victz Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 RC2 ή RC3; Δε θα ρωτησω τιποτα αλλο, Ι promise Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 RC2 ή RC3; Δε θα ρωτησω τιποτα αλλο, Ι promise RC3 (10 χαρακτήρες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω παρα πολυ. Αντε να δω τωρα πως θα εκτυπωνω... UPDATE Τελικα εκτυπωνει μια χαρα, με τους ηδη εγκατεστημενους εκτυπωτες. Απλα ρυθμισεις δε μπορω να κανω, ουτε να βαλω καινουριο. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2010 από victz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Αυτό με το kadressbook τι απαράδεκτο που είναι. Τόσο δύσκολο είανι να προσθέσουν ξανά την δυνατότητα να οργανώνεις τις επαφές σου σε ομάδες και έχουν βγάλει αυτή την δυνατότητα έναν χρόνο τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Αυτό με το kadressbook τι απαράδεκτο που είναι. Τόσο δύσκολο είανι να προσθέσουν ξανά την δυνατότητα να οργανώνεις τις επαφές σου σε ομάδες και έχουν βγάλει αυτή την δυνατότητα έναν χρόνο τώρα? Μπορεις να ξαναανεβασεις το δεσμο της αναφορας bug ωστε να ψηφίσουμε; Νομιζω οτι ειχαμε ψηφισει και παλαιοτερα αλλά δεν είμαι σίγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Εδώ είναι το bug report https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=233078 και φυσικά όλο το κράξιμο που τους ρίχνουν. Το bug είναι για το kde 4.4 αν όμως συνεχίζετε και στο 4.5 όσοι έχουν ευχέρεια στα αγγλικα ας το γράψουν ώστε να δούμε και τι τρέχει τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Το ψηφισα: 20 points Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Όπως είπε και κάποιος άλλος: «Using KDE 4 is like riding a bicycle up a steep hill covered in mud.» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Όπως είπε και κάποιος άλλος: «Using KDE 4 is like riding a bicycle up a steep hill covered in mud.» Εντάξει ας μην είμαστε fatalist. Αυτο το λένε όσοι αναβάθμισαν απο kde 3.5 αλλά το σημαντικό είναι ότι το KDE4 πρόκειται για περιβάλλον γραμμένο εκ νέου. Είναι σε καλό δρόμο και η 4,5 ελάχιστα απογοητεύει τον χρήστη του 3,5. Σε χρηστικότητα και χαρακτηριστικά κυρίως γιατι από εμφάνιση και ταχύτητα το βρίσκω ανώτερο και στα + το νέο kwin το οποίο μας ξαλάφρωσε επιτυχώς απο το compiz. Νομίζω είναι πάρα πολύ λίγες οι δυσλειτουργίες των εφέ του kwin. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ των ποτών πρόβλημα με αρκετά ταπεινό σύστημα. Δεν μπορεσα όμως ακόμα να συγχωρησω τους developers του amarok Απο το τελευταίο post που ειχα πει σταματαω να το χρησιμοποιω, το εχω απεγκαταστησει τελειως και κανω την δουλεια μου με άλλα: juk, minitunes (καταπληκτικό) και clementine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Και εγώ όμως με το amarok και την απεγκατάσταση του λόγο τις βλακείας που δένρει τους developer του έχω μείνει χωρίς ένα κεντρικό music player. Δεν έχω βρει ακόμα κάτι να με ικανοποιεί. Το songbird είχα βρει αρχικά αλλά και από αυτό φάγαμε πόρτα λόγο των συμφερόντων που μπήκαν στην ανάπτυξη του(βλέπε phillips)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δοκίμασες το Clementine? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 εφαρμογή που ανοίγει και κάνει αποσυμπίεση τα περιεχόμενα μίας εικόνας iso? Σε gnome o file-roller κάνει την δουλειά αλλά ο ark τίποτα. * έχω παρατηρήσει ότι έχει προβλήματα και με τα 7zip υπάρχει αντικαταστάτης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 File-roller και ξερο ψωμι. Απο τις καλυτερες g-εφαρμογες. Τι απαιτησεις εχεις απο το προγραμμα που θα αποσυμπιεσει ενα .iso? Αν πχ θες να μπορει να σου "αποσυμπιεσει" και τον boot sector (σε bootable iso) κοιτας για κατι ποιο εξειδικευμενο, πχ isomaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 δηλαδή file-roller και σε kde? οπότε το ark θα φύγει αν το isomaster δίνει το παρακάτω μήνυμα με το άνοιγμα ενός iso τι γίνεται? Αποτυχία διαβάσματος τις πληροφορίες τόμου: 'First volume descriptor type not primary like ISO9660 requires' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Χρησιμοποίησα παλαιότερα KDE 3.5, αλλά κατά βάση είμαι Gnome User. Επειδή όμως έχω στο σύστημά μου διπλή επιλογή (KDE ή Gnome) και μπαίνω αρκετά συχνά σε KDE, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: Στο 3.5 υπήρχε η δυνατότητα να εγκαταστήσεις διαφορετικό wallpaper στις τέσσερεις (ή και περισσότερες) επιφάνειες. Στο 4.4 που το έψαξα, δεν βρήκα αυτή την επιλογή. Ξέρει κανείς πού "βόσκει" ή την κατάργησαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα