Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχώ ρίξει κάποιους φακέλους που έχω από ένα ξεχωριστό σκληρό στον φάκελο του dropbox σε δεσμό όμως. Από τι κατάλαβα αν σβήσω κάποιο αρχείο μέσα στον φάκελου του δεσμού σβήνετε αυτόματα και στον σκληρό όπως όταν προσθέσω κάτι. Πως γίνετε τώρα να σπάσω αυτό τον δεσμό γιατί δεν βρίσκω κάτι στις επιλογές.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδη ο kmess δεν με βαζει online (2.0.3), ζητειται αλλη κ-εφαρμογη για msn.

Εννοειται οτι εσβησα τα οσα περιεχει το ~/.kde και ξαναδοκιμασα.

Δημοσ.

Επειδη ο kmess δεν με βαζει online (2.0.3), ζητειται αλλη κ-εφαρμογη για msn.

Εννοειται οτι εσβησα τα οσα περιεχει το ~/.kde και ξαναδοκιμασα.

Ο kopete σου κάνει;

Δημοσ.

θέλεις να διαγράψεις link και να αντιγράψεις το φάκελο μέσα στο dropbox;

δεν κατάλαβα το πρόβλημα.

οχί απλά θέλω να σπάσω τον δεσμό που υπάρχει μεταξύ των αρχείων. Αυτό δεν βρίσκω πως γίνετε.

Δημοσ.

οχί απλά θέλω να σπάσω τον δεσμό που υπάρχει μεταξύ των αρχείων. Αυτό δεν βρίσκω πως γίνετε.

αν διαγράψεις το δεσμό και αντιγράψεις τα αρχεία -στα οποία έδειχνε- στην τοποθεσία που ήταν ο δεσμός;

Δημοσ.

Οτάν δημιουργείς ένα δεσμό ένός φακέλου η αρχείου είναι σαν να συγχρονίζεις τοπικά φακέλους η αρχεία. Δλδ μετά ότι αλλαγές γίνονται στον δεσμό γίνονται και στον γονικό φάκελο, αρχείο. Το θέμα είναι πως γίνετε να σπάσεις αυτό τον συγχρονισμό. Νομίζω παλιά στο kde 3.5 οτι γινόταν αυτό το πράγμα εύκολα με δεξί κλικ. Τώρα δεν βρίσκω κάτι.

Δημοσ.

καμια πιο πρακτική πληροφορία δεν έχεις? Δεν θέλω να γράψω διατριβή :P

αυτό που σου λέω απ'την αρχή, γιατί δεν το κάνεις;

όπως το καταλαβαίνω εγώ-μπορεί να χω λάθος- ο σύνδεσμος είναι ένας δείκτης στα πραγματικά αρχεία.

Δεν συγχρονίζονται οι αλλαγές αλλά γίνονται απευθείας στο αρχείο μέσω του συνδέσμου.

Copy paste τα αρχεία στο φάκελο και σβήνεις το σύνδεσμο. Τρίτη φορά το λέω. :P

Δημοσ.

Δεν μπορεί να μην υπάρχει πάντως πιο άμεση διαδικασία. Αυτό που προτείνεις είναι πλάγια λύση και όχι άμεση. Νομίζω πάντως ότι θυμάμαι παλιά υπήρχε αυτή η δυνατότητα να σπάς τους δεσμούς σε επιλογή από δεξί κλικ. θα το ψάξω αν βρω κάτι θα ποστάρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...