DIMITRISG Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 μακαρι , και να λυσουν και αυτο το bug γιατι ετσι ο dolphin δεν παλευεται, περναω το ποντικι πανω απο μια ταινια και κρασαρειhttps://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=163050 το φτιάξανε !!! δεν κρασαρει απο σημερα ξαναγυριζω σε dolphin file manager και konqueror browser και file manager
chek2fire Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Mόλις βγήκαν και πακέτα για το kubuntu για την rc1δείτε εδώ http://www.kubuntu.org/news/kde-4.1rc1
DIMITRISG Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 του λείπουν λειτουργίες σημαντικές όπως , δεξι κλικ → αντιγραφή/μετακίνηση Ok, λυθηκε και αυτό! στις ρυθμισεις εχει ενεγοποιηση του αντιγραφη/μετακινηση
DIMITRISG Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 όποιος θέλει δεξι κλικ και compress / extract http://www.kde-apps.org/content/show.php/Extract+And+Compress+KDE4?content=84206
chek2fire Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Aύριο επίσημα έχουμε και την έκδοση του kde 4.1. Θέλω όμως να επυσημάνω κάτι χωρίς όμως να θέλω να ανοίξω κάποιο flame topic αλλά θέλω να το γράψω απλά σαν παρατήρηση. Στο kubuntu εδώ και πολύ καιρό αντί για το kcontrol έχουμε τις ρυθμίσεις συστήματος αν και το kcontrol υπάρχει ακόμα για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει. Από αυτό το γεγονός έχω φάει flame σε πολλά forum από παλιούς χρήστες ότι και καλά το kubuntu είναι μπάσταρδο kde και κάτι τέτοια όμορφα. Σήμερα έμαθα ότι το kcontrol στο kde 4.1 δεν υπάρχει πλέον καν και έχει αντικατασταθεί από το system settings. Xμμ η γιαλός είναι στραβός η εμείς στο ubuntu στραβά αρμενίζουμε...
DIMITRISG Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 οντως εχει καταργηθει το kcontrol και υπαρχει system settings στη θέση του σε μενα τουλαχιστον
DIMITRISG Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 οταν παταω να αλλάξω επιφανεια εργασιας βλέπω πραγματικό κυβο !!! υπενθυμιζω δεν εχω compiz
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δυνατότητα για scale και expo υπάρχει? Είναι τα δύο πράγματα που μου αρέσουν περισσότερο στο compiz.
DIMITRISG Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 οταν παω το ποντικι επανω αριστερα βαζει τα παραθυρα σε scale expo δεν νομίζω οτι εχει
capthookb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Το ότι το kcontrol αντικαταστάθηκε από το systemsettings δε σημαίνει πως είναι και καλύτερο. Πιο όμορφο ίσως αλλά σαφώς όχι γρηγορότερο. Τα ίδια ισχύουν και για το kicker vs kmenu. Εγώ πάντως ανυπομονώ για το kde 4.2
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Mόλις βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση για το kde 4.1 KDE Community Announces The Release of KDE 4.1.0 July 29, 2008. The KDE Community today released KDE 4.1.0. This release is the second feature release of the KDE 4 series, sporting new applications and newly developed features on top of the Pillars of KDE4. KDE 4.1 is the first KDE4 release to contain the Personal Information Management suite KDE-PIM with its E-Mail client KMail, the planner KOrganizer, Akregator, the RSS feed reader, KNode, the newsgroup reader and many more components integrated into the Kontact shell. Furthermore, the new desktop shell Plasma, introduced in KDE 4.0, has matured to the point where it can replace the KDE 3 shell for most casual users. Like with our previous release much time has been devoted to improving the framework and underlying libraries on which KDE is built.Dirk Müller, one of KDE's release managers gives numbers: "There have been 20803 commits made from KDE 4.0 to KDE 4.1 along with 15432 translation checkins. Almost 35000 commits have been done in work branches, some of them also being merged into KDE 4.1, so those were not even counted." Müller also tells us that KDE's sysadmin team has created 166 new accounts for developers on KDE's SVN server. http://www.kde.org/announcements/4.1/ Υπάρχουν πλήθος βελτιώσεων σε προγράμματα όπως η υποστίριξη tab στον dolphin. Τέλος υπάρχει πλέον και η δυνατότητα πολλά από τα kde προγράμματα να τρέξουν και σε windows αν και η πλήρης συμβατότητα θα έρθει στις επόμενες εκδόσεις Ηδη έχουν ανέβει τα πακέτα για τις περισσότερες διανομές. Στο kubuntu hardy heron για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν μπορούν να δουν τις οδηγίες εδώ http://www.kubuntu.org/news/kde-4.1 The updated packages for Kubuntu 8.04 are located in the Kubuntu Member's KDE 4 Personal Package Archive (PPA) repositories. To update to the release candidate of KDE 4.1, please follow these instructions: 1. Add deb http://ppa.launchpad.net/kubuntu-members-kde4/ubuntu hardy main to your /etc/apt/sources.list. 2. If you already have the kubuntu-kde4-desktop packages installed, simply type sudo apt-get update && sudo apt-get dist-upgrade and answer the questions in which you are prompted. If you do not have kubuntu-kde4-desktop installed, simply type sudo apt-get update && sudo apt-get install kubuntu-kde4-desktop and answer the questions. Both of these options are to be typed at the command prompt. kdeplasma-addons contains new Plasma fun. το καλό είναι ότι η αναβάθμιση δημιουργεί μια νέα συνεδρια χωρίς να πειράξει την 3.5.9. Στο ibex δλδ στην επόμενη έκδοση του kubuntu τα πακέτα έχουν ανέβει ήδη από το πρωι.
DIMITRISG Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Το ότι το kcontrol αντικαταστάθηκε από το systemsettings δε σημαίνει πως είναι και καλύτερο. Πιο όμορφο ίσως αλλά σαφώς όχι γρηγορότερο. Τα ίδια ισχύουν και για το kicker vs kmenu. Εγώ πάντως ανυπομονώ για το kde 4.2 το kmenu υπάρχει ακόμα οποιος θελει με δεξι κλικ βαζει kickoff το kicker ηταν η taskbar που εχει αντικατασταθει απο μια taskbar plasmoid οτι ειναι στην επιφάνεια αργασιας ειναι plasmoid δεν θελει το kde εικονιδια και ερασιτεχνικα πραγματα ακομα και αν προσθεσεις εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας γινεται plasmoid
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα