BonJovi1000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 εχει καταφερει κανεις να βαλει εφαρμογες στο autostart και να πιασει?εχω κανει scripts εχω κανει ln -s εκτελεσιμα.. τιποτα
capthookb Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ναι, εγώ βάζω τα εκτελέσιμα που θέλω, ή τα softlinks στο ~/.kde/Autostart/ και δουλεύει μια χαρά.
DIMITRISG Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ή μπορεις να χρησιμοποιησεις το μενου στο systemsettings → Αυτοματη εκκινηση
BonJovi1000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 παντως με το .Kde/autostart δεν γινεται τιποτα αυτο που με ενδιαφερει κυριως για να πειραματιστω ειναι να ξεκιναει ο δαιμονας του preload πριν την εισοδο στο συστημα (βαζω ειτε /usr/sbin/preload ειτε /etc/init.d/preload start αλλα δεν τον βλεπω να ξεκιναει)
capthookb Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Αν το έβαλες .Kde/autostart σωστά δε γίνεται κάτι. Το σωστό είναι .kde/Autostart. Επίσης στη δική σου διανομή μπορεί ο κατάλογος ρυθμίσεων να μην είναι το .kde αλλά το .kde4 ή κάτι άλλο. Μπορείς να δεις ποιοι είναι διαθέσιμοι με το > [test@test$ ~]kde4-config --localprefix
BonJovi1000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 σαφως και τα γνωριζω ολα αυτα αλλα βαριεμαι να τα γραφω! νομισα οτι καταλαβαινομαστε! γνωριζεις πως μπαινουν οι δαιμονες που αναφερω?pre-kde?
capthookb Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 σαφως και τα γνωριζω ολα αυτα αλλα βαριεμαι να τα γραφω!γνωριζεις πως μπαινουν οι δαιμονες που αναφερω?pre-kde? Τότε σαφώς δε σέβεσαι το χρόνο του καθενός που προσπαθεί να σου απαντήσει διευκρινίζοντας τις λεπτομέρειες που είναι σημαντικές. γνωριζεις πως μπαινουν οι δαιμονες που αναφερω?pre-kde? Διάβασε τo documentation της διανομής σου για το πως βάζεις ή βγάζεις κάποια υπηρεσία από το σύστημα. Συνήθως εκτελούνται κατά την εκκίνηση του συγκεκριμένου runlevel που έχει οριστεί στo /etc/inittab
BonJovi1000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 συγνωμη αλλα νομιζω οτι οι λεπτομερειες αυτες εχουν να κανουν και με το επιπεδο του χρηστη.. δεν εβαλα προχτες λινουξ θα μου πεις και που να το ξερεις καπου θα με πηρε το ματι σου ευχαριστω για τον χρονο σου
chek2fire Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Τέλειωσε το Akademy το συνέδριο των kde προγραμματιστών που φέτος έγινε στο Gran Canaria και που για πρώτη φορά έγινε μαζί με αυτό των προγραμματιστών του gnome. Εδώ μπορείτε να δείτε μια φώτο των kde developer
firewalker Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 που για πρώτη φορά έγινε μαζί με αυτό των προγραμματιστών του gnome. Εδώ μπορείτε να δείτε μια φώτο των kde developer Οι φωτογραφίες με τους τραυματίες που είναι;
gtroza Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 πάλι φωτιές ρε ! πάντως καλά περνάνε οι developers! για όσους θέλουν να μάθουν σχετικά http://www.grancanariadesktopsummit.org/ http://www.grancanariadesktopsummit.org/node/263 http://www.linux-magazine.com/Online/News/Gran-Canaria-Desktop-Summit-Saints-Gentlemen-and-Schoolchildren http://www.kdenews.org/2009/07/10/impression-gran-canaria-desktop-summit .
shodan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Όλοι αυτοί δουλεύουν στο kde? εμ έτσι πες.... λέω και εγώ πως και είναι τόσο προσεγμένο..
gtroza Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 μερικοί θα είναι και απο GNOME και κάποιοι επισκέπτες .
firewalker Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Υπάρχει κανα video με την ομιλία του RMS; Γεια σου θρανίο!
chek2fire Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Ολοί του kde δεν υπάρχει κανένας του gnome αυτοί ούτε φώτο δεν τράβηξαν ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:49 ---------- Κάτι άσχετο γιατί είδα την φώτο και τους ζήλεψα. Που θα βρω κανα μπλουζάκι kde? Ολόκληρο kde και δεν έχει ένα shop γμτ. Λέτε να την ψάξω να φτιάξω ένα μόνος μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα