ποτέ.Και στο δικό μου Ρι 1536 εχεί καεί η κάρτα γραφικών 1 φορά.Για αυτό μην παίρνετε τετοιά λάπτοπ αλλά πάρτε κανα Τοσίμπα που είναι αξιόπιστα.
sintalkas Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Κοσμός στο Ελλαδιστάν δυστυχώς αυτός ο νόμος δεν έχει ισχύ μιας και σύμφωνα με τον συνήγορο του καταναλώτη δεν έχει καν ψηφιστεί.Ο μόνος που ισχύει είναι η δωρέαν επισκευή εξαρτημάτων μεχρί 2 χρόνια αλλά και πάλι είναι δύσκολο να τον φτιάξεις γιατί και αυτόν δεν τον δέχεται η ενλόγω εταιρεία.Μιλάμε για πολύ μεγάλο απατεώνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.