LOCKHEART Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλημέρα πως μπορώ να βάλω στο desktop μπάρα για να βάλω εικονίδια όπως πχ ειναι στο MAC μεγάλα εικονίδια με τις εφαρμογές μου; Αν εγκταστήσω μήπως το adesklets απο το κέντρο ελέγχου ; και κάτι άλλο έκανα ανανέωση του desktop με το f5 και μου έγαφε το σπιτάκι home πως μπορώ να το επαναφέρω δεν το βρίσκω πουθενα .. Ευχαριστώ.. Στο κέντρο διαχείρησης λογισμικού υπάρχουν προγράμματα όπως το desklets που λεει οτι ειναι για gnome μπορω να το χρησιμοποιήσω μιας και έχω kde Κατι τελευταιο γενικά στα προγράμματα έχε αρχεί PLF και MDV πχ για τον VLC ποια απο τις 2 κατηγορίες πρέπει να κάνω install ; η και τις 2 ? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2009 από nske Διόρθωση (απρόσεκτο copy paste) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Υπαρχουν καναδυο καλα docks, τωρα το ποιο θα βαλεις ή ποιο εχει η διανομη σου σε ετοιμο πακετο, εινια δικο σου θεμα. http://linuxowns.wordpress.com/2008/05/08/the-best-and-worst-docks-for-ubuntu/ Εγω προτιμω το wbar. Σε ποια διανομη αναφερεσε εκει που λες για τον vlc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOCKHEART Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Υπαρχουν καναδυο καλα docks, τωρα το ποιο θα βαλεις ή ποιο εχει η διανομη σου σε ετοιμο πακετο, εινια δικο σου θεμα. http://linuxowns.wordpress.com/2008/05/08/the-best-and-worst-docks-for-ubuntu/ Εγω προτιμω το wbar. Σε ποια διανομη αναφερεσε εκει που λες για τον vlc? MANDRINA - KDE... να βάλω adesklets θα γίνει δουλεια; διοτι εβαλα ενα theme tο classifie αλλα δεν μπορω να το δω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως μην βάλεις τον Cairo-dock σε Kde, σε Gnome μου παίζει μια χαρά, σε Kde πάντα προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Για πείτε κανα καλό system monitor για laptop. Να μην πιάνει πολύ χώρο στην οθόνη. Να είναι στενόμακρο. Όπως το gkrellm ένα πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Conky. Δεν εχει καποιο συγκεκριμενο σχημα, το κανεις οπως θες εσυ, σαν πλαστελινη Αλλα... δεν ξερω αν φτιαξανε το γνωστο προβλημα του plasma που βγαζει το conky παντα με μαυρο φοντο. Και το workaround του ειναι αθλια ματσακονια. Ζωγραφιζει στην ουσια το wallpaper του kde4, με τη βοηθεια του feh, μεσω του conky, δηλαδη καθε Χ δευτερολεπτα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sindarta Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Που έπαιξα λίγο την προηγούμενη βδομάδα με το 4.2 μου φάνηκε υπερβολικά ασταθές. Επίσης οι ρυθμίσεις μου φάνηκαν πολύ διάσπαρτες (σε σύγκριση με το gnome πάντα). Την ρύθμιση για να απενεργοποιήσω το kopete για παράδειγμα την έψαχνα κανα μισάωρο. Θα βάλω και το 4.3 αλλά προς το παρόν θα παραμείνω στο gnome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) να βάλω adesklets θα γίνει δουλεια; διοτι εβαλα ενα theme tο classifie αλλα δεν μπορω να το δω.. Βάλε το Daisy. Πιστεύω να το βρείς και στα επίσημα repositories της διανομής σου. Μπορείς να το κάνεις όπως θέλεις. Η στρογγυλό η να είναι σε μια ευθεία. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2009 από nske Προσθήκη quote, λόγω μεσολάβησης άλλων δημοσιεύσεων μετά το merge των threads Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vas77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως μην βάλεις τον Cairo-dock σε Kde, σε Gnome μου παίζει μια χαρά, σε Kde πάντα προβλήματα. Είναι εντυπωσιακό το Cairo-Dock, αλλά έχεις δίκιο. Έχει μερικά προβλήματα. Δε το δοκίμασα σε Gnome, και δε ξέρω αν φταίει το opengl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Που έπαιξα λίγο την προηγούμενη βδομάδα με το 4.2 μου φάνηκε υπερβολικά ασταθές. Επίσης οι ρυθμίσεις μου φάνηκαν πολύ διάσπαρτες (σε σύγκριση με το gnome πάντα). Την ρύθμιση για να απενεργοποιήσω το kopete για παράδειγμα την έψαχνα κανα μισάωρο. Θα βάλω και το 4.3 αλλά προς το παρόν θα παραμείνω στο gnome. Το τελευταίο KDE 4.2.4 βγήκε τον Ιούνιο. Τώρα είμαστε σε 4.3.4 και σε λιγότερο από δύο μήνες βγαίνει το 4.4. Αντιλαμβάνεσαι πόσο πίσω είναι η έκδοση που δοκίμασες. Έχει γίνει τεράστια βελτίωση από τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sindarta Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, αλλά αυτό υπήρχε στα αποθετήρια. Πλέον έβαλα το 4.3.2 (έχω ubuntu 9.04) και μπορώ να πω πως υπάρχουν βελτιώσεις. Είναι πανέμορφο το άτιμο πάντως. Για να το χαζεύεις είναι ώρες ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δεν βάζεις 9.10 τρέχει πολύ πιο ομαλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 KDE4 2k10 Λιιιγο μικροτερο δεν γινοταν να υπαρχει, να χωραει στο k750 μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 To yawp(yet another weather app) νομίζω είναι το καλύτερο plasmoid για τον καιρό αλλά και γενικά το καλύτερο πρόγραμμα για εμφάνιση του καιρού ever. Σου εμφανίζει μέχρι και αναλυτικές πληροφορίες για τον καιρό αλλά και δορυφορικό χάρτη!! Ασέ που είναι και πανέμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 To yawp(yet another weather app) νομίζω είναι το καλύτερο plasmoid για τον καιρό αλλά και γενικά το καλύτερο πρόγραμμα για εμφάνιση του καιρού ever. Σου εμφανίζει μέχρι και αναλυτικές πληροφορίες για τον καιρό αλλά και δορυφορικό χάρτη!! Ασέ που είναι και πανέμορφο. Μήπως μπορει καποιος να το μεταφράσει στα ελληνικά; Ωστε να εχουμε και προγνωση στα ελληνκά Εγω δεν μπορω αυτη την περίοδο γιατι μεταφραζω το Amarok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα