Προς το περιεχόμενο

[INFO] KDE 4 is Here!! Συζητήσεις και απορίες γύρω απο το KDE 4

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή είχα ένα θέμα με τα gtk προγράμματα που τα άνοιγα σαν root όπου εμφανίζονταν με πολύ άσχημο gui. το πρόβλημα ήταν ότι αν και έκανα τις ρυθμίσεις από το system settings με το qtcurve το θέμα ήταν στο home φάκελο του root έλειπε το αρχείο .gtkrc-2.0. Το έκανα αντιγραφή από το home του απλού χρήστη και το πρόβλημα λύθηκε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μετα απο τα οσα τραγελαφικα εχω δει σε εφαρμογες gtk εντος kde, ειμαι σιγουρος οτι μια ειναι η λυση: εγκατασταση του πακετου gtk-chtheme και ενος theme engine εκτος του murrine, πχ aurora.

Απλα τρεχεις το gtk-chtheme σαν απλος χρηστης και σαν root και επιλεγεις το θεμα που θες. Την αποφυγη του murrine τη συστηνω γιατι για καποιο περιεργο λογο οι gtk εφαρμογες σε kde δειχνουν αθλιες με αυτον.

Και εννοειται μακρια απο qtcurve και αλλες k-αλχημειες/modules για το systemsettings (kde-config-gtk-style).

Στο kubuntu 10.10 έχω περάσει το kde 4.6 και παέι μια χαρά και αρκετά γρήγορο στην απόκριση του. Το μόνο κακό είναι ότι μου έσπασε το yawp plasmoid λόγο προβλημάτων στις εξαρτήσεις του. Πιστεύω να το διορθώσουν σε κάποιο μελλοντικό update.

Πάντως για να φτάσουν τα εφέ του kde στο επίπεδο που βρίσκετε το compiz θέλει πάρα πολλά χρόνια μπροστά του. Μιλάμε το compiz έχει απογειωθεί και έχει ωριμάσει απίστευτα σαν project

Υπάρχει κάποιος twitter client η για kde η ακόμα και για gnome? γιατί ο choqok που έχω είναι αρκετά ασταθής και κρασάρει αρκετά συχνά.

• 2 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...

ανοιγοντας μια εικονα σε ενα φακελο η επιλογη επομηνη προηγουμενη ειναι απενεργοποιημενη (okular,digiphoto ,gwenview)

πως το ρυθμιζω?με το digiphoto αν επιλεξω 3 ,4 κτλ τοτε μονο μπορω να περιηγηθω αναμεσα σε αυτες

Κανονικά το gwenview όταν ανοίγεις μια φωτογραφία σε ένα φάκελο που περιέχει και άλλες φωτο μπορείς να τις δεις όλες.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Πως γίνετε με το που ανοίγω το kmail να μην μου ζητάει το kerying password για να λάβει τα email?

απενεργοποιεις το service απο την εκκινηση

κατι αλλο μια σχεδιαση μπλε που ειναι περιμετρικα του παραθυρου πως φευγει/αλλαζει χρώμα?νομιζα οτι ειναι το εφε σκιαση παραθυρου αλλα δεν δειχνει να ανταποκρινεται.

Επισης αν εχει ασχοληθει καποιος με h2o icon theme να μου πει πως βαζεις default χρωμα εικονιδιου καποιο αλλο(Εχει το μπλε απο μονο του αλλα υπαρχουν πολλα αλλα)

Στο ark όταν θέλεις να αποσυμπιέσεις πολλά .rar αρχεία από rapidshare το μόνο που έχεις να κάνει είναι να του βάλεις το πρώτο rar? Θα δει μετά τα υπόλοιπα μόνο του που ακολουθούν γιατί δεν μπορώ να τα προσθέσω manual.

Nα ρωτήσω γιατί αυτό το kmail δεν φαίνετε να έχει ούτε τα βασικά. Αν ρυθμισεις δύο λογαριασμούς σε imap η ακόμα και περισσότερους πως γίνετε τα εισερχόμενα μυνήματα να τα βλέπεις σε έναν φάκελο και όχι στον φάκελο του κάθε λογαριασμού ξεχωριστά? Στο thunderbird υπάρχει αυτή η δυνατότητα και λογικό είναι να υπάρχει. Στο kmail όσο και να το ψάχνω δεν μπορώ να το βρω.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...