warlock9_0 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 στο λαπτοπ debian με plasma-desktop μόνο η πιο minimal εγκατάσταση kde που μπορείς να κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Ναι, οκ, εγώ τρέχω δοκιμαστική έκδοση. Αλλά η μνήμη δεν είναι μακριά από τα νούμερά μου. Ο κυριότερος λόγος για μένα στο παρελθόν ήταν το λογισμικό, konsole, konqueror, amarok, gwenview, kopete κτλ.. Πλέον βρίσκω αρκετά εναλλακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Τελικά έκανα λάθος όσον αφορά τη μνήμη για το kde4 (4.14.2). Δεν είναι στα 500 που έλεγα. Ωστόσο στο δοκιμαστικό plasma5-shell καταλαμβάνει γύρω στα 500mb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GKNSB Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Στα 976 δεν είσαι με το kde 4 απλά. Εγώ με debian και full kde χωρίς άλλα ανοιχτά είμαι στα ~400 σαν τον warlock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δε μιλάω για συνολική μνήμη... Αλλά το σύνολο ορισμένω διεργασιών, kwin, plasma, κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα