EyeofOne Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 μετά απο δύο ημέρες δοκιμής του 4.6 σε Kububtu όλα είναι μια χαρά εκτός απο τον network manager που πολλές φορές κάνει τα δικά του... Κατα την εκκίνηση δεν ξεκινάει πάντα αυτόματα ενώ 2-3 φορές έχει κρασάρει χωρίς προφανή λόγο.... Εχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο;
SnapShot Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 δεν βρήκα κάτι συγκλονιστικά νεοτερικό στο νέο kde 4.6. Βασικά δεν βρήκα τίποτα καινούργιο που να δικαιολογεί το hype όλο αυτό το διάστημα. Θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω ως minor release του 4.5.x
jemadux Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 αφτο που μου την σπαει στο kubuntu ειναι οτι ο kfind δεν ειναι στις εφαρμογες
devill0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) edit:άκυρο Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2011 από devill0
capthookb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Αναρωτιέμαι, πόσους έχουν βοηθήσει όλα αυτά που προγραμματίζουν στην ομάδα του kde. Για παράδειγμα, το nepomuk και η αναζήτηση tags και αρχείων γενικότερα, τα διαφορετικά activities κτλ. Υπάρχει κάποιος που πραγματικά τα χρησιμοποιεί όλα αυτά; Για ποιο λόγο τα φτιάχνουν;
jim_p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Για τον ιδιο λογο για τον οποιο φτιαχνονται ενα σωρο αλλα αχρηστα πραγματα στο λινουξ. Για να βολευουν αυτον που τα εφτιαξε. Και μετα για μουρη
EyeofOne Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 απο μούρη άλλο τίποτα το KDE... και μάλλον προς τα εκεί βαδίζουν τώρα και τα gnome 3.0 και Unity...
tritonas00 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Για τον ιδιο λογο για τον οποιο φτιαχνονται ενα σωρο αλλα αχρηστα πραγματα στο λινουξ. Για να βολευουν αυτον που τα εφτιαξε. Και μετα για μουρη οπως το compiz ενα πραμα.Τιγκα εφε - χρησιμοτητα καμια - ουσια 0.
capthookb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 οπως το compiz ενα πραμα.Τιγκα εφε - χρησιμοτητα καμια - ουσια 0. Τα εφέ έχουν το σκοπό τους. Να κάνουν κάτι ομορφότερο ανεξάρτητα απο το αν δεν αρέσει σε όλους. Εξ' ορισμού λοιπόν δε στοχεύουν σε κάποια χρησιμότητα. Αντίθετα π.χ. το semantic desktop υποτίθεται πως βελτιώνει τη λειτουργικότητα σε έναν υπολογιστή. Χρησιμοποιείται άραγε από ανθρωπους εκτός των δημιουργών του;
chek2fire Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 η δυνατότητα πάντως που έχει το compiz και το kde να βλέπει με την μια τις προγράμματα έχεις ανοίξει σε όλες τις επιφάνειες εργασίας δεν είναι καθόλου εφέ και βοηθάει αφάνταστα στην λειτουργικότητα.
stathakis21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 παιδια δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα στην 4.6 δεν παρατηρω καμια μα καμια ουσιαστικη διαφορα...(οι προηγουμενες ολο και κατι ειχαν...)
jemadux Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 παιδια δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα στην 4.6 δεν παρατηρω καμια μα καμια ουσιαστικη διαφορα...(οι προηγουμενες ολο και κατι ειχαν...) επειδη ειναι ακομα σε αναπτυξη δες λιγο τα plasmoids πως μπαινουν η δυνατότητα πάντως που έχει το compiz και το kde να βλέπει με την μια τις προγράμματα έχεις ανοίξει σε όλες τις επιφάνειες εργασίας δεν είναι καθόλου εφέ και βοηθάει αφάνταστα στην λειτουργικότητα. γιατι μονο στο kubuntu βαζεις και δουλευει το compiz ?? πρωτιμω τον kwin mate χωρις περιτα και κανω την δουλεια μου
chek2fire Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 compiz λόγο παράδοσης και συνήθειας. Αν το καταργήσουν τελείως και στρώσουν η απόδοση των εφέ στο kde τότε μπορεί αν κάνω την αλλαγή. Πλέον το compiz έχει ωριμάσει τόσο που τρέχει τελείως απροβλημάτιστα και είναι και ταχύτατο.
jim_p Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Χρησιμοποιει κανεις wicd-kde* να μου πει αν αξιζει? Εχω απο χτες προβλημα με την python που ζωγραφιζει το wicd-client και οταν παταω connect κολλαει το συμπαν. Το wicd-ncurses δουλευει μια χαρα, οπως και ολο το wicd σαν daemon αν δεν το πειραξω με το wicd-client. *Wicd-kde ειναι αυτο, και οτι το gtk frontend του που απλα τρεχει σε kde.
chek2fire Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί δεν βάζεις knetwork managment? Μετά από τόσα χρόνια έχει γίνει αρκετά σταθερό και χωρίς προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα