victz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 To Κmail εχει spam filters οπως του Thunderbird; Το δευτερο το εχω ρυθμισει και δουλευει πλεον καλα, οποτε το ψιλοσκεφτομαι για την μεταβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Σχεδόν όλοι οι mail clients μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα εξωτερικό πρόγραμμα (όπως το SpamAssasin, το DSPAM, το Bogofilter, κ.α.) για έλεγχο SPAM. Το kmail μάλιστα νομίζω το αυτοματοποιεί κι όλας (αλλά δε ξέρω αν η διαδικασία ρύθμισης είναι συνολικά περισσότερο ή λιγότερο αυτόματη από ότι στο thunderbird). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myle Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Διαλέγεις ποιο πρόγραμμα θέλεις να χρησιμοποιεί και τι θέλεις να κάνει όταν εντοπίζει ένα spam. Πχ σε ποιον φάκελο να το μετακινεί, και αν το μαρκάρει ως διαβασμένο. Στην συνέχεια μπορείς να προσαρμόσεις αυτές τις επιλογές και να το βάλεις να εκτελεί επιπλέον ενέργειες όταν κάποιο email μαρκάρεται ως spam ή ως ham (το αντίθετο). Μόλις τελειώσεις με τον wizard, που είναι 3 ή 4 κλικ όλα και όλα, τότε εμφανίζονται δυο επιπλέον κουμπάκια στο GUI mark as spam, mark as ham. Όλη η διαδικασία γίνεται Settings > Anti-spam Wizard... I vote for kmail. Και εγώ πριν Thunderbird χρησιμοποιούσα, αλλά το απίστευτα καλό integration με το kde (πχ alt+f2 > όνομα επαφής/email και στέλνεις mail), η απλότητα του, το ότι δεν φορτώνει επιπλέον βιβλιοθήκες από την στιγμή που έχεις KDE και η ευκολία χρήσης του (όχι ότι το TB είναι δύσκολο) με έπεισαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Πάντως εξακολουθώ να έχω θέμα με το kmail και με την παραλαβή των νέων email από τον δεύτερο λογαριασμό. Από τον κυριώς λογαριασμό που έχω αν μου στείλουν κάποιο email όσο το έχω ανοιχτό το kmail κάποια στιγμή θα το εμφανίσει. Στον δεύτερο λογαριασμό όμως τα καινουργια email τα εμφανίζει μόνο όταν ανοίγω αρχικά το kmail η όταν κάνω μόνος μου λήψη μυνημάτων. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό αφού αυτός ο λογαριασμός έχει ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις με τον κυρίως. Μήπως είναι bug του kmail? Εχεί κανείς άλλος παραπάνω από έναν λογαριασμό στο kmail? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Πάντως εξακολουθώ να έχω θέμα με το kmail και με την παραλαβή των νέων email από τον δεύτερο λογαριασμό. Από τον κυριώς λογαριασμό που έχω αν μου στείλουν κάποιο email όσο το έχω ανοιχτό το kmail κάποια στιγμή θα το εμφανίσει. Στον δεύτερο λογαριασμό όμως τα καινουργια email τα εμφανίζει μόνο όταν ανοίγω αρχικά το kmail η όταν κάνω μόνος μου λήψη μυνημάτων. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό αφού αυτός ο λογαριασμός έχει ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις με τον κυρίως. Μήπως είναι bug του kmail? Εχεί κανείς άλλος παραπάνω από έναν λογαριασμό στο kmail? Έκανες αυτό που ειπε ο nske; Εγώ 5 έχω και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μπορείς όμως να ρυθμίσεις πόσο τακτικά θα γίνεται έλεγχος (στο kmail "Enable Interval mail checking", στα settings κάθε λογαριασμού). