Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου ελειπε το gcc++-- κλπ για την cmake θα το ξανακοιταξω

το άλλο ειναι οτι εκτος οτι δεν μπορουμε να κανουμε αποσυμπιεση / συμπιεση απο τον konqueror , πως ανοιγουμε konqueror ή dolphin με δικαιωματα root ;

δεν μου δουλευει ουτε η kdesu

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Λεπτομέρειες....

Έχουμε ξαναπεί πως δεν είναι έτοιμο και πλήρως λειτουργικό όπως το kde 3.5.Χ.

μακάρι να ναι ετσι , ελπιζω να μην το χαλασουν :mad:

Και κατι άλλο :devil: :

Δεν εμφανιζει τους κοινοχρηστους δισκους και καταλόγους nfs μεσα στις συσκευες όπως στο 3 στο my computer ή devices καπως ετσι ηταν

αν θελω να βγαλω συντομευση στην επιφανεια εργασιας πρεπει να βαλω την καταληξη ,desktop διαφορετικα δεν εμφανιζει το εικονίδιο :mad:

ενα μονο λεω ευχομαι να ειναι θεμα ελειψεων γιατι ειμαι στο 4,1 ήδη

αλλα θα μου πειτε ακομα beta ειναι ,

Δημοσ.
Μετά την εντολή cmake έβγαλε τίποτα λάθη; Εμένα κάνει compile κανονικά, αν και τα περισσότερα plasmoids είναι εγκατεστημένα από τα πακέτα του kde4 που φτιάχνει κάποιος για το archlinux.

Πάντως σ'εμένα το συγκεκριμένο plasmoid γίνεται compile κανονικά.

Δεν δουλεψε παλι

[dimitri@localhost build]$ cmake -DCMAKE_INSTALL_PREFIX=`kde4-config --prefix` ..

CMake Error at /usr/share/cmake-2.6/Modules/FindKDE4.cmake:72 (MESSAGE):

ERROR: cmake/modules/FindKDE4Internal.cmake not found in

/home/dimitri/.kde4/share/apps;/var/lib/mandriva/kde4-profiles/one/share/apps;/var/lib/mandriva/kde4-profiles/common/share/apps;/usr/share/apps

Call Stack (most recent call first):

CMakeLists.txt:7 (find_package)

CMake Warning (dev) in CMakeLists.txt:

No cmake_minimum_required command is present. A line of code such as

cmake_minimum_required(VERSION 2.6)

should be added at the top of the file. The version specified may be lower

if you wish to support older CMake versions for this project. For more

information run "cmake --help-policy CMP0000".

This warning is for project developers. Use -Wno-dev to suppress it.

-- Configuring done

[dimitri@localhost build]$ make

make: *** Pas de cibles spécifiées et aucun makefile n'a été trouvé. Arrêt.

[dimitri@localhost build]$

Δημοσ.

Το αρχείο FindKDE4Internal.cmake υπάρχει κάπου;

Ίσως χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτα πακέτα σχετικά με το development του kde4

Δημοσ.

αυτο το okular για τα εγγραφα ειναι μεγαλη πατατα, ουτεενα μενου εκτυπωσης δεν βγαζει οταν βλέπεις ενα pdf σε browser ουτε μεγενθυση ουτε τιποτα

καλα αυτος που το εβαλε εδω μεσα δεν τα ειδε αυτα;

απλα πραγματα ρε παιδια

Δημοσ.
Το αρχείο FindKDE4Internal.cmake υπάρχει κάπου;

Ίσως χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτα πακέτα σχετικά με το development του kde4

δεν το βρηκα το αρχειο αυτο

Δημοσ.

εκανα την μλκ να βαλω adobe reader και ανεβηκε η cpu στα ουρανια και ενω ηταν κλειστο το προγραμμα. Το εβγαλα αλλα παραμένει στα plugins στον opera

Πως το βγάζω ;;;

Δημοσ.
αυτο το okular για τα εγγραφα ειναι μεγαλη πατατα, ουτεενα μενου εκτυπωσης δεν βγαζει οταν βλέπεις ενα pdf σε browser ουτε μεγενθυση ουτε τιποτα

απλα πραγματα ρε παιδια

Να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω.

Δημοσ.

τελικα τωρα μετα απο αρκετες ωρες λειτουργιας και απανωτα updates αρχιζω να πορωνομαι περισσοτερο. Η χλίδα που εχει το λειτουργικό δεν εχει προηγουμενο. Όλα ειναι μελετημενα ως προς την αισθητική και το άλλο μεγαλο γεγονος ειναι η ταχυτητα, τα pc μου εδω εχουν πάρει φωτιά! Τα μενου ειδικα πανε σφαιρα.

Το kde4 ειναι αλλο desktop δεν εχει σχεση με το 3 , γιαυτο ισως να ειναι δυσκολη η μεταβαση. Εγω εκνευριστικα το πρωι μη μπορωντας να βρω τις λειτουργιες που εχω μαθει. Αλλα ακομα ειναι beta (RC2) οποτε δεν ξερουμε τι θα διορθωθει και τι οχι ακομα.

Επίσης ειναι πιο χλιδατο αισθητικά και απο το mac os

;)

Δημοσ.

Μην περιμένεις και στην 4.1 να είναι όλα άψογα. Θα φτάσει στο επίπεδο του 3.5.χ και πιο πάνω μετά από την 4.2 και μετά

Δημοσ.

Konqueror :

δεν δουλευει το modify bookmarks

βρηκα προχειρη λυση μεχρι να το φτιαξουν να παταω f9 και κανω επεξεργασια των σελιδοδεικτών στην αριστερή στήλη

δεν μπορώ να μεγαλωσω τις γραμματοσειρες με ctrl +

τελικα ειναι ctrl + = και σε μερικες ιστοσελίδες δεν πιάνει και εβαλα minimum γραμματοσειρα στον konqueror 10

δεν εχω την μπάρα δεξια να κανω αναζητηση στο google και θελω να εχω την κεντρικη τοποθεσια να δουλευει με την μηχανη google αισθανομαι τυχερος, δεν το βρισκω που ειναι

μαλλον δεν θα εχει και αν θες να ψαξεις πατας gg: στην τοποθεσία

δεν μπορουμε να βάλουμε ξεχωριστο wallpaper σε κάθε desktop; οπως στο 3

δεν βρηκα τιποτα

δεν εχω compiz προτιμω το kwin προς στιγμης

τα παραθυρα εχουν βγει ζελέ σαν του compiz; ειδα μια επιλογη gele αλλα δεν μου κανει το εφφέ.

δεν ενεργοποιηται το εφφε ταλαντευόμενα παράθυρα, μεχρι στιγμης

Πως βαζουμε plasmoids ;;;;

δεν εχω βρει λυση

με δεξι κλικ σας δουλευει η ενεργεια αποσυμπίεση ;

εμενα δεν την εχει καθόλου!

νομιζω εγω προκαλεσα αυτη την αλλαγή γιατι ειχα αναφερει το bug οταν κανεις συμπιεση και το αρχειο ειναι σε system:/ δεν δουλευει

ετσι καταργησαν το system:/ και την συμπίεση με δεξι κλικ γιατι ειναι critical

ειχα χασει τα δεδομενα ενος αρχειου απο αυτο το bug

http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=161466

απλα πραγματα ρε παιδια

επειδη εφτιαξα προσωρινα το προβλημα με τους σελιδοδεικτες ξαναχρησιμοποιω konqueror και οταν η σελιδα εχει καποιο pdf μεταμορφωνεται ο konqueror και στην κυρια γραμμη εργαλειων μπαινουν τα εργαλεια του okular αυτοματα, αλλα σε αλλους browser οχι

στον konqueror ομως ειναι κορυφή !

Δημοσ.

τελικα δεν παλευεται ο dolphin

οποιος ξενερωσει (οπως εγω) και θελει konqueror όπως τον καλό καιρό μπορει να κανει ετσι :

-Ρυθμίσεις συστήματος (kcontrol)

-Για προχωρημένους

-Συσχετίσεις αρχείων

-inode

-directory

-και βαζουμε τον konqueror πάνω απο τον dolphin και ας παει στην ευχη του θεου , αφηστε που πρέπει να βγάλεις την προεσκόπηση γιατι αν περασεις το ποντίκι απο πάνω απο ενα μεγαλο αρχειο ή μια ταινία, κρασαρει. Γνωστότατο bug που λυνεται βγάζοντας την προεσκόπηση (f11)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...