blashyrkh+ Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Λοιπόν επειδή έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών του παλιού μου laptop και επειδή είναι ανεξάρτητη σκεφτόμουν μήπως είναι δυνατόν να βρω μια παρόμοια και να του βάλω. είχε την 7600go.Μήπως ξέρει κανεις αν γίνεται αυτό?Απ ότι είδα είναι αποσπώμενη άρα μένειμονο να βρω μια ..ξέρει κανεις αν πωλούνται?με συμφέρει επίσης η όλη διαδικασία ?
koprodogis Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 θα μπορουσες να κοιταξεις στο ebay για αρχη αλλα με μια προχειρη ματια που εριξα ζηταν την παναγιας τα ματια, κοντα στα 300 ευρω και με μεγαλο κινδυνο τελωνειου. Καλυτερα κοιτα καποιο πιο αδυναμο μοτελο αν μπορεις(που λογικα μπορεις) ωστε να μην σου κοστοισει ακριβα. Για ελλαδα μονο σε κανα μαγαζι με μεταχειρισμενα Mε αυτην εδω την 6600Go θα εισαι μια χαρα μαλλον με 103 ευρω, πολλα μεν αλλα καλη λυση και με αξιολογες επιδοσεις
blashyrkh+ Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 για ελλάδα σαφώς μιλάω..hmm οποτε συμφέρει σχετικά να τη αλλάξω ..λες αν τη βγάλω τελείως όπως έχω κάνει ήδη να δουλέψει το laptop η μάλλον απίθανο?το σκέφτομαι να το βάλω στην πρίζα όπως είναι δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί...έχει πάνω το 945 chipset
Artist_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 αν πάς για αγορά καινούργια 7600 go τότε να έχεις στο χέρι σου 450 ευρώ γιατί τόσο κάνει. η 6600 go κοστίζει 150 ευρώ καινούργια. Για περισότερες λεπτομέρειες πάνε σε ένα καάστημα με υπολογιστές.
koprodogis Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 αμα η μητρικη σου δεν εχει On board καρτα γραφικων δεν θα δεις να αναβει η οθονη σου, επειδη ομως οι περισσοτερες που εχουν ξεχωριστο κυκλωμα δεν εχουν On board μαυρη μαυριλα θα πλακωσει. τσεκαρε το ακριβες μοντελο της μητρικης σου με καποιο προγραμμα οπως το everest και ψαξε νετ να δεις τι παιζει, τωρα αθηνα καταστημα δεν ξερω αλλα μια βολτα απο σουρναρη ισως βοηθουσε
blashyrkh+ Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 τώρα που την ξαναέβαλα (τη είχα βγάλει να την εξετάσω!)..Αντίκρισα τη μαύρη μαυρίλα που λέγαμε.Παλιότερα άναβε η οθόνη και έδειχνε το λόγο fujitsu siemens κατεστραμμένο αλλα τώρα δεν δείχνει τίποτα.λέτε να το πουλήσω να τελειώνω?ποσα λέτε να πιάσει...
blashyrkh+ Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 exei Intel Core DUo t5500 .1gB ddr2 120gb sata
haHa Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Αλλη καρτα γραφικων μαλλον δεν δεχεται. Πρεπει να παρεις ακριβως ιδια για να την αναγνωρισει το bios . Ψαξε στο ebay για την καρτα γραφικων σου μαζι με το part number της ή μαζι με το μοντελο του φορητου σου(πλακα πλακα για πες μας το μοντελο του φορητου σου). Εντωμεταξυ ειναι καινουριος σχετικα ο φορητος,δεν εχει εγγυηση?
blashyrkh+ Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Fujitsu Siemens amilo 1556 ) η εγγύηση έχει τελειώσει...ειλικρινά με ενδιαφέρει αρκετά να m πείτε ποσα πιάνει να τη δώσω..
haHa Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Χαλασμενο δεν πιανει τιποτα.. Πρεπει να το φτιαξεις.. Aπο αντιπροσωπεια θα σου ζητησουν κανα 300-600 ευρω λογικα.. Για πηγαινε ρωτα να δεις. Kακως το ανοιξες αν δεν εχεις εμπειρια,μπορει να εκανες μεγαλυτερη ζημια. (αλλωστε ειπες οτι τωρα δεν δειχνει τιποτα,ενω πριν κατι εδειχνε) Με μια προχειρη ματια στο ebay δεν βρηκα μεταχειρισμενη καρτα γραφικων ειδικα για τον φορητο σου ( αυτη δεν ειναι σιγουρο οτι κανει,γιατι δεν ειναι ειδικη για τον φορητο σου). Τελος,αποκλειεται να εχει χαλασει η οθονη?
blashyrkh+ Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 το πηγα στην αντιπροσωπεια και μου ζητησαν 450 ευρω !Λεω οκ φερτε το πισω και βλεπουμε..Εμπειρια εχω με desktop hardware αλλα με laptop αν και ειναι το 3ο δεν εχω γιατι τα ανοιγα μονο για μνημη αντε και κανα δισκο να αλλαξω.παντως δεν πιστευω να εκανα τπτ μπορει απλα να μην εβαλα καλα τη καρτα η τον επεξεργαστη.Μου ειπανε 200 περιπου ευρω να το παρει ενας..τι λες να τον δωσω ?η οθονη δεν εχει σιγουρα προβλημα γιατι και αντιπροσωπια μου ειπανε πως ζημια εχει μονο η καρτα γραφικων..
michalis2610 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Γνώμη μου είναι να μην το σκοτώσεις. Αλλωστε τι θα πιάσει, τίποτα. Συμφωνώ με την λύση που προτείνει ο koprodogis για αγορά κάρτας απο ebay. Κράτα το σαν κατεβαστήρι. Είναι πολύ βολικό το laptop για τέτοιο σκοπό. Τώρα αν δεν το έχεις ανάγκη, δώσε το. Θα φύγει σχετικά εύκολα. Δεν ξέρω όμως αν όντως χρειάζεσαι την ίδια κάρτα για να αναγνωριστεί από το BIOS όπως γράφει o haHa, τουλάχιστον εφόσων δεν υπάρχει θέμα hardware συμβατότητας. Αν θα πρέπει να βρεις ίδια κάρτα για να παίξει τότε με τις τιμές που είδα σίγουρα δεν αξίζει και τα 200 ευρώ που σου δίνουν (καλά ο τύπος δε χάνει ευκαιρία άμα μυριστεί κάτι) είναι οκ για χαλασμένο φορητό.
koprodogis Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Φιλε blashyrkh+ τι να πουλησεις τωρα απο αυτον τον φορητο?? Αν η μνημη ειναι ενα dimm του 1 γιγα πιανεις 10+ ευρω. Για το σκληρο υπολογισε κανα 30αρι. Για το οπτικο μεσο πες κανα 20αρι. Και για τον επεξεργαστη κανα 50αρι(πολυ βαρια, ρεαλιστικα 35 ευρω.) αμα ζει και η οθονη πιανει σιγουρα κανα 100 το λιγοτερο. τωρα μπαταρια και σχετικα πολυ ζορικα να βρεις καποιον να τα παρει. Προσωπικη γνωμη ειναι πουλα τα και παρε αλλο, απο μια ερευνα που εκανα μιαλμε για κλασσικο ελλαττωματικο μοντελο της ατιμης της fs(και γω fs εχω βεβαια). Δοστο αμα βρηκες ατομο με 200 ευρω καλυτερα απο το να πας για λιγα παραπανω και να σου μεινουν
blashyrkh+ Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Γνώμη μου είναι να μην το σκοτώσεις. Αλλωστε τι θα πιάσει, τίποτα. Συμφωνώ με την λύση που προτείνει ο koprodogis για αγορά μιας αδύναμης κάρτας απο ebay, απλά για να κάνεις δουλειά σου. Κράτα το σαν κατεβαστήρι. Είναι πολύ βολικό laptop για τέτοιο σκοπό. Τώρα αν δεν το έχεις ανάγκη, δώσε το. Θα φύγει σχετικά εύκολα. απο ebay δεν ψωνισει ποτε ,θα προτιμουσα αρκετα να βρω κατι σε μαγαζι ,τι να πω θα το κοιταξω.Επισης οπως ειπε και ο haha ισως η καρτα που αναγνωριζει μονο να ειναι η δικια του απο μαμα,αν παρω κατι και δεν μου κανει θα εχω δωσει τσαμπα λεφτα, αυτο ειναι που με προβληματιζει περισσοτερο .Γενικα εχεις δικιο βεβαια δεν το χρειαζομαι ιδιαιτερα αλλα δεν τα βρισκουμε και στο δρομο οποτε μονο αν δεν βρω κατι θα το δωσω.
haHa Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 450 ευρω δωσε για να το φτιαξεις και κρατησε το.... Συμβαινουν αυτα ,τι να γινει.. Αν δεν το θελεις,τοτε 200 ευρω δεν ειναι ασχημα για χαλασμενο φορητο.. Υ.Γ.: Ελπιζω να εμαθες τωρα και να παρεις φορητο με μεγαλυτερη εγγυηση!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.