NullScan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δέν είναι κακό. Αλλά οι επόμενες διακοπές πρέπει να είναι εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Wacken_Open_Air Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niksakl Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Καλημέρα παίδες... Έχω περάσει σε 4.5 κανονικότατα.... δεν κρατήθηκα. έχει τα θεματάκια του, ο dolphin τρώει κολήματα. Παρ' όλα αυτά μου αρέσει αρκετά και από όσο έχω δει και το notification system είναι βολικό νομίζω σαν ιδέα αν και αυτό έχει τα θέματά του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Οσοι έχετε περάσει για πέιτε μου αν το kadressbook σας παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Οσοι έχετε περάσει για πέιτε μου αν το kadressbook σας παίζει. Σε μενα παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Αναβαθμισα σε 4.5 (δεν κρατηθηκα και γω) και είμαι ευχαριστημένος, φαινεται ότι το KDE ξαναβρισκει την χαμένη του ταυτότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Αναβαθμισα σε 4.5 (δεν κρατηθηκα και γω) και είμαι ευχαριστημένος, φαινεται ότι το KDE ξαναβρισκει την χαμένη του ταυτότητα. Μπορεις να τσεκαρεις αν σου παιζει το printer configuration? Το μονο που εσπασε κατα την αναβαθμιση και το χρειαζομαι γαμωτο. Ειναι γνωστο bug βεβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δεν βρηκα απο που ρυθμιζουμε τον εκτυπωτή στο systemsettings Τον ρυθμιζω από το κέντρο ελέγχου Mandriva. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δεν μου αρέσει το νέο πλαίσιο. Πολλές φορές εμφανίζεται χάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μηπως φταιει το theme; Σε μενα μια χαρα δειχνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μπορεί να φταίει η ATI. Τα effects απενεργοποιημένα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 αν μου "φτιάχναν" και το θέμα με τις pop up επεξηγήσεις θα ήμουν χαρούμενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Πέρασα και το kubuntu maverick που έχω σε μια εικονική μηχανή σε kde 4.5 rc3. Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν το έχω βρει ακόμα. Υπάρχει δυνατότητα να φτιάξεις στο kadressbook ομάδες με τις επαφές που έχεις δλδ φίλοι,δουλειά κτλ η ακόμα είναι απενεργοποιημένη? Οσο και να έψαξα δεν το βρήκα.. εδώ που τα λέμε δεν βρήκα πως προσθέτεις manual μια επαφή. Να θυμίσω ότι αυτή η δυνατότητα υπήρχε στο kmail εδώ και κοντά μια δεκαετία αλλά στο 4.4 οι developer το έβγαλαν γιατί όπως μας είχαν πει "δεν είναι διαθέσιμο αυτή την στιγμή"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ακόμη απενεργοποιημένη φαίνεται να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Για οσους εχουν περασει σε 4.5 εχετε το παρακατω bug; https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/kdeadmin/+bug/331192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Για οσους εχουν περασει σε 4.5 εχετε το παρακατω bug; https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/kdeadmin/+bug/331192 Ναι, σε ArchLinux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα