Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν εχεις το korganizer στην taskbar τρεξε το /usr/bin/korgac

θα σου εμφανιση το εικονιδιο αλλα ειναι απο default σε αποκρυψη, θα πρέπει να πατησεις το βελάκι για να το δεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ok το daisy υπάρχει και στα official repositories στο karmic. Πολή όμορφο και αρκετά χρήσιμο. Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα. Καταρχήν το klipper σας δουλεύει μια χαρά? Γιατί σε μένα μερικές φορές δεν μου αποθηκεύει το copy και όταν πάω να κάνω paste σε κάποιο άλλο πρόγραμμα μου βγάζει το προηγούμενο copy. Και μερικές φορές αποθηκεύει και κάτι άσχετα που δεν μπορώ να καταλάβω και πως τα έκανε copy :P

Κάτι άλλο είναι ότι έχω βάλει το kmail να ξεκινάει με την έναρξη του συστήματος θέλω να βάλω και το korganizer. Μήπως είναι καλύτερο όμως να βάλω το kontackt που είναι η σουίτα διαχείρισης και πως εμφανίζετε το εικονίδιο του στον task manager?

Για τον καιρό πάντως το καλύτερο plasmoid είναι το yawp.

Στο KDE αρκεί να επιλέξεις (χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο) το κείμενο και σε άλλο σημείο να κάνεις μεσαίο κλικ με το ποντίκι - σαν copy-paste λειτουργεί... Μπορεί να είναι αυτή η αίτια του "προηγούμενο copy", "αποθηκεύει και κάτι άσχετα που δεν μπορώ να καταλάβω και πως τα έκανε copy" - απλά είχες επιλεγμένο το κείμενο!!! :rolleyes:

• Members
Δημοσ.

Πολύ ωραίο το KDE. Το είχα ξαναδοκιμάσει και παλιότερα με Kubuntu, αλλά δεν ήταν και τόσο σταθερό και είχα επιστρέψει στο Gnome. Το Kubuntu Karmic όμως κάθισε μια χαρά στο λάπτοπ μου και μπορώ να πω ότι πιά μου αρέσει πολύ περισσότερο από το gnome.

Δημοσ.

Καλημέρα :lol:

Τις τελευταίες δύο μέρες μου κρασάρει ο Dolphin. Όταν τον ανοίγω μετά από λίγο πετάει ένα μήνυμα ότι δημιουργήθηκε κάποιο λάθος και κλίνει μετά

Θα ήθελα να δηλώσω το error στο KDE αλλά δεν το έχω ξανακάνει και θα ήθελα εάν γίνεται να μου πείτε περίπου πως γίνεται :o

Δημοσ.

Νομίζω πως πρέπει να φτιάξεις κι ένα account στο bugs.kde.org για να στείλεις ένα bug report.

Δεν είναι τίποτα το δύσκολο. Απλά συμπληρώνεις τις πληροφορίες που σου ζητά η φόρμα: https://bugs.kde.org/wizard.cgi

Αλλά, πριν απ'όλα ψάξε στα υφιστάμενα bugs μηπως και τυχόν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.

Επίσης άνοιξε μια κονσόλα και τρέξε το dolphin από εκεί. Σίγουρα θα σου δώσει περισσότερες πληροφορίες για του που υπάρχει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Και θα πρέπει να εγκαταστήσεις και τα devel πακέτα ώστε να μπορέσει ο προγραμματιστής να δει που σπάει. Πριν στειλεις την αναφορα ριξε και μια ματια στην σελιδα μηπως βρεις το ιδιο bug, αν και κατα την υποβολή σου προτεινει σχετικες αναφορες

Δημοσ.

Οκ. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το κοιτάξω λίγο αργότερα γιατί τώρα φεύγω και άμα έχω καμιά απορία θα ξαναρωτήσω :-D

Δημοσ.

Απο το πρώι ακόμα δεν κράσαρα, μόνο μια φορά και περιμένω να δώ μήπως με τα σημερινά updates που έκανα λύθηκε το πρόβλημα :mad:

Δημοσ.

Στα settings έχει κάποιες επιλογές που δεν μπορώ να τις επιλέξω.μάλλον θέλει με δικαιώματα root αλλά πως το ενεργοποιώ αυτό?

Δημοσ.
τι εννοείς λειτουργεί;

αν το ανοίξεις πρέπει να το ξανακλεισεις, δεν κλείνει μόνο του

Άρα δεν λειτουργεί. Να υποβάλω bug; Μήπως έτσι το έχουν; Αλλά γιατί το λένε Auto Hide;

Ούτε το mouse over effect απενεργοποιείται, πρέπει να βλέπεις συνεχώς τις τεράστιες περιγραφές των tool tip.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...