Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σε συγχρονα μηχανηματα ειναι πιο γρηγορο..εχω κανει μετρησεις ακριβειας..μιλαω για εκκινησεις εφαρμογων περιηγηση αρχειων επεξεργασια αποθηκευση κτλ.Οχι εκκινηση τερματισμος.

Δημοσ.

συμφωνω με την διαφορα οτι το kde ειναι πιο γρηγορο απο το gnome απλα θεωρητικα τρωει περισσοτερη ραμ τουλαχιστον κατα την εισοδο στα γραφικα

Και γιατί όταν καταναλώνεις περισσότερη RAM να είναι πιο αργό το σύστημα; Δεν έχει λογική εκτός από την περίπτωση που έχεις λίγη μνήμη.

Το θέμα αμεσότητας για μένα έχει να κάνει με το πόσο χρόνο χρειάζονται για να φορτώσουν οι διάφορες βιβλιοθήκες των υποσυστημάτων του καθενός DE, παρά με το πόσο χώρο καταλαμβάνουν στη μνήμη.

Επίσης, δεν ανέφερα πουθενά πως δεν είναι σταθερό το kde. Κάθε άλλο, απλά μου φαίνεται πως αργεί λιγάκι. Τι εννοώ; Τον dolphin τον ανοίγω πάντοτε με συντόμευση πληκτρολογίου (winkey+A), όπως και τα περισσότερα προγράμματα (kmail, chromium, konsole, gwenview). Πατώντας το συνδυασμό των πλήκτρων το πρόγραμμα δεν εμφανίζεται ακαριαία, αλλά κάνει 1-2sec. Αυτό εννοώ "αργεί".

Για την ιστορία δε μπόρεσα με τίποτα να συνηθίσω το gnome και επέστρεψα στο λαμπερό kde.

Υ.Γ. Σε καμία περίπτωση δεν παραπονούμαι για αυτό που ελεύθερα μου δίνεται. Απλά κουβέντα να γίνεται.

Δημοσ.

Το dolphin με KDE 4.8 έχει γίνει τρέλα! B)

Μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορο, αλλά το καλύτερο είναι ότι έχουν πετύχει τέλεια τη κίνηση στην "αυτόματη τακτοποίηση" (όρος windows :P ) όταν γίνεται διαγραφή αρχείων-φακέλων ή μεταφορά στο split.

Ωραία πράγματα, όμορφα :-)

Δημοσ.

Το dolphin με KDE 4.8 έχει γίνει τρέλα! B)

Μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορο, αλλά το καλύτερο είναι ότι έχουν πετύχει τέλεια τη κίνηση στην "αυτόματη τακτοποίηση" (όρος windows :P ) όταν γίνεται διαγραφή αρχείων-φακέλων ή μεταφορά στο split.

Ωραία πράγματα, όμορφα :-)

Καλημέρα σας. Ο dolphin είναι ο καλύτερος διαχειριστής αρχείων, ειδικά από το kde 4.7 και μετά. Ειδικά η τελευταία έκδοση έχει γίνει και πιο όμορφη αλλά και πιο γρήγορη. Επίσης ο kwin έχει βελτιωθεί πολύ.

Δημοσ.

μπορει να μου πει καποιος πως βαζω το xplanet στην επιφανεια εργασιας;στις ρυθμισεις γραφει οτι δουλευει κανονικα αλλα το background δεν αλλαζει.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το kubuntu μετά και την επίσημη του ανεξαρτησία του από την canonical πλέον έχει για χρηματοδότη την blue systems

http://www.kubuntu.org/news/kubuntu-to-be-sponsored-by-blue-systems

Kubuntu will have a new sponsor in Blue Systems from the 12.10 cycle starting in May. Kubuntu is a community led project to create a KDE flavour as part of Ubuntu. Our sponsor since it started has been Canonical who are now moving to focus on their Unity flavour. We would like to thank Canonical for this kind support and wish the best success for the Unity flavour (also called Ubuntu).

Blue Systems sponsors a number of KDE projects and will encourage Kubuntu to follow the same successful formula as it has always had - community led, KDE focused, Ubuntu flavour. Kubuntu rollouts include the world's largest Linux desktop in Brazil. Kubuntu is one of the most successful communities within the Ubuntu project, home to a number of flavours. With the new Kubuntu Active flavour forthcoming as the first Ubuntu flavour designed for tablets there are many exciting possibilities for the project.

With this new sponsorship we will have the independence to give the project new wings and take the excellent KDE Software to new audiences.

αυτή η blue systems παράξενη εταιρεία. είναι σπόνσορας αποκλειστικά σε kde project ενώ δεν βρίσκω κάποια άλλη πληροφορία για τις δράσεις της. Αν γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ας το ποστάρει.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αναβάθμισα στην τελευταία έκδοση 4.10 και φοβερά σταθερή και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Μου αρέσει πάρα πολύ και η νέα οθόνη εισόδου. :Από τι λένε πρόσθεσαν και την δυνατότητα για live wallpaper. Την έχει ενεργοποιήσει κανείς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...