JNik Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Το έκανα ... 0% ! Ωσόσο η απόκριση του Alt+F2 είναι κανονικότατη και του konsole. Τα menu σερνονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Για δες μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάνα indexing η θυμήσου αν έκανες εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα πριν σου εμφανιστεί το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JNik Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Wicd είναι το τελευταίο πρόγραμμα που εγκατέστησα. Αλλά το ίδιο έκανα και στο laptop και όλα πάνε ρολόι. Ωστόσο με τo indexing που μπορώ να δω;(δεν θυμάμαι πάντως να ενεργοποίησα κάτι...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Το top τι σου εμφανίζει; Και τι έκδοση kde έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δες μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάποιο από τα strigi η το beagle. Δες το από τα προγράμματα που τρέχουν με ctrl+esc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 παιδια, αν σας αρεσε στον amarok η δυνατοτητα να σβηνεις ενα αρχειο απο την συλλογη απο τον δίσκο, ψηφιστε εδω για να το ξαναβαλουν https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=170999 2 μηνες το χω ζητησει και δεν εχει ενδιαφερθει κανενας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JNik Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Το σύστημα έχει πολύ χαμηλό load. Δεν είδα ούτε strigi ούτε beagle. Το μόνο που θα φτάσει (και αυτό για 1-2 δευτερόλεπτα) το 6% είναι το Xorg, και 1-2% το krunner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Οταν κανω αναζητηση με alt+f2 για καποια επαφη στο kaddress, μου βγαζει σαν αποτελεσμα να αποστειλω mail στην επαφη , στο kde3 μπορουσαμε να κανουμε αναζητηση στο βιβλιο διευθυνσεων και να εμφανιζουμε τα τηλεφωνα απο το desktop. ζητησα να μπει, σε οποιον αρεσε αυτο το feature το ψηφιζει https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=175832 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JNik Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Κανείς καμιά ιδέα δεν έχει ε; Να δοκιμάσω επανεγκατάσταση του KDE? Ξέχασα να πω ότι μιλάω για KDE 4.1.3 σε Κubuntu 8.10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 εγω προτεινω επανεγκατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Οταν λες τα menu στο kickoff? Για δοκίμασε κάποιο άλλο όπως το lancelot η τουλάχιστον θυμήσου τι έκανες πριν συμβεί αυτό το πρόβλημα. Σε μένα τρέχει πάντως μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μήπως είναι κάποιο πρόβλημα με τους drivers; Έχεις composite ενεργοποιημένο; άλλαξες τίποτα στο xorg.conf ? Με την intel έχεις το πρόβλημα ή την nvidia; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JNik Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Είναι σχεδόν frozen (χρόνος απόκρισης πάνω από 2-3 λεπτά) το kickoff (δεν έχω δοκιμάσει καν lancelot), η μπάρα, τα plasmoids, τα πάντα, ακόμα και το wallpaper αργεί να φορτώσει. Ωστόσο σε αυτόν τον πανικό αν πατήσω Alt+F2 το παραθυράκι για τις εντολές αποκρίνεται αμεσότατα και αν δώσω το πρόγραμμα που θέλω να τρέξω πάλι τρέχει κανονικά... Δεν μπορώ να καταλάβω.(επείσης άμεση απόκριση έχουν και τα Ctrl+Alt+F1,2,... για να μπω σε κονσόλα). Όλα αυτά συμβαίνουν στο desktop pc μου, AMD Athlon x2 6000, NVidia 9800GT με drivers της κάρτας γραφικών από το αντίστοιχο εργαλείο του Kubuntu 8.10 όταν τα εγκατέστησα. Όταν λες composite εννοείς.. ; Κάτι τελευταίο που δεν ξέρω αν έχει σχέση είναι ότι και σε failsafe να δοκιμάσω παίρνω το μήνυμα: "Xsession: unable to launch failsafe X session --- x-terminal-emulator not found; aborting." EDIT: Δοκίμασα >sudo aptitude reinstall kdm αλλά δεν άλλαξε κάτι... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2008 από JNik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μήπως δεν έχεις εγκατεστημένους driver η μπαίνεις με τους vesa? Για δώσε μας ότι σου βγάλει η εντολή glxinfo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Είναι σχεδόν frozen (χρόνος απόκρισης πάνω από 2-3 λεπτά) το kickoff (δεν έχω δοκιμάσει καν lancelot), η μπάρα, τα plasmoids, τα πάντα, ακόμα και το wallpaper αργεί να φορτώσει. Ωστόσο σε αυτόν τον πανικό αν πατήσω Alt+F2 το παραθυράκι για τις εντολές αποκρίνεται αμεσότατα και αν δώσω το πρόγραμμα που θέλω να τρέξω πάλι τρέχει κανονικά... Δεν μπορώ να καταλάβω.(επείσης άμεση απόκριση έχουν και τα Ctrl+Alt+F1,2,... για να μπω σε κονσόλα).Όλα αυτά συμβαίνουν στο desktop pc μου, AMD Athlon x2 6000, NVidia 9800GT με drivers της κάρτας γραφικών από το αντίστοιχο εργαλείο του Kubuntu 8.10 όταν τα εγκατέστησα. Όταν λες composite εννοείς.. ; Κάτι τελευταίο που δεν ξέρω αν έχει σχέση είναι ότι και σε failsafe να δοκιμάσω παίρνω το μήνυμα: "Xsession: unable to launch failsafe X session --- x-terminal-emulator not found; aborting." EDIT: Δοκίμασα >sudo aptitude reinstall kdm αλλά δεν άλλαξε κάτι... Composite εννοω τα εφφε που εχει ο window manager του kde (kwin) ´η το compiz. Ποια έκδοση nvidia οδηγών έχεις; Οι σειρες 8000/9000 ειχαν σοβαρα προβληματα επιδωσεων. Δεν ξερω αν συνεχιζουν αλλα λογικα εχουν διορθωθει μερικα απο αυτα. Μπορεί να είναι και θέμα ρυθμίσεων του xorg.conf. Δεν το επισυνάπτεις εδώ να του ρίξω μια ματιά; Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και τα εξής: Σβήσιμο των .kde/share/config/plasma* ή μετακίνηση όλου του .kde για backup, ώστε το kde στο επόμενο login να δημιουργήσει από την αρχή νέα configuration αρχεία. Kquitapp plasma και τρέξιμο του πλάσμα από konsole ώστε να δεις τυχόν μηνύμηατα λάθους σχετικά με τις καθυστερήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα