Προς το περιεχόμενο

[INFO] KDE 4 is Here!! Συζητήσεις και απορίες γύρω απο το KDE 4

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το χει ξεκαθαρα

προσθεση νεου πανελ ειτε απο το κατω ειτε απο την δεξια πανω γωνια

μετα απο τις επιλογες της μπαρας την κεντραρεις και την βαζεις αυτοματη αποκρυψη

Ναι είμαι λίγο γκαβός μιας και το πρωτοψάχνω το KDE. Το βρήκα thanks:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να κάνεις με τον dolphin άμεση κρυπτογράφηση κάποιου αρχείου με δεξί κλικ όπως γίνετε στο gnome στο nautilus. Και αν ναι πιο πακέτο θέλει ανεξάρτητα διανομής?

Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να κάνεις με τον dolphin άμεση κρυπτογράφηση κάποιου αρχείου με δεξί κλικ όπως γίνετε στο gnome στο nautilus. Και αν ναι πιο πακέτο θέλει ανεξάρτητα διανομής?

kleopatra - KDE Certificate Manager​

post-115633-129063084731_thumb.jpg

οκ μια χαρά το kgpg :) αν και δεν έχω καταλάβει ακόμα αυτό με τις υπογραφές αλλά έτσι και αλλιώς θα χρησιμοποιήσω αυτό με το password.

Για κάντε έναν έλεγχο για ένα bug στον akregator. Προσπαθώ να αυξήσω την ώρα που γίνετε η ανανέωση στα rss αλλά αυτή είναι κολημένη στο ένα λεπτό. Ότι και να βάλω μπροστά ακολουθείτε πάντα από το 1 λεπτό και τελικά μένει η ρύθμιση έτσι.

Σε μενα αν γραψεις με το χερι ενα ψηφιο (πχ 3) και πατησεις το apply το κραταει. Αν πατησεις το πανω βελακι, γινεται 13, μετα 23, μετα 33, κ.ο.κ.

Δλδ είναι bug. Εχώ και άλλο ένα παράξενο πρόβλημα. Αν βάλω τον screensaver πάνω από 5 λεπτά δεν μου τον εμφανίζει ποτέ αλλά βγάζει μια μαύρη οθόνη. Αν τον βάλω κάτω από 5 δουλεύει μια χαρά. Κοίταξα και την διαχείριση ενέργειας μέσω του system settings αλλά την έχω ήδη απενεργοποιήσει./

Πηγα να κανω αναβαθμιση και γω σε 4.4.3 αλλα

Μου προτεινει να βγει το

1)kde-workspace

2)kde-workspace-bin

3)kpackagekit

4)kubuntu-desktop

Επειδη και τα 4 φαινονται σημαντικα, αναρωτιεμαι γιατι να θελει να τα βγαλει. Το ιδιο μου χε κανει και κατα τη μεταβαση στο 4.4.2 και 2-3 μερες παλευα να το συνεφερω. Καμμια ιδεα μηπως εχετε;

Διανομη Κubuntu 64

Είναι μερικά προβλήματα εξαρτήσεων μάλλον που θα λυθούν σίγουρα αργότερα. Κράτα λίγο την αναβάθμιση.

Διαθέσιμα και τα πακέτα για το kubuntu

http://www.kubuntu.org/news/kde-sc-4.4.3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...