chek2fire Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Επειδή είχα ένα θέμα με τα gtk προγράμματα που τα άνοιγα σαν root όπου εμφανίζονταν με πολύ άσχημο gui. το πρόβλημα ήταν ότι αν και έκανα τις ρυθμίσεις από το system settings με το qtcurve το θέμα ήταν στο home φάκελο του root έλειπε το αρχείο .gtkrc-2.0. Το έκανα αντιγραφή από το home του απλού χρήστη και το πρόβλημα λύθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μετα απο τα οσα τραγελαφικα εχω δει σε εφαρμογες gtk εντος kde, ειμαι σιγουρος οτι μια ειναι η λυση: εγκατασταση του πακετου gtk-chtheme και ενος theme engine εκτος του murrine, πχ aurora. Απλα τρεχεις το gtk-chtheme σαν απλος χρηστης και σαν root και επιλεγεις το θεμα που θες. Την αποφυγη του murrine τη συστηνω γιατι για καποιο περιεργο λογο οι gtk εφαρμογες σε kde δειχνουν αθλιες με αυτον. Και εννοειται μακρια απο qtcurve και αλλες k-αλχημειες/modules για το systemsettings (kde-config-gtk-style). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkekakis Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Update σήμερα στα Kubuntu, από 4.5.1 KDE σε 4.5.5 ..όλα μου φαίνονται πιο γρήγορα, ειδικά το Dolphin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Στο kubuntu 10.10 έχω περάσει το kde 4.6 και παέι μια χαρά και αρκετά γρήγορο στην απόκριση του. Το μόνο κακό είναι ότι μου έσπασε το yawp plasmoid λόγο προβλημάτων στις εξαρτήσεις του. Πιστεύω να το διορθώσουν σε κάποιο μελλοντικό update. Πάντως για να φτάσουν τα εφέ του kde στο επίπεδο που βρίσκετε το compiz θέλει πάρα πολλά χρόνια μπροστά του. Μιλάμε το compiz έχει απογειωθεί και έχει ωριμάσει απίστευτα σαν project Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Υπάρχει κάποιος twitter client η για kde η ακόμα και για gnome? γιατί ο choqok που έχω είναι αρκετά ασταθής και κρασάρει αρκετά συχνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 gwibber, pino, turpial, qwit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Βγήκε και η 4.7. Καιρός να αφήσω την 3.5.x; Μπα... http://kde.org/announcements/4.7/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 ναι μια χαρά είναι το KDE έτσι όπως είναι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ανοιγοντας μια εικονα σε ενα φακελο η επιλογη επομηνη προηγουμενη ειναι απενεργοποιημενη (okular,digiphoto ,gwenview) πως το ρυθμιζω?με το digiphoto αν επιλεξω 3 ,4 κτλ τοτε μονο μπορω να περιηγηθω αναμεσα σε αυτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Κανονικά το gwenview όταν ανοίγεις μια φωτογραφία σε ένα φάκελο που περιέχει και άλλες φωτο μπορείς να τις δεις όλες. Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Πως γίνετε με το που ανοίγω το kmail να μην μου ζητάει το kerying password για να λάβει τα email? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 απενεργοποιεις το service απο την εκκινηση κατι αλλο μια σχεδιαση μπλε που ειναι περιμετρικα του παραθυρου πως φευγει/αλλαζει χρώμα?νομιζα οτι ειναι το εφε σκιαση παραθυρου αλλα δεν δειχνει να ανταποκρινεται. Επισης αν εχει ασχοληθει καποιος με h2o icon theme να μου πει πως βαζεις default χρωμα εικονιδιου καποιο αλλο(Εχει το μπλε απο μονο του αλλα υπαρχουν πολλα αλλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Στο ark όταν θέλεις να αποσυμπιέσεις πολλά .rar αρχεία από rapidshare το μόνο που έχεις να κάνει είναι να του βάλεις το πρώτο rar? Θα δει μετά τα υπόλοιπα μόνο του που ακολουθούν γιατί δεν μπορώ να τα προσθέσω manual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GKNSB Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ναι παίζει με extract σε ένα από τα αρχεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Nα ρωτήσω γιατί αυτό το kmail δεν φαίνετε να έχει ούτε τα βασικά. Αν ρυθμισεις δύο λογαριασμούς σε imap η ακόμα και περισσότερους πως γίνετε τα εισερχόμενα μυνήματα να τα βλέπεις σε έναν φάκελο και όχι στον φάκελο του κάθε λογαριασμού ξεχωριστά? Στο thunderbird υπάρχει αυτή η δυνατότητα και λογικό είναι να υπάρχει. Στο kmail όσο και να το ψάχνω δεν μπορώ να το βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 στα fonts που φαινονται στην εικονα απο που μπορω να αλλαξω τις ρυθμισεις τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα