Προς το περιεχόμενο

[INFO] KDE 4 is Here!! Συζητήσεις και απορίες γύρω απο το KDE 4

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ημουνα κανα 3ωρο και πειραματιζόμουνα με το kwin!

επαθα την πλάκα μου! Λες και εχει ενσωματωμένο compiz!

Το μόνο που μπορώ να πω ότι μου έλειψε ειναι η κίνηση σαν ζελέ των πάραθυρων αλλα κανει κατι εφέ με διάφανα παραθυρα στην κινηση που σου γεμιζει το κενό του εφέ μετακινησης

Οι επιλογές και ρυθμισεις του kwin είναι ατελείωτες.

Οταν θα το εχω default περιβάλλον μαλλον θα το βγάλο το compiz δεν φαινεται να χρειαζεται και θα εχει μεγαλυτερη σταθεροτητα με τον ενσωματωμενο manager

Δεν ξερω αν θα περιμένω την mandriva 2009 για να το έχω default ή σε κανα μηνα ή μέσα καλοκαιριού θα την κάνω με ελαφρά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

το expo το εχει στην 4.04 που είμαι

;)

τι φτιαξανε εκει οι ατιμοι χαμος γινεται :-D

Εκτος των eye candy

αυτο που μου κάνει εντυπωση ειναι η ταχυτητα. Τα πάντα εχουν καταπληκτική ταχυτητα, μενου, παράθυρα, εφαρμογές.

Με τετοιο περιβαλλον πρεπει να εισαι μαζο τελειως να τρεχεις vista

(Οχι οτι και το 3,5 δεν ειναι ανωτερο)

αυτο που μου κάνει εντυπωση ειναι η ταχυτητα. Τα πάντα εχουν καταπληκτική ταχυτητα, μενου, παράθυρα, εφαρμογές.

Περίεργο, γιατί έχουμε παρόμοια μηχανήματα κι εμένα μου φαίνεται οτι δε δίνει τόσο καλή εντύπωση.

Δηλαδη ναι μεν ειναι γρηγορο αλλα η αισθηση του desktop δεν ειναι "ομαλη", εχω αρκετα προβληματα με tearing κτλ.

Για παραδειγμα οταν μετακινω ενα παραθυρο δε βλεπω μια συνεχομενη κινηση αλλα σπαστες μετακινησεις του παραθυρου.

Περίεργο, γιατί έχουμε παρόμοια μηχανήματα κι εμένα μου φαίνεται οτι δε δίνει τόσο καλή εντύπωση.

Δηλαδη ναι μεν ειναι γρηγορο αλλα η αισθηση του desktop δεν ειναι "ομαλη", εχω αρκετα προβληματα με tearing κτλ.

Για παραδειγμα οταν μετακινω ενα παραθυρο δε βλεπω μια συνεχομενη κινηση αλλα σπαστες μετακινησεις του παραθυρου.

Ποιά έκδοση του kde εχεις ; Εμενα μου κανει κοψιματακια οταν ακουω ραδιο απο strreaming ενω στο kde 3.5 δεν εχω τετοιο προβλημα. Πιστευω οτι τα παντα ειναι θεμα beta και οτι δεν ερχετε σαν default με την διανομή.

Έχω την τελευταία κάθε φορά. Κάνω update κάθε 2-3 μέρες.

Αλλά δεν είναι αυτό. Πρέπει να φταίει η παρατημένη έκδοση των οδηγών για την κάρτα γραφικών Geforce Ti 4600 (legacy γαρ)

Λίγο άγνωστη αυτη η κάρτα.! μπορει να ειναι και αυτη ο λόγος

Παντως ακομα νιωθω άβολα στο 4 . Ειμαι τόσο καλα προσαρμοσμενος με το 3,5 baahh

Όταν θα βγεί η stable και θα δείτε τις εφαρμογές και τις καινοτομίες να λειτουργούν άψογα, μιά χαρα θα προσαρμοστείτε :P

Άντε να περιμένουμε....Κατα το σεπτέμβριο που θα ξανακάτσω σοβαρά στο pc, ελπίζω να είναι έτοιμο και να πετάει..

Ακριβώς την ίδια εντύπωση έχω.

Εκείνα που με ενόχλησαν αρκετά είναι η αδυναμία μόνιμης προσθήκης συντομεύσεων εφαρμογών στo panel (θέλω νέο session σε κάθε login) και η αδυναμία ρύθμισης του login manager. Δεν βλέπω πουθενά κάτι αντίστοιχο του administrator mode.

Συνολική εντύπωση πολύ θετική, ανυπομονώ να ωριμάσει...

Εδώ φαίνεται μια νέα εμφάνιση του run dialog. Καθώς πληκτρολογείς βρίσκει όσα προγράμματα βρίσκει με παρόμοιο όνομα και τα εμφανίζει σε μορφή εικονιδίων. Επίσης υπάρχει πάντα ένα default πρόγραμμα το οποίο εκτελείται ακόμα και αν δεν έχει γραφεί ολόκληρο το όνομα του εκτελέσιμου. Επίσης αυτά που πληκτρολογύνται δεν είναι case sensitive που εν καιρώ ίσως κάνει τα πράγματα λιγάκι πιο δύσκολα.

Επίσης τώρα είναι δυνατό να αλλάξεις μέγεθος στη μπάρα καθώς και τη στοίχισή της.

Τέλος στο στιγμιότυπο φαίνεται και ο διάλογος για το renice μιας εφαρμογής.

kdeik2.th.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...