Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οχι. Ο dolphin εχει κατι αναλογο στην sidebar του και για τον konqueror σωζεσαι μονο αν κανεις το mountpoint, bookmark. Γενικα, απο Βολο, Λαρισα μεσω Θεσσαλονικης :mad:

Ωρες ωρες αυτο το kde4 με τα plasmoids και τα μπιχλιμπιδια του μου θυμιζει κατι μπλουζακια που φορανε κατι χαζογκομενες και λενε στο υψος του στηθους "I wish these were brains".

Δημοσ.
Να το βάλω το 4, να μην το βάλω... Για ψήστε με.

Αυτό μου θυμίζει κάτι τέτοιο:

Να αφήσω τα windows ή όχι; Τι παραπάνω μου προσφέρουν τα Linux; Για ψήστε με

Δημοσ.
Αυτό μου θυμίζει κάτι τέτοιο:

Να αφήσω τα windows ή όχι; Τι παραπάνω μου προσφέρουν τα Linux; Για ψήστε με

Όχι.

Περισσότερο είναι: <<Να αφήσω τα Xp για τα Vista>>...

Δημοσ.

Kοίτα φάηρ, εγώ έχω πάει κι έχω έρθει μια δυο φορές στο kde 4 (3 καλά καλά δεν το πρόλαβα που λέει ο λόγος, δεν το δοκίμασα τουλάχιστον).

Είναι πράγματι περίεργο, πολύ. Αλλά όλη αυτή η μαγκιά είναι στην ουσία ένα πολύ παραμετροποιήσιμο interface (και folder view μπορείς να το χεις, αμα σε εκνευρίζουν τα plasmoids). Eγώ δεν είμαι του τρελού μπιχλιμπιδιού, ούτε και του "αφού έχεις κονσόλα και x, τι παιδεύεσαι;" και το χω προσαρμόσει στα μέτρα μου

Το 4.2.1 είναι αρκετά σταθερό (δε μου έχει κάτσει κάποιο λάθος), έχει έναν αέρα "ανωτερότητας", όχι στα πιο τρελά εφέ, αλλά και στο βασικό του feel μπορείς να "την πεις" στον φίλο που σε λέει "αρχαίε χακερά, εκσυγχρονίσου". + KDE apps, αν και ξέρουμε αυτό είναι ουσιαστικά ανεξάρτητο.

Ο dolphin μ' άρεσει, χωρίς πάλι να έχω προλάβει να χειριστώ konqueror ως file browser.

Γενικά δηλαδή στο θέμα "έχω 3.5, να βάλω 4?" είμαι ακατάλληλος να απαντήσω, και το νόημα είναι, βάλε, δες, έχε υπομονή και αποφάσισε. Τζάμπα τα γράφω όλα αυτά τελικά αλλά δε βαριέσαι :P

Δημοσ.
Τζάμπα τα γράφω όλα αυτά τελικά αλλά δε βαριέσαι

όσοι δεν "ψυχογραφούμαστε" στο facebook

το κάνουμε στο insomnia !:mrgreen:

δοκιμάστε puppylinux*

θα εκπλαγείτε

*για να είμαι μέσα στο θέμα:mrgreen:

.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν θέλετε να εμφανίσετε κάποια συσκευή που έχετε δημιουργήσει στο ~/.asoundrc ή στο /etc/asound.conf πρέπει να προσθέτε στο configuration της συσκευής τα εξής

>
hint {
       show on
       description "Name to display for the device"
   }

Για παράδειγμα:

>
pcm.!default {
 type plug
 slave.pcm "equalizer"
 hint {
       show on
       description "System wide equalizer default device"
   }
}

http://phonon.kde.org/cms/1032

Δημοσ.

εβαλα τα kubuntu 9,4, μπορειτε να μου πειτε πως θα μπορεσω να βρω και αλλα widgets περαν αυτων που εχει απο default? και κατι αλλο που ρυθμιζω το mouse οταν παταω τα πλαινα κουμπια να πηγαινει μπρος πισω η σελιδα?

Δημοσ.

Στο kde-look.org

http://kde-look.org/index.php?xcontentmode=70x77x78

επισης μπορεις να ψαξεις στον package manager της διανομης σου αν υπαρχουν ετοιμα πακετα ή στο site kde-look μερικες φορες εχει πακετα για διαφορες διανομες ή να κατεβασεις το source και να το κανεις compile εσυ. (θα χρειαστεις καποια επιπλεον πακετα)

Δημοσ.
που ρυθμιζω το mouse οταν παταω τα πλαινα κουμπια να πηγαινει μπρος πισω η σελιδα?

Δες εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...