Προς το περιεχόμενο

[INFO] KDE 4 is Here!! Συζητήσεις και απορίες γύρω απο το KDE 4

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτι άσχετο γιατί είδα την φώτο και τους ζήλεψα. Που θα βρω κανα μπλουζάκι kde? Ολόκληρο kde και δεν έχει ένα shop γμτ. Λέτε να την ψάξω να φτιάξω ένα μόνος μου?

http://www.kde.org/stuff/merchandise.php

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Πιο πολύ μ' άρεσε που τα widgets είναι ανεξάρτητα ανα desktop και το digging στο folderview widget (που του δίνει και νόημα). Μου φαίνεται Δημήτρη στο θέμα με το linux desktop θα ποστάρουμε τετράδες πλέον :P

Ξέρουμε πότε θα το χαρούμε στο debian testing;

Το 4,3 ειναι αρκετά σταθερό

Και απο το 4.2.2 και μετα ειναι πολυ καλο..........εγω τουλαχιστον το δουλευω μια χαρα απο τοτε.........αλλα πριν δεν την παλευε και πολυ.....:-)

Να ρωτησω εγω κατι αλλο........το 4.3 θα εχει καποιο καινουριο χαρακτηριστικο....κατι, οτιδηποτε....... η θα εχει απλα μονο bugfixes?????:shifty:

Να ρωτησω εγω κατι αλλο........το 4.3 θα εχει καποιο καινουριο χαρακτηριστικο....κατι, οτιδηποτε....... η θα εχει απλα μονο bugfixes?????:shifty:

Θα εχει το υπερτατο χαρακτηριστικο! Θα μπορεις να βγαλεις το cashew (το σηματακι πανω αριστερα που ειναι σαν του norton antivirus)!

Περα απο την πλακα τωρα, το kde 4.3 φερνει κατι που ελειπε απο το kde απο παντα. Πακετα που δεν εχουν εξαρτησεις το ενα απο το αλλο. Πχ dolphin χωρις το μισο kde4.

Να πω τωρα οτι το debian εκανε πρωτο την προσπαθεια να σπασει το kde σε μικροτερα κομματακια ωστε να μην γινεται το μπαχαλο με τις απειρες εξαρτησεις, απο την εκδσση 3?

Θα εχει το υπερτατο χαρακτηριστικο! Θα μπορεις να βγαλεις το cashew (το σηματακι πανω αριστερα που ειναι σαν του norton antivirus)!

Τι συνεπάγεται αυτό;

Έχω δει μερικούς που έχουν εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας όπως με το 3. Πως το κάνουν αυτό;

Δεν εχω kde μπροστα μου τωρα για να σου πω ακριβως, αλλα θυμαμαι οτι κανεις δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και μετα το οριζεις σε "κανονικο desktop" σε καποια απο τις επιλογες που σου δινει.

Αν θες, περιμενε μεχρι αυριο που θα παω σε pc με kde4 να σου πω στα σιγουρα.

Το cashew το βγαζεις για αισθητικους λογους :P

http://kde.org/announcements/4.3/

Δες και το βιντεάκι για τις αλλαγές, ωραίο και το νέο default theme

http://kde.org/announcements/4.3/

Δες και το βιντεάκι για τις αλλαγές, ωραίο και το νέο default theme

thanks soturin......:-)

Λεει μεσα οτι εχει καλυτερη υποστιρηξη για τα γραφικα του kwin.......τα εβαλα αυτα για να τα δω παλι......αλλα δεν ενθουσιαστικα και πολυ.......σαν το compiz δεν εχει!!!!!:P

Σίγουρα δεν ειναι σαν του compiz αλλα καλυπτουν τις αναγκες 3D desktop. Απο πέρυσι το καλοκαιρι που χρησιμοποιω αποκλειστικά kwin εχω ξεχασει τι θα πει κρασαρισμα Xserver και κοντευω να ξεχασω πως γινεται η εγκατασταση drivers γραφικων κλπ . Αν εχεις το pc και για εργασια πιστευω ειναι καλυτερα να προτιμηθει το kwin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...