arxaggelos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 πριν μερικές ημέρες αναβάθμισα από 7.10 se 8.O4. Εμφανίζει προβλήματα στην αναπαραγωγή ήχου, αλλά από ό,τι είδα στα forums μάλλον είναι γενικό το κακό. Το θέμα είναι ότι πριν επιχειρήσω οτιδήποτε με τους codecs θα ήθελα να κάνω όλα τα updates, τα οποία αισίως έφτασαν τα 80 περίπου, αλλά ενώ ο update manager τα βλέπει δεν μπορεί να τα κατεβάσει, δηλαδή μόλις πατάω install updates το παράθυρο θολώνει και ο κέρσορας παραμένει σε αναμονή (περιστρ. κύκλο). να υποθέσω ότι "μπούκωσαν" οι servers από τα πολλά ταυτόχρονα update downloads και ότι θα τα καταφέρω αργότερα? αυτό γίνεται εδώ και μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edhunter Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 δοκιμασε κανε update απο την κονσολα. γραψε > sudo apt-get update sudo apt-get upgrade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 η απάντηση που παίρνω είναι sudo: unable to resolve host geodim-desktop δεν μου αρέσει και πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Για δώσε σε τερματικό: sudo cat /etc/hosts και πόσταρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 μοθ ωγαζει ακριωςσ το ιδιο με πριν... unable to resolve host geodim-desktop (btw geodim-desktop ειναι το account μου) κάτι μου λέει ότι ό,τι και να βάλω αυτό θα μου δώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δες εδώ για την λύση http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=723361 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 δούλεψε! ευχαριστώ πολύ παιδιά. αν ξέρει κανείς τπτ και για τον ήχο στα DivX θα το εκτιμύσα πολύ. ψάχνω στα forums αλλά ακόμη τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.