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Oντός ο ένας λογαριασμός ήταν ενεργοποιημένος ο έλεγχος κάθε πέντε λεπτά ενώ στον δεύτερο δεν ήταν κάτι τέτοιο. Για άλλη μια φορά η έλλειψη χρόνου και βιασύνη μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistral Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Παίδες γιατί ο amarok ζητάει password για το kwallet? σε προηγούμενες εκδόσεις δεν τόχα ξαναδεί αυτό.. Υπάρχει τρόπος να μην ζητάει pass στην έναρξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 για το lastfm αν απενεργοποιησεις το lastfm θα σταματησει να ζηταει κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Διαθέσιμο σήμερα το kde 4.3.3. Αφορά κυρίως bug fixes ενώ υπόσχετε και βελτιώσεις στην απόκριση των εφε του kwin. Δείτε εδώ http://www.kde.org/announcements/changelogs/changelog4_3_2to4_3_3.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον, μετα απο ενα πολυ περιεργο μηνυμα, και ενα backup σχεδον στο παρα 1, εστησα το μηχανακι απο την αρχη. Βεβαια, ειμαι στην διαδικασια αλλαγης δισκου, οποτε θα γινει ξανα καποια στιγμη μεσα στην βδομαδα. Ολα δουλεψαν ρολοι, εκτος απο ενα πραγματακι εξαιρετικα σπαστικο. Εχω το Κopete, και θελω οταν ερχεται νεο μηνυμα, απλα να στριφογυριζει στο taskbar. Ουτε ηχους να κανει, και πολυ περισσοτερο να μην ανοιγει απο το preview σαν notification. Εχω φαει το κοσμο, και ακρη δε βγαζω. Εχετε μηπως καμμια καλη ιδεα; Επισης, ξερετε που κραταει τις ρυθμισεις του, να τις παρω απο το παλιο /home Δε το εκανα copy ολοκληρο γιατι ειδα οτι εχει ενα σωρο πραγματα που δεν ειμαι σιγουρος αν χρειαζονται, απο τις μερες που εκανα δοκιμες επι δοκιμων, και εβαζα οτι προγραμματα συναντουσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Και στην Γερμανία ο Matthias Ettrich τιμήθηκε από το κράτος για την προφορά του στην διάδοση της γνώση για το κοινό καλό!! Για την ιστορία ο Matthias Ettrich ήταν αυτός που ξεκίνησε το KDE project. Ως φοιτητής η κοπέλα του παραπονιόταν για το δύσχρηστο unix περιβάλλον που χρησιμοποιούσε και έτσι έκατσε και έφτιαξε ένα για να μπορεί να δουλεύει και αυτή Εδώ από το wiki http://el.wikipedia.org/wiki/Kde και εδώ η είδηση http://www.kdenews.org/2009/11/06/matthias-ettrich-receives-german-federal-cross-merit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μήπως είναι καιρός και η γερμανική κυβερνιση να βάλει KDE ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ποιό plasmoid είναι αυτό στην γωνία κάτω δεξιά που επιλέγεις τα προγράμματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ποιό plasmoid είναι αυτό στην γωνία κάτω δεξιά που επιλέγεις τα προγράμματα? Αν εννοείς το κυκλικό νομίζω είναι το daisy. http://www.kde-look.org/content/show.php/Daisy?content=102077 Μπορείς να το έχεις και στην ευθεία σαν κλασικό docker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ok το daisy υπάρχει και στα official repositories στο karmic. Πολή όμορφο και αρκετά χρήσιμο. Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα. Καταρχήν το klipper σας δουλεύει μια χαρά? Γιατί σε μένα μερικές φορές δεν μου αποθηκεύει το copy και όταν πάω να κάνω paste σε κάποιο άλλο πρόγραμμα μου βγάζει το προηγούμενο copy. Και μερικές φορές αποθηκεύει και κάτι άσχετα που δεν μπορώ να καταλάβω και πως τα έκανε copy Κάτι άλλο είναι ότι έχω βάλει το kmail να ξεκινάει με την έναρξη του συστήματος θέλω να βάλω και το korganizer. Μήπως είναι καλύτερο όμως να βάλω το kontackt που είναι η σουίτα διαχείρισης και πως εμφανίζετε το εικονίδιο του στον task manager? Για τον καιρό πάντως το καλύτερο plasmoid είναι το yawp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα