soturin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 To dig in στο folderview σας δουλεύει; Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται. (4.3.1) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 To dig in στο folderview σας δουλεύει; Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται. (4.3.1) Τι είναι το dig in; Δεν το έχω ακούσει ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.kde.org/announcements/4.3/ Δεν λέγεται επίσημα έτσι, απλά το είδα να περιγράφεται εδώ The folderview widget now allows the user to peek into a folder by hovering it Το δείχνει και στο video ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:56 ---------- παράδειγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι λίγο γαμάτο ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Χρήσιμο είναι βασικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Σε γλυτώνει από περιττά "κλικς". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε φάηρ, ωραίο είναι ναι, πώς θα το κάνουμε όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Αααα.... KDE 3.5.x εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Στο δικό μου πάντως, 4.3.68 δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι. Δουλεύει... Επί της ευκαιρίας, βρήκα ένα plasmoid για όσους στέλνουν sms χρησιμοποιώντας την υπηρεσία mycosmos της cosmote. http://www.kde-look.org/content/show.php/mykosmos+plasmoid?content=111594 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Και σε εμένα δουλεύει. Δεν έκανα τίποτα απλά update σε 4.3.1. Προσωπικά το βρίσκω αρκετά χρήσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Εχει κανείς άλλος το πρόβλημα να μην μπορεί να στείλει email με το kmail και να βγάζει ένα error οπως αυτό εδώ? http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=105694 το έχω δει να αναφέρετε σαν bug σε διάφορα forum αλλά δεν έχω βρει κάποια συγκεκριμένη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 αυτό το plasmoid με το social network που βλέπεις ποιός είναι κοντα σου που χρησιμοποιεί kde σας δουλεύει. Γιατι το έχω βάλει στα 30khm και δεν έχει βρει κανέναν... Η εδώ που τα λεμε μπορεί να μην υπάρχει και κανείς σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων που να δουλεύει kde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Αυτό κανει το social desktop plasmoid; δεν το ήξερα. Πρέπει να εχεις λογαριασμό open desktop για να δουλέψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ναι ήδη έχω φτιάξει έναν αλλά δεν υπάρχει κανεις αλλός σε ακτίνα 30 χλμ θα επεκτείνω λίγο την δράση μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 για να εντοπίζει την θέση σου βαζεις και συντεταγμένες; βαλε γυρω στα 3000 χλμ μπας και βρεθούμε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:06 ---------- Εκει που λέει απόσταση μεχρι 99 πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα