Προς το περιεχόμενο

[INFO] KDE 4 is Here!! Συζητήσεις και απορίες γύρω απο το KDE 4

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

από τις ρυθμίσεις του ρολογιού εμφανίζει τις εορτές

Καλό!

firewalker εχεις την τελευταια εκδοση του kde ;

συμφωνω για την ευχρηστια αλλα το 4 ειναι πιο ομορφο και πιο γρηγορο

Μας εχουν υποσχεθει οτι θα γινει καλυτερο του 3 για να δουμε. Εκτος και ακολουθησουν το Amarok :eek:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό!

firewalker εχεις την τελευταια εκδοση του kde ;

συμφωνω για την ευχρηστια αλλα το 4 ειναι πιο ομορφο και πιο γρηγορο

Μας εχουν υποσχεθει οτι θα γινει καλυτερο του 3 για να δουμε. Εκτος και ακολουθησουν το Amarok :eek:

Ποιο όμορφο και ποιο γρήγορο είναι. Αλλά για να κάνεις σοβαρή δουλειά δεν είναι. Καλά το Amarok...

Ποιο όμορφο και ποιο γρήγορο είναι. Αλλά για να κάνεις σοβαρή δουλειά δεν είναι. Καλά το Amarok...

δεν μπορω να καταλαβω γιατι ?

τα προγράμματα το plasma και τα εφέ του kde4.3.2 δουλευουν τελεια

το akonadi και το Nepomuk είναι σε φάση εξέλιξης κάποια στιγμή θα σταθεροποιηθούν και αυτά

ποιο είναι το πρόβλημα {μην μου πείτε για το media:/ και το SysInfo:/(στη mandriva δουλεύει από τη 2009 άρα τα παράπονα στους dev της διανομής σας)}

Αν και είχα και εγώ σοβαρές ενστάσεις στην λειτουργικότητα του kde4 όταν πρωτοβγήκε πλέον δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Πάει μια χαρά και σε απόκριση και σε σταθερότητα.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι ?

τα προγράμματα το plasma και τα εφέ του kde4.3.2 δουλευουν τελεια

το akonadi και το Nepomuk είναι σε φάση εξέλιξης κάποια στιγμή θα σταθεροποιηθούν και αυτά

ποιο είναι το πρόβλημα {μην μου πείτε για το media:/ και το SysInfo:/(στη mandriva δουλεύει από τη 2009 άρα τα παράπονα στους dev της διανομής σας)}

Δεν είναι τόσο παρταμετροποιήσιμο όσο το 3.5.χ. Δεν θέλω να βλέπω περιγραφές και τεράστιες πινακίδες κάθε φορά που περνά το ποντίκι πάνω από ένα εικονίδιο. Δεν θέλω κάθε konsole που ανοίγω να έχει το μέγεθος του υπάρχοντος ανοικτού. Να μπορώ να φτιάχνω likns για application και locations χωρίς να "συμβαίνουν διάφορα" και χωρίς plasmoids. Θέλω όταν φτιάχνω από κονσόλα ένα αρχείο στην επιφάνεια εργασίας να μην χρειαστεί να πατάω 5 φορές F5 και τρεις "Δεξί κλικ > refresh" για να το εμφανίσει. Και άλλα διάφορα.

Το KDE-4 δεν έχει δώσει έως τώρα αυτά που υπόσχονταν οι δημιουργοί του. Ως εκ τούτου πρέπει να χαρακτηρίζετε beta.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...