Προς το περιεχόμενο

[INFO] KDE 4 is Here!! Συζητήσεις και απορίες γύρω απο το KDE 4

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα για να κάνεις recovery στο σύστημα σου μπες σε recovery mode και από εκεί επέλεξε να μπεις σε root κονσόλα και εκεί δώσε

sudo apt-get install akonadi-server

και μετά κάνε ξανά κανονική εκκίνηση του συστήματος.

ΔΕν μπορω να μπω σε recovery mode. Δεν ξερω γιατι. Δοκιμασα να μπω στην γραμμη εντολων αντι για γραφικο περιβαλλον και δοκιμασα το πακετο που μου λες. Δεν μπορω να το κανω εγκατασταση.

Θα ηθελα μια διανομη η οποια να ειναι ρεουσα. Δηλαδη καθε φορα που βγαινει μια καινουργια ανβαθμιση να περναει αυτοματα. ΝΟμιζω οτι τετοια distro ειναι το arch αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο να την περασω. Αν εχει κανεις καποια εμπειρια και το εχει κανει ας ποσταρει για βοηθεια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και σε μένα υπάρχει αυτή η κονσόλα. Τελικά έχει καταλάβει κανείς τι ακριβώς κάνει αυτό το akonadi τι είναι όλες αυτές οι ρυθμίσεις που έχει και τέλος εκτός από το kontact που αλλού χρησιμεύει. Και γιατί τοσο κακό για το τίποτα??

οταν ξεκιναω πρωτη φορα στη συνεδρεια την κονσολα akonadi μου βγαζει μια μπαρα εκινησης akonadi server και μετα βγαζει αυτα που δειχνω στο προηγουμενο μηνυμα

απο τα λιγα που καταλαβα θα εχει το ρολο κεντρικης διαχειρισης των προσωπικων δεδομενων αλλα ειναι ακομα σε φαση αναπτυξης

πατωντας δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας διαλεγεις ξεκλειδωμα συστατικων

θα εμφανιστει κατω δεξια ενα κιτρινο μισοφεγγαρο με αριστερο κλικ ανοιγει μια μπαρα διαλεγεις προσθηκη συστατικων -συστατικα που χρησιμοποιησα στο παρελθον διαλεγεις αυτο που θες -προσθηκη συστατικου-κλεισιμο -δεξι κλικ κλειδωμα συστατικων

Χίλια ευχαριστώ :-D :-D

Έκανα όπως μου είπες και δούλεψε.

Οχι σε μένα.. Πάντως στο kubuntu έχουμε πάντα σχεδόν την ίδια μέρα όλες τις αναβαθμίσεις του kde και ποτέ δεν μου έχουν βγάλει προβλήματα 4 χρόνια που το χρησιμοποιώ. Καλό πακετάρισμα γίνετε και πάντα από την κοινότητα.

Μην ξεχνάμε ότι στο kubuntu δουλεύουν developer του kde.

Δείτε εδώ και μια όμορφη παρουσίαση του kde 4.3.

http://polishlinux.org/kde/kde-43-early-preview/

nicker τι σου βγάζει όταν μπαίνεις σε recovery mode? Κάποιο μύνημα λάθους θα σου εμφανίζει σίγουρα.

Για κάντε κάτι να δω αν είναι bugaki. Ανοίξτε το run command πατήστε ένα γράμμα πχ το k και προσπαθήστε αμέσως να το σβήσετε? Σας κολάει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοβερές οι νέες δυνατότητες ρύθμισης της επιφάνειας εργασίας. Δοκίμασα την επιλογή που έχει "Ιος" που σου χαλάει το wallpaper με ένα animation. Είνα όλα τα λεφτά :D. Mπορείς να κάνεις και πλάκα σε κανα φίλο ότι του χάλασε το pc :D

desktop1g.th.png

Υπάρχει και άλλο ένα για marble που βλέπεις την γή από satellite ανάλογα με την ώρα που έχεις. Τέλος υπάρχει και κάτι για τον καιρό αλλά δεν βρήκα τι πρέπει να βάλω για να δουλέψει.

Επεξ/σία από chek2fire

Φοβερές οι νέες δυνατότητες ρύθμισης της επιφάνειας εργασίας. Δοκίμασα την επιλογή που έχει "Ιος" που σου χαλάει το wallpaper με ένα animation. Είνα όλα τα λεφτά :D. Mπορείς να κάνεις και πλάκα σε κανα φίλο ότι του χάλασε το pc :D

desktop1g.th.png

Υπάρχει και άλλο ένα για marble που βλέπεις την γή από satellite ανάλογα με την ώρα που έχεις. Τέλος υπάρχει και κάτι για τον καιρό αλλά δεν βρήκα τι πρέπει να βάλω για να δουλέψει.

Μολις διαλεξεις το Weather option, απο κατω σου βγαζει μια επιλογη για το ποιος θα ειναι ο provider. Διαλεξε BBC Weather, και πανω γραψε Greece. Πατας Search, βλεπεις μια λιστα με τις Ελληνικες πολεις, και διαλεγεις αυτη που θες. Λογικα σου βγαζει ενα καλοκαιρινο wallpaper, δηλαδη ενα ωραιοτατο τοπιο με σταχυα.

Ναι όντος :D Είμαι περίεργος να δω τον χειμώνα τι θα βγάλει. Πάντως φοβερή η προσθήκη animation που έχουν βάλει. Νομίζω μελλοντικά θα την επεκτείνουν παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...