Προς το περιεχόμενο

Ποσα Infractions εχετε?

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογος να γινεται...

Εγω εχω 2. Το ενα expired, για Δημοσίευση link για sites με παράνομα αντίγραφα λογισμικού - μουσικής - ταινιών

και το αλλο λήγει στις 30-07-08 και ειναι για Συνεχής παράβλεψη των Όρων Χρήσης του forum.

Εσεις?

Δημοσ.

...τί ίντα τα ιφράκσιος, ωρέ παλληκάρια ;

(...κάτι οσφραίνομαι, αλλά δεν το σερβίρετε ψιλοκομμένο ; Όχι τπτ άλλο - μην είναι καμμιά αρρώστεια, νέα, να πάμε να χτυπήσουμε καμμιά βατσίνα)

Δημοσ.
...τί ίντα τα ιφράκσιος, ωρέ παλληκάρια ;

Μια πιο ήπια τιμωρία (αντί για ban). Τώρα δεν ξέρω ακριβώς τι παθαίνεις αν φας infraction. Νομίζω το account σου έχει μερικούς περιορισμούς (μέχρι να λήξει το infraction) -αν κι εγώ δεν είχα προσέξει κάτι-

Δημοσ.

...Μα'στα.

Θεκ γιου σερ τολης_01.

...Και δηλαδής-δηλαδής να πούμε, μιλάμε για ενδογενή ιφράκσιος ; Για ινσομνιακά δηλαδής ;

• Moderators
Δημοσ.

Εγω 2. Ενα για αντικανονικη υπογραφη, κι ενα για μηνυμα σχετικο με πειρατικο λογισμικο.

Και τα δύο απο Eusebius, και τα 2 expired πολυ καιρο τωρα...

Δημοσ.

>
Profile Infraction 	20-04-2007
19:27	Expired 	1	Μη επιτρεπτή φρασεολογία	Eusebius

Profile Infraction 	20-04-2007
15:22	Expired 	1	Αντικανονική υπογραφή	Eusebius

Profile Infraction 	19-04-2007
20:14	Expired 	1	Αντικανονική υπογραφή	Cristina

Profile Warning 	01-04-2007
09:23	Expired 	0	Αντικανονική υπογραφή	Eusebius

4 hope you rott in hell :devil::devil:

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 εγω.το ενα απο τον angelos0 και το αλλο απο lucifer.

O Lucifer πάλι τι διάολο ινφραπαυτό σου έστειλε; Ότι απαγορεύεται η χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών ταυτόχρονα;

:lol:

Δημοσ.

Νομίζω 2 infractions και 1 ban. Στο ένα επειδή χαρακτήρισα τεμπε....λα τους Δημ. Υπαλλήλους και το άλλο επειδή τελείωσαν τα επιχειρήματα του mod. Α και ένα infraction γιατί έφερα ποιητικό παράδειγμα 2 προσώπου για την γκόμενα μέλλους, που πιθανώς δεν έχει καν!!!! (ούτε ξέρω αν έχει βέβαια)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...