markelos Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 το χει ξεκαθαραπροσθεση νεου πανελ ειτε απο το κατω ειτε απο την δεξια πανω γωνια μετα απο τις επιλογες της μπαρας την κεντραρεις και την βαζεις αυτοματη αποκρυψη Ναι είμαι λίγο γκαβός μιας και το πρωτοψάχνω το KDE. Το βρήκα thanks:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να κάνεις με τον dolphin άμεση κρυπτογράφηση κάποιου αρχείου με δεξί κλικ όπως γίνετε στο gnome στο nautilus. Και αν ναι πιο πακέτο θέλει ανεξάρτητα διανομής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να κάνεις με τον dolphin άμεση κρυπτογράφηση κάποιου αρχείου με δεξί κλικ όπως γίνετε στο gnome στο nautilus. Και αν ναι πιο πακέτο θέλει ανεξάρτητα διανομής? kleopatra - KDE Certificate Manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Εμενα με εχει βολεψει το kgpg απλό και κάνει τη δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 οκ μια χαρά το kgpg αν και δεν έχω καταλάβει ακόμα αυτό με τις υπογραφές αλλά έτσι και αλλιώς θα χρησιμοποιήσω αυτό με το password. Για κάντε έναν έλεγχο για ένα bug στον akregator. Προσπαθώ να αυξήσω την ώρα που γίνετε η ανανέωση στα rss αλλά αυτή είναι κολημένη στο ένα λεπτό. Ότι και να βάλω μπροστά ακολουθείτε πάντα από το 1 λεπτό και τελικά μένει η ρύθμιση έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Σε μενα αν γραψεις με το χερι ενα ψηφιο (πχ 3) και πατησεις το apply το κραταει. Αν πατησεις το πανω βελακι, γινεται 13, μετα 23, μετα 33, κ.ο.κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 σε μενα μενει το 1 λεπτό στο τέλος πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δλδ είναι bug. Εχώ και άλλο ένα παράξενο πρόβλημα. Αν βάλω τον screensaver πάνω από 5 λεπτά δεν μου τον εμφανίζει ποτέ αλλά βγάζει μια μαύρη οθόνη. Αν τον βάλω κάτω από 5 δουλεύει μια χαρά. Κοίταξα και την διαχείριση ενέργειας μέσω του system settings αλλά την έχω ήδη απενεργοποιήσει./ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Βγήκε το 4.4.3 http://www.kde.org/announcements/announce-4.4.3.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Βγήκε το 4.4.3 http://www.kde.org/announcements/announce-4.4.3.php στο arch μπηκε ηδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Από χθες βράδυ νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Πηγα να κανω αναβαθμιση και γω σε 4.4.3 αλλα Μου προτεινει να βγει το 1)kde-workspace 2)kde-workspace-bin 3)kpackagekit 4)kubuntu-desktop Επειδη και τα 4 φαινονται σημαντικα, αναρωτιεμαι γιατι να θελει να τα βγαλει. Το ιδιο μου χε κανει και κατα τη μεταβαση στο 4.4.2 και 2-3 μερες παλευα να το συνεφερω. Καμμια ιδεα μηπως εχετε; Διανομη Κubuntu 64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Είναι μερικά προβλήματα εξαρτήσεων μάλλον που θα λυθούν σίγουρα αργότερα. Κράτα λίγο την αναβάθμιση. Διαθέσιμα και τα πακέτα για το kubuntu http://www.kubuntu.org/news/kde-sc-4.4.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Καλα, εβγαλα το repository και δε με ειδοποιει. Aλλα μου φαινεται παραξενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μόλις έκανα το upgrade χωρίς κάποιο πρόβλημα στις εξαρτήσεις που αναφέρεις. Για δοκίμασε ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα