Προς το περιεχόμενο

[INFO] KDE 4 is Here!! Συζητήσεις και απορίες γύρω απο το KDE 4

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 προβλημα που παρατηρησα ειναι οτι καποια widgets, οπως το google translate, καθε φορα που κανω restart λογο του οτι φορτωνει πριν συνδεθει το ασυρματο,μου λεει οτι το συστατικο δε μπορεσε να φορτωσει λογο του οτι δεν υπαρχει δικτυο..και μετα το μονο που μπορω να κανω ειναι να το κλεισω και να το ξανανοιξω...υπαρχει καμια καλυτερη λυση απο αυτο???το εχετε παρατηρησει κι εσεις αυτο??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To akregator σας τρώει επεξεργαστική ισχύ όταν κάνει renew τα rss? Γιατί σε μένα όποτε το κάνει μου πάει την cpu σε σχεδόν full load και γενικά και σε κατάσταση αναμονής τρώει επεξεργασία.

Απο ολο το kde4 εχω μονο το k3b. Επειδη καπου εχει το phonon ως εξαρτηση, το phonon μου κουβαλαει και τον xine. Ως εδω καλα.

Σημερα μου μπηκε η ιδεα να βγαλω τον xine και να βαλω... κατι αλλο. Ποιο ομως, και πως?

Απο ολο το kde4 εχω μονο το k3b. Επειδη καπου εχει το phonon ως εξαρτηση, το phonon μου κουβαλαει και τον xine. Ως εδω καλα.

Σημερα μου μπηκε η ιδεα να βγαλω τον xine και να βαλω... κατι αλλο. Ποιο ομως, και πως?

θα το πω με μια λέξη και όπως ακουστή ! το KDE 4 ειναι απλα υπερκαβλο ! !!!! τα καινουργια ubuntu δεν με συγκηνουν τοσο να πω την αληθεια τα εβαλα και την επομενη μερα τα εβγαλα ! και μπορω να πω οτι επαναπαυθικα στα mandriva 2010 KDE 4 και ηρεμισα !! παρολο που παντα μου αρεσε το περιβαλων τον gnome !

θα το πω με μια λέξη και όπως ακουστή ! το KDE 4 ειναι απλα υπερκαβλο ! !!!! τα καινουργια ubuntu δεν με συγκηνουν τοσο να πω την αληθεια τα εβαλα και την επομενη μερα τα εβγαλα ! και μπορω να πω οτι επαναπαυθικα στα mandriva 2010 KDE 4 και ηρεμισα !! παρολο που παντα μου αρεσε το περιβαλων τον gnome !

To akregator σας τρώει επεξεργαστική ισχύ όταν κάνει renew τα rss? Γιατί σε μένα όποτε το κάνει μου πάει την cpu σε σχεδόν full load και γενικά και σε κατάσταση αναμονής τρώει επεξεργασία.

Δε μου συμβαίνει κάτι τέτοιο σε Arch με KDE 4.4.3.

Δε μου συμβαίνει κάτι τέτοιο σε Arch με KDE 4.4.3.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Ξέρει κανένας αν θα βγει το 4.4 για ubuntu 9.04; Επίσης επειδή πρόσφατα δοκίμασα και το kde 3 (σε debian) πιστεύω πως το 4 είναι πολύ καλύτερο, σαφώς πιο όμορφο και έχει και πιο καλά μαζεμένες τις ρυθμίσεις.

Επισημα οχι. Ισως το βρεις απο καποιο repo τριτου.

Το μονο κομματι στο οποιο ειναι καλυτερο το kde4 απο το kde3 ειναι το eyecandy. Σε ολα τα αλλα, σταθεροτητα, features, διαχειρηση πορων, κλπ ειναι πολυ πισω.

Για διαχείριση πόρων δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη μιας και δεν το δοκίμασα με πολλά ανοιχτά προγράμματα, πάντως σαν οργάνωση των ρυθμίσεων μου φάνηκε πιο βολικό το 4. Όσο για την σταθερότητα δεν είναι τόσο πίσω από το gnome παρά την κακή του φήμη, τουλάχιστον στον δικό μου υπολογιστή τρώει σκάλωμα 2 φορές τον μήνα και με ένα απλό restart του γραφικού περιβάλλοντος επανέρχεται.

Επισημα οχι. Ισως το βρεις απο καποιο repo τριτου.

Το μονο κομματι στο οποιο ειναι καλυτερο το kde4 απο το kde3 ειναι το eyecandy. Σε ολα τα αλλα, σταθεροτητα, features, διαχειρηση πορων, κλπ ειναι πολυ πισω.

+1000 οσοι εχουνε φαει τα νιατα τους σε πειραματισμους και εγκαταστασεις με καταλαβαινουν

σε τετοια ζητηματα δεν κολλαει το <<σε μενα σε ενα τυχαιο μηχανημα δεν ειδα τιποτα>>

εε εμεις που εχουμε κανει πανω απο 200 εγκαταστασεις λειτουργικων τα 2 τελευταια χρονια βλεπουμε πολυ μεγαλη διαφορα στην σταθεροτητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...