Προς το περιεχόμενο

[INFO] KDE 4 is Here!! Συζητήσεις και απορίες γύρω απο το KDE 4

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

chek2fire δεν αντεξα και εκανα διαμορφωση μονο το / partition και επανηλθα στο KDE 4.2. Υπαρχει τελικα ασφαλης τροπος για μεταβαση στο 4.3;

Και μια ακομη ερωτηση : Στον amarok 2 εχω βαλει το google lyrics script ( πολυ καλο). Καθε φορα που ακουω ενα τραγουδι επιλεγω απο διαφορα sites απο που θα δω τα lyrics. Το θεμα ειναι ομως μπορω να τα αποθηκευω ωστε καθε φορα που ακουω το εκαστοτε τραγουδι να μου βγαζει τους στοιχους κι ας μην εχω συνδεση στο internet. Να αποθηκευονται οι στιχοι δηλάδη.

Υ.Γ.: Υπαρχει ενας player στο gnome που το κανει αυτο παντως!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα.

Εχω βαλει κι εγω KDE 4.3 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Χωρις να καταλαβω ομως τι εχω κανει , ξαφνικα στα desktop settings και οταν διαλεγω image δεν μου εμφανιζει την επιλογη να διαλεξω εικονα με αποτελεσμα το wallpaper να ειναι λευκο (κενο)....

Εχει κανεις καμμια ιδεα???

snapshot2.png

εγω εχω να πω οτι το kde 4.3 σε 64αρι gentoo ειναι κορυφαιο(σε αλλες διανομες δεν αναφερω ονοματα ειχα bugs καθε 2ωρο τουλαχιστον ακομη και σε kde 4.2 εκτος του sabayon που ηταν πολυ καλο το 4.2.4)

και μια ερωτηση πως λεγεται το plasma applet που δειχνει με το περασμα του χρονου διαφορετικη εικονα μεσα απο καποιον φακελο που του οριζεις?

BonJovi1000 το πλαίσο εικονας λες που βάζεις κάποιες εικόνες και στις εμφανίζει? spoonman69 άλλες επιλογές έχεις εκτός από το εικόνα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
spoonman69 άλλες επιλογές έχεις εκτός από το εικόνα?

Μου βγαζει κανονικα ολες τις υπολοιπες επιλογες (weather , globe κ.α) και ολες δουλευουν κανονικα εκτος απο την πιο απλη και βασικη......

Επεξ/σία από spoonman69

• 2 εβδομάδες αργότερα...

εβαλα την mandriva 2010 με kde 4.3

εχω πάθει την πλάκα μου. Δεν εχω δοκιμασει τελευταια αλλα λειτουργικά(περιβαλοντα εργασιας) αλλα δυσκολα να φτασει καποιο το kde 4 όπως είναι σημερα

2010u.th.jpg

εχει νεα εφέ του kwin , περισσότερη φάση εχει τα παραθυρα που περνανε σαν φυλλα το ενα πισω απο το άλλο!

Στο KDE 4.3 εχουμε εναν κατα πολύ βελτιωμένο konqueror. Παιζει περίπου τα πάντα τωρα και ειναι ακόμα πιο γρηγορος!!!

Αξίζει την προσοχή των kdeαδων (και όχι μόνο) αφου ενσωματώνει σχεδόν ότι χρειαζεσαι σε μια εφαρμογη. Internet - διαχειριστης αρχειων και πολλά άλλα.

Στο KDE 4.3 εχουμε εναν κατα πολύ βελτιωμένο konqueror. Παιζει περίπου τα πάντα τωρα και ειναι ακόμα πιο γρηγορος!!!

Αξίζει την προσοχή των kdeαδων (και όχι μόνο) αφου ενσωματώνει σχεδόν ότι χρειαζεσαι σε μια εφαρμογη. Internet - διαχειριστης αρχειων και πολλά άλλα.

Media:/ έχει;

:-(:-(:-(

... το οποιο sysinfo:/ για kde4 ειναι ακομα σε κατασταση svn και με τα συχνα updates στο kde4 πολλες φορες δεν χτιζεται καν.

Media:/ δεν εχει ο konq και δεν προκειται να αποκτησει συντομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...