Προς το περιεχόμενο

[INFO] KDE 4 is Here!! Συζητήσεις και απορίες γύρω απο το KDE 4

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω παρα πολυ. Αντε να δω τωρα πως θα εκτυπωνω...

UPDATE

Τελικα εκτυπωνει μια χαρα, με τους ηδη εγκατεστημενους εκτυπωτες. Απλα ρυθμισεις δε μπορω να κανω, ουτε να βαλω καινουριο.

Επεξ/σία από victz
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό με το kadressbook τι απαράδεκτο που είναι. Τόσο δύσκολο είανι να προσθέσουν ξανά την δυνατότητα να οργανώνεις τις επαφές σου σε ομάδες και έχουν βγάλει αυτή την δυνατότητα έναν χρόνο τώρα?

Αυτό με το kadressbook τι απαράδεκτο που είναι. Τόσο δύσκολο είανι να προσθέσουν ξανά την δυνατότητα να οργανώνεις τις επαφές σου σε ομάδες και έχουν βγάλει αυτή την δυνατότητα έναν χρόνο τώρα?

Μπορεις να ξαναανεβασεις το δεσμο της αναφορας bug ωστε να ψηφίσουμε; Νομιζω οτι ειχαμε ψηφισει και παλαιοτερα αλλά δεν είμαι σίγουρος

Εδώ είναι το bug report

https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=233078

και φυσικά όλο το κράξιμο που τους ρίχνουν. Το bug είναι για το kde 4.4 αν όμως συνεχίζετε και στο 4.5 όσοι έχουν ευχέρεια στα αγγλικα ας το γράψουν ώστε να δούμε και τι τρέχει τελικά.

Όπως είπε και κάποιος άλλος:

«Using KDE 4 is like riding a bicycle up a steep hill covered in mud.»

:o

Εντάξει ας μην είμαστε fatalist. Αυτο το λένε όσοι αναβάθμισαν απο kde 3.5 αλλά το σημαντικό είναι ότι το KDE4 πρόκειται για περιβάλλον γραμμένο εκ νέου.

Είναι σε καλό δρόμο και η 4,5 ελάχιστα απογοητεύει τον χρήστη του 3,5. Σε χρηστικότητα και χαρακτηριστικά κυρίως γιατι από εμφάνιση και ταχύτητα το βρίσκω ανώτερο και στα + το νέο kwin το οποίο μας ξαλάφρωσε επιτυχώς απο το compiz. Νομίζω είναι πάρα πολύ λίγες οι δυσλειτουργίες των εφέ του kwin. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ των ποτών πρόβλημα με αρκετά ταπεινό σύστημα.

Δεν μπορεσα όμως ακόμα να συγχωρησω τους developers του amarok :devil:

Απο το τελευταίο post που ειχα πει σταματαω να το χρησιμοποιω, το εχω απεγκαταστησει τελειως και κανω την δουλεια μου με άλλα:

juk, minitunes (καταπληκτικό) και clementine

Και εγώ όμως με το amarok και την απεγκατάσταση του λόγο τις βλακείας που δένρει τους developer του έχω μείνει χωρίς ένα κεντρικό music player. Δεν έχω βρει ακόμα κάτι να με ικανοποιεί. Το songbird είχα βρει αρχικά αλλά και από αυτό φάγαμε πόρτα λόγο των συμφερόντων που μπήκαν στην ανάπτυξη του(βλέπε phillips)...

εφαρμογή που ανοίγει και κάνει αποσυμπίεση τα περιεχόμενα μίας εικόνας iso?

Σε gnome o file-roller κάνει την δουλειά αλλά ο ark τίποτα.

* έχω παρατηρήσει ότι έχει προβλήματα και με τα 7zip

υπάρχει αντικαταστάτης?

File-roller και ξερο ψωμι. Απο τις καλυτερες g-εφαρμογες.

Τι απαιτησεις εχεις απο το προγραμμα που θα αποσυμπιεσει ενα .iso? Αν πχ θες να μπορει να σου "αποσυμπιεσει" και τον boot sector (σε bootable iso) κοιτας για κατι ποιο εξειδικευμενο, πχ isomaster.

δηλαδή file-roller και σε kde? οπότε το ark θα φύγει

αν το isomaster δίνει το παρακάτω μήνυμα με το άνοιγμα ενός iso τι γίνεται?

Αποτυχία διαβάσματος τις πληροφορίες τόμου: 'First volume descriptor type not primary like ISO9660 requires'

Χρησιμοποίησα παλαιότερα KDE 3.5, αλλά κατά βάση είμαι Gnome User. Επειδή όμως έχω στο σύστημά μου διπλή επιλογή (KDE ή Gnome) και μπαίνω αρκετά συχνά σε KDE, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι:

Στο 3.5 υπήρχε η δυνατότητα να εγκαταστήσεις διαφορετικό wallpaper στις τέσσερεις (ή και περισσότερες) επιφάνειες. Στο 4.4 που το έψαξα, δεν βρήκα αυτή την επιλογή. Ξέρει κανείς πού "βόσκει" ή την κατάργησαν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...