Προς το περιεχόμενο

[INFO] KDE 4 is Here!! Συζητήσεις και απορίες γύρω απο το KDE 4

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μου αρέσει ο καινούριος τρόπος που προσθέτεις plasmoid. Το παλιό ήταν ποιο καλό.

15894993.th.png

Το παπαράκι που βγαίνει όταν πατάς πάνω δεξιά έχει μεγαλώσει πάρα πολύ. Για να φύγει πρέπει να ξαναπατήσεις πάλι πάνω δεξιά. Ούτε με escape δεν φεύγει.

26624992.th.png

Έχει κανα δύο νέα στοιχεία που δεν ξέρω τι είναι. Add Activity και Remove this Folder View Activity.

Κατά τα άλλα τα tooltips συνεχίζουν να πετάγονται από παντού και δεν βρήκα το λεγόμενο Administrator mode.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Οντός καθόλου πρακτικός ο νέος τρόπος για τα plasmoid. Γιατί πήγαν και τα στρίμωξαν εκεί? Για το νέο notification και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου ούτε και το deafault του kde.

Εχώ βάλει ένα πανέμορφο που κάνει και fade για ειδοποίσηση και μοιάζει αρκετά με αυτό του gnome αλλά έχει περάσει τόσο καιρός που το έχω εγκαταστήσει που ούτε θυμάμαι πως λέγετε :P

Και γω αναρωτιομουν για το ACTIVITY. H αληθεια ειναι βεβαια οτι το plasma στην 4.4 RC2 σπαει αρκετα συχνα οποτε με τα plasmoids δεν εχω παιξει ακομα. Εβγαλα τα πολλα πολλα, και περιμενω την RC3 να κανω παλι δοκιμες.

Σε σχέση με το 4.3. Δεν ξέρω τι άλλαξαν. Nepomuk και strigi τα έχω απενεργοποιήσει. Κάτι μου λέει ότι υπεύθυνο είναι το νέο look. Οι εφαρμογές (του KDE) θέλουν 2~3 δευτερόλεπτα περισσότερο για να ανοίξουν.

Την ώρα που πετάγονται ειδοποιήσεις γίνετε ένα ψιλομπέρδεμα (ίσως φταίει και η ATI).

@ check2fire. Τι είπες ότι έχεις βάλεις για τις ειδοποιήσεις;

Επίσης σταμάτησε να λειτουργεί το Daisy (τυχαία το είδα στο internet δεν δοκίμασα ο ίδιος).

Ποτε περιπου; Να σταματησουν και αυτα τα κρασαρισματα στο Plasma που εχω καθε τοσο.

Aκυρο... το βρηκα....:rolleyes:

Σε μένα πάντως το 4.3 είναι πάρα πολύ σταθερό. Δεν έχει κρασάρει ούτε μια φορά. Μόνο αν ρίξω τον server που έχω σε δύκτιο τότε κρασάρει το plasma γιατί έχω μια καταχώρηση να κάνω mount τα αρχεία μέσω fstab.

Και αν μου πείτε από που αλλάζει το συστημα ειδοποιήσεων θα βρω και τι έχω βάλει :-)

ok το βρήκα και είναι το aytana. Πολύ πιο όμορφο από το κλασικό του kde

aytana.png

aytana1.png

Πάντως αν είναι τόσο βαρύ το kde4.4 μάλλον δεν θα περάσω με την μια αλλά θα περιμένω πρώτα να βγει το πρώτο bug fix. Το kde 4.3 πετάει και πάει σφαίρα.

Τωρα αμα σου πω οτι εμενα μου φανηκε πιο γρηγορο; Γενικα βεβαια, ποτε δε μου αρεσε να ανοιγω πολλα παραθυρα μαζι, οποτε ισως γι'αυτο. Το μονο που με παραξενεψε ειναι οτι τωρα τελευταια (δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι μετα το τελευταιο R.C.2) o thunderbird ανοιγει με τη δευτερη :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...