ahepas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 στα fonts που φαινονται στην εικονα απο που μπορω να αλλαξω τις ρυθμισεις τους; αλλάζεις το plasma theme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Για την ιστορία το kmail το πέταξα τελείως και δεν το ξαναχρησιμοποιώ. Κατάφεραν και το διέλυσαν τελείως. Το thunderbird είναι χίλιες φορές ανώτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 στα fonts που φαινονται στην εικονα απο που μπορω να αλλαξω τις ρυθμισεις τους; από την αναζήτηση του kickoff πληκτρολογείς fonts η systemsettings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω πολυ.ακομα ενα, υπαρχει εφε σαν αυτο του compiz, που να κινει τα παραθυρα σαν να ναι απο ζελε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω πολυ.ακομα ενα, υπαρχει εφε σαν αυτο του compiz, που να κινει τα παραθυρα σαν να ναι απο ζελε; υπάρχει. Στα εφέ επιφάνειας εργασίας είναι, θα το βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω πολυ.ακομα ενα, υπαρχει εφε σαν αυτο του compiz, που να κινει τα παραθυρα σαν να ναι απο ζελε; υπάρχει. Στα εφέ επιφάνειας εργασίας είναι, θα το βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahepas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 λέγεται wobbly windows και πας Systemsettings-Desktop effects και είναι κάπου εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 οκ και ταλαντευομενα παραθυρα,ελληνιστι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 πεθαίνω με τις ελληνικές μεταφράσεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 και να τα ελεγαν κουνιστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά μετά από πολλά χρόνια μου φαίνεται θα αλλάξω περιβάλλον εργασίας. Παλιότερα είχα ενδοιασμούς να φύγω από το kde λόγω των προγραμμάτων που χρησιμοποιούσα, konqueror, kmail, kontact, kget, kopete κτλ. Πλέον τα προγράμματα αυτά δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου και έχω βρει ήδη αντικαταστάτες πολύ πιο χρήσιμους και γρήγορους. Τα plasmoids γενικά δεν μου προσφέρουν κάτι (ίσως το βαρέθηκα κιόλας να λέμε την αλήθεια). Πάντως xfce4 και gnome που δοκίμασα για λίγο φαίνονται αρκετά γρηγορότερα και αμεσότερα σε αίσθηση. Και αισθητικά δεν πάνε πίσω... Λίγο το dolphin και το File Open/Save Dialog του kde θα μου λείψει αλλά οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kesmarag Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, ίσως έχουν πέσει λίγο οι kde εφαρμογές αλλά ακόμα δεν μπορώ να βρω καλύτερα προγράμματα στην κατηγορία τους, okular, kile, k3b, dolphin, krusader αλλιώς το σκεφτόμουν να την κάνω και εγώ από το kde από την άλλη μεριά, thunderbird, eclipse, gimp για εμένα είναι αναντικατάστατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Βρίσκω ότι το kde έχει φτάσει σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο, και πάνω απ όλα αρκετά σταθερό. Και όλο και εξελίσσεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahepas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Βρίσκω ότι το kde έχει φτάσει σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο, και πάνω απ όλα αρκετά σταθερό. Και όλο και εξελίσσεται συμφωνώ και επαυξάνω. το KDE έχει γίνει πολύ καλό και σταθερό. το kwin πλέον το θεωρώ ανώτερο του compiz, απλό και εύκολο στη παραμετροποίηση χωρίς να "σπάει" το σύστημα όπως κάνει το compiz το τελευταίο χρόνο τουλάχιστον. κορυφαία εφαρμογή το dolphin που είναι, για μένα, ο καλύτερος διαχειριστής αρχείων που υπάρχει. ο ναυτίλος είναι ο πλέον άθλιος και αντιπαραγωγικός διαχειριστής αρχείων που υπάρχει...είναι δυνατόν;τα μόνα υπέρ του gnome είναι κάποιες εφαρμογές, ελάχιστες για μένα όπως το gimp, cheese, devede...και το γεγονός πως είναι πιο ελαφρύ από το kde. αν και αυτό σχετικο είναι, προσωπικά έχω 2 activities με 4 επιφάνειες εργασίας σε κάθε μια με ξεχωριστά widget οπότε αναγκαστικά καταναλώνω περισσότερη μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 συμφωνω με την διαφορα οτι το kde ειναι πιο γρηγορο απο το gnome απλα θεωρητικα τρωει περισσοτερη ραμ τουλαχιστον κατα την εισοδο στα γραφικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα