capthookb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Επανήλθε και το k3b ενεργά. Προχθές κάποιος έκανε κάτι διορθώσειςκαι πλέον γράφει κανονικά το k3b, 1-2 dvd που δοκίμασα. Άρα στο 4.2 θα δουλέυει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 σε μενα το k3b (qt3) δουλευε πάντα. Μηπως εννοεις k3b σε qt4 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ε ναι, μιλάω για το k3b μετά το port του σε qt4. -----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 05 : 44 : 44----- Ο aseigo έγραψε προχτες στο blog του, για όσους έχουν προβλήματα είτε με τον οδηγό της κάρτας γραφικών, είτε έχουν παλιό μηχάνημα και ζορίζεται, μπορούν να απενεργοποιήσουν τα ARGB visuals ορίζοντας την μεταβλητή: > export KDE_SKIP_ARGB_VISUALS=1 Επίσης παρατήρησα πως όταν ενεργοποιούντα τα εφφέ του kwin4 και στην επιλογή keep window thumbnails δεν υπάρχει το always, ορισμένα εφφέ κάνουν σπασίματα, όπως η μεγιστοποίηση (ενώ αντίστοιχα η ελαχιστοποίηση ενός παραθύρο δεν είχε πρόβλημα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 KDE 4.2.0 Release Announcement Κυκλοφόρησε η τελική έκδοση του kde 4.2. January 27, 2009. The KDE Community today announced the immediate availability of "The Answer", (a.k.a KDE 4.2.0), readying the Free Desktop for end users. KDE 4.2 builds on the technology introduced with KDE 4.0 in January 2008. After the release of KDE 4.1, which was aimed at casual users, the KDE Community is now confident we have a compelling offering for the majority of end users Δείτε εδώ http://www.kde.org/announcements/4.2/ Ηδη υπάρχουν πακέτα για όλες τις διανομές. Για το kubuntu για όποιον θέλει να αναβαθμίσει μπορεί να δει εδώ http://www.kubuntu.org/news/kde-4.2 Για όσους το σκέφτονται μπορώ να πώ να προχωρήσουν άφοβα στο upgrade. Φοβερή βελτιώση και φοβερά elegance το περιβάλλων εργασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 KDE 4.2.0 Release Announcement Κυκλοφόρησε η τελική έκδοση του kde 4.2. January 27, 2009. The KDE Community today announced the immediate availability of "The Answer", (a.k.a KDE 4.2.0), readying the Free Desktop for end users. KDE 4.2 builds on the technology introduced with KDE 4.0 in January 2008. After the release of KDE 4.1, which was aimed at casual users, the KDE Community is now confident we have a compelling offering for the majority of end users Δείτε εδώ http://www.kde.org/announcements/4.2/ Ηδη υπάρχουν πακέτα για όλες τις διανομές. Για το kubuntu για όποιον θέλει να αναβαθμίσει μπορεί να δει εδώ http://www.kubuntu.org/news/kde-4.2 Για όσους το σκέφτονται μπορώ να πώ να προχωρήσουν άφοβα στο upgrade. Φοβερή βελτιώση και φοβερά elegance το περιβάλλων εργασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrkou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ισως ειμαι λιγο off topic ομως μπορει καποιος να μου εξηγησει αν πρεπει να αλλαξω τα Ubuntu μου σε Kubuntu για να χαρω κ εγω το KDE? Κ αν ναι υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες μεταξυ Ubuntu κ Kubuntu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrkou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ισως ειμαι λιγο off topic ομως μπορει καποιος να μου εξηγησει αν πρεπει να αλλαξω τα Ubuntu μου σε Kubuntu για να χαρω κ εγω το KDE? Κ αν ναι υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες μεταξυ Ubuntu κ Kubuntu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ισως ειμαι λιγο off topic ομως μπορει καποιος να μου εξηγησει αν πρεπει να αλλαξω τα Ubuntu μου σε Kubuntu για να χαρω κ εγω το KDE? Κ αν ναι υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες μεταξυ Ubuntu κ Kubuntu? δεν χρειάζεται να το "αλλάξεις" . μπορείς απλά να εγκαταστήσεις το πακέτο Kubuntu-desktop Και να επιλέξεις σε τι περιβάλλον εργασίας θα συνδεθείς κατά την διάρκεια του login. K/X/U/buntu διαφέρουν μόνο στο περιβάλλον εργασίας, κατά τα άλλα είναι η ίδια διανομή. όπως συμβαίνει με όλες τις διανομές. Απλά η Canonical επέλεξε να διαφοροποιήσει και το όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ισως ειμαι λιγο off topic ομως μπορει καποιος να μου εξηγησει αν πρεπει να αλλαξω τα Ubuntu μου σε Kubuntu για να χαρω κ εγω το KDE? Κ αν ναι υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες μεταξυ Ubuntu κ Kubuntu? δεν χρειάζεται να το "αλλάξεις" . μπορείς απλά να εγκαταστήσεις το πακέτο Kubuntu-desktop Και να επιλέξεις σε τι περιβάλλον εργασίας θα συνδεθείς κατά την διάρκεια του login. K/X/U/buntu διαφέρουν μόνο στο περιβάλλον εργασίας, κατά τα άλλα είναι η ίδια διανομή. όπως συμβαίνει με όλες τις διανομές. Απλά η Canonical επέλεξε να διαφοροποιήσει και το όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 εβαλα kde 4.2 και οι διαφορες ειναι τεραστιες. Το nepomuk δουλευει αψογα και μου βρισκει τα αρχεια ανάλογα με τα tags που τους εχω βαλει. Πολυ σημαντικό στην αναζητηση εγγραφων, εικόνων κλπ 7 ετη μπροστα το KDE !! (το 7 με υπονοουμενο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ισως ειμαι λιγο off topic ομως μπορει καποιος να μου εξηγησει αν πρεπει να αλλαξω τα Ubuntu μου σε Kubuntu για να χαρω κ εγω το KDE? Κ αν ναι υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες μεταξυ Ubuntu κ Kubuntu? Άν είσαι στην έκδοση 8.10 απλά δώσε στο τερματικό την εντολή: >sudo apt-get install kde4 Στην περίπτωση (μάλλον αυτό θα γίνει) που κατεβάει το 4.1.4 δες το παρακάτω λινκ για την 4.2 http://www.kubuntu.org/news/kde-4.2 @headbanger δεν χρειάζεται να το "αλλάξεις" . μπορείς απλά να εγκαταστήσεις το πακέτο Kubuntu-desktop Και να επιλέξεις σε τι περιβάλλον εργασίας θα συνδεθείς κατά την διάρκεια του login. Έχω την εντύπωση πως άν δώσει αυτή την έντολή, το κδε που θα κατέβει θα είναι το 3.5 και όχι το 4. -----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 11 : 22 : 11----- εβαλα kde 4.2 και οι διαφορες ειναι τεραστιες. Το nepomuk δουλευει αψογα και μου βρισκει τα αρχεια ανάλογα με τα tags που τους εχω βαλει. Πολυ σημαντικό στην αναζητηση εγγραφων, εικόνων κλπ 7 ετη μπροστα το KDE !! (το 7 με υπονοουμενο) 7χρόνια Χ την 7 = 49 χρόνια μπροστά το κδε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 εβαλα kde 4.2 και οι διαφορες ειναι τεραστιες. Το nepomuk δουλευει αψογα και μου βρισκει τα αρχεια ανάλογα με τα tags που τους εχω βαλει. Πολυ σημαντικό στην αναζητηση εγγραφων, εικόνων κλπ 7 ετη μπροστα το KDE !! (το 7 με υπονοουμενο) περασες στην Mandriva 2009 Spring πως ? εβαλες τα repos της στην 2009 ? πηγαν ολα καλα? ειχες καποιο προβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 δεν ειχα κανενα προβλημα , μονο ο xorg 1.5 μου εκανε να κολλαει το ποντικι και επρεπε να βγαλω τον ανταπτορα ps/2 usb !!! (ανηκουστο bug) -----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 10 : 20 : 44----- πρέπει να υπάρχει bug με το cpu usage μου βγαζει συνεχεια τα process kio_http και μου ανεβαζουν την cpu % πρεπει συνεχεια να τα σκοτωνω αλλα ξαναβγαινουν μαλλον ειναι bug του kde 4.2 ελπίζω να φτιαξει με κανα update -----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 10 : 42 : 54----- https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=182778 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξερω αν θα ξαναρωτησω πραγματα αλλα τα post ειναι πολλα.........:shifty: Λοιπον, εβαλα kde-4.2 σημερα στο Sabayon και εχω καποια θεματακια........:rolleyes::rolleyes: 1) Μερικες φορες οταν ανοιγω το dolphin η τον konqueror το πανελ που εχω προσθεσει στη πανω μερια κρυβει την γραμμη τιτλου του παραθυρου και δεν μπορω να το κλεισω η να του αλλαξω μεγεθος........ Ειναι bug του kde αυτο η ρυθμιζεται το full-screen του παραθυρου να παει ακριβως κατω απο το πανελ?????? 2) Απο που αλλαζει το σκηνικο να μου ανοιγει τα τραγουδια και τις εικονες με ενα κλικ στο dolphin? Ειναι σπαστικο να πας να επιλεξεις κατι και να σου ανοιγει μονο του !!!!!!!!!!!! 3) Οι γραμμες του firefox φαινονται σαν να ειναι windows 2000......ειναι γκρι.....χαλια.........πως θα τους δωσω λιγο χρωμα??? Οταν αλλαζα θεματα και λοιπα δεν γινοταν τιποτα!!!!!!!!!:rolleyes: 4) Στο kde-3.5.10 μια φορα ειχα τρεξει το compiz και μετα μου το ετρεχε μονο του οταν ανοιγε..........εδω δεν γινεται ετσι...........τι παιζει? 5) Εχω δεν κατι μπαρες με μενου(σαν του Mac:devil:) και μου αρεσαν!!!!! Αμα βαλω τετοια θα μου φυγει η κλασικη μπαρα μενου του kde η θα μπορω να εχω και τις δυο???Και να βαζω στιν δευτερη οτι εφαρμογες θελω????? Βασικα μπορει να μου πει κανεις και κανενα παραδειγμα να ψαξω γιατι τις εχω δει μονο στο youtube!!!!!!:whistle::whistle::rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Για το compiz θα πρέπει να το προσθέσεις στις ρυθμίσεις συστήματος στο πρόγραμμα αυτόματη εκκίνηση. Θα το βρεις στην καρτέλα "Για προχωρημένους" Για τον firefox πήγαινε ξανά στις ρυθμίσεις συστήματος και στο Εμφάνιση και από εκεί στην καρτέλα gtk styles and fonts. Εκεί επέλεξε use kde style in gtk applications η το use qt4. Μετά την αλλαγή κάνε restart τον xserver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα