Προς το περιεχόμενο

[INFO] KDE 4 is Here!! Συζητήσεις και απορίες γύρω απο το KDE 4

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτό που σου λέω απ'την αρχή, γιατί δεν το κάνεις;

όπως το καταλαβαίνω εγώ-μπορεί να χω λάθος- ο σύνδεσμος είναι ένας δείκτης στα πραγματικά αρχεία.

Δεν συγχρονίζονται οι αλλαγές αλλά γίνονται απευθείας στο αρχείο μέσω του συνδέσμου.

Copy paste τα αρχεία στο φάκελο και σβήνεις το σύνδεσμο. Τρίτη φορά το λέω. :P

Και γω την ίδια γνώμη έχω. Τα αρχεία δεν είναι στον προορισμό του δεσμού αλλά στην πηγή. Δε γίνεται διαγραφή του δεσμού και διατήρηση των «αρχείων»

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις τότε συγχρονισμό των αρχείων τοπικά μεταξύ δύο φακέλων που βρίσκονται σε διαφορετικούς δίσκους η partition?

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις τότε συγχρονισμό των αρχείων τοπικά μεταξύ δύο φακέλων που βρίσκονται σε διαφορετικούς δίσκους η partition?

Ναι, με την rsync(1). Υπάρχει και ένα gui για το rsync, το grsync.

Ερωτήσεις μια και το δούλεψα. Ο συγχρονισμός από τι κατάλαβα γίνετε μόνο αν επιλέξεις manual να τον κάνεις μεταξύ των δύο φακέλων. Δλδ δεν γίνετε αυτόματα όταν αλλάζεις ένα αρχείο στην πηγή να αλλάζει άμεσα και στο φάκελο προορισμού. Αρά ο τρόπος με τον δεσμό νομίζω είναι καλυτερος γιαυτή την δουλειά.

Τι απιστευτα κουσουρια εχει αυτο το ark?

Κατεβασα ενα αρχειο, κομμενο σε 5 rar, με κωδικο, και εκανα διπλο κλικ πανω του. Το ark ελεγε "loading archive" κατω αριστερα για κανα διλεπτο και λεω "οκ, θα ειναι και το pc που ειναι αργο".

Αφου δεν ανοιξε ποτε, το σκοτωσα και εκανα την αποσυμπιεση με "7z x arxeio.rar" που εκανε 2 λεπτα το πολυ!

Για backend εχω το non-free unrar.

Μετα, απο αλλο αρχειο (zip) με πολλα αρχειακια μεσα, θελησα να παρω ενα απο ολα και το εκανα με drag n drop στο φακελο που το θελω.

Για ποιο λογο ξαναεφτιαξε και την δομη των φακελων και υποφακελων που ειχε μεσα το zip, βαζοντας μου το αρχειο 2 "επιπεδα" πιο κατω απο εκει που επρεπε να ειναι?

Και γιατι δεν μου δινει την δυνατοτητα να απενεργοποιησω αυτη την συμπεριφορα?

Σε μεγάλα κομμάτια μου έχει κάνει και μένα τα δικά του. Δεν συγκρίνετε με τίποτα με το αντίστοιχο πολύ καλό πρόγραμμα του gnome.

Ποιο backend για το phonon θεωρειτε καλυτερο?

Εχω να επιλεξω μεταξυ vlc, gstreamer και xine.

Οι άνθρωποι του Phonon συνιστούν GStreamer ή VLC, το Xine είναι unmaintained

Last but not least we changed the default priorities of backends on Linux. To get the best experience you should now either use GStreamer or VLC. The former preferred choice Xine is as of now considered unmaintained and should not be used anymore.

Further more it is highly recommended to use Phonon in combination with PulseAudio as it improves user experience a lot and makes smarter choices about default output devices.

http://apachelog.wordpress.com/2011/01/21/phonon-family-4-4-4/

Γενικά έχω δει ότι το πακετάρισμα που έχει γίνει στο kubuntu δεν έχει τόσα προβλήματα και γενικά όσοι έχουν αναβαθμίσει δεν αντιμετωπίζουν τπτ τρελά bug. Στις άλλες όμως διανομές διαβάζω τεράστια προβλήματα που φέρνει η μετάβαση. Αρά από μένα που απολαμβάνω για άλλη μια φορά τόσους μήνες την σταθερότητα της διανομής μου, το upgrade θα το κάνω σε δύο μήνες και μπορεί και παραπάνω... :)

οχί από repo της διανομης μου αλλά οι άνθρωποι που κάνουν το πακετάρισμα και το ανεβάζουν είναι οι ίδιοι που φτιάχνουν και τις official εκδόσεις του kubuntu. Μην ξεχνάμε ότι το kubuntu κατά βάση είναι κοινοτική διανομή με μόνο δύο developer επίσημους που προέρχονται από την canonical.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...