Προς το περιεχόμενο

[INFO] KDE 4 is Here!! Συζητήσεις και απορίες γύρω απο το KDE 4

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οκ θα τα ριξω μια ματια. Ολα αυτα τα ηξερα απλα επειδη ακουσα οτι απο fedora 9 δεν μπορω να περασω σε fedora 10 (οταν βγει) οπως συμβαινει στο ubuntu (νομιζω με την εντολη apt-get upgrade) ηθελα να μαθω τι γινεται με το kde.

Στο site του KDE γραφει πως ειμαστε στη εκδοση 4.1.2. Αν ισχυει αυτο δεν θα επρεπε να ενημερωθει το συστημα μου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Οταν βγει το Fedora 10 θα μπορεις να περασεις σε αυτο απο Fedora 9, ειτε απο γραφικο περιβαλλον ειτε με εντολη. Διαλεγεις και παιρνεις. :)

Για να φτιαχτουν τα rpm και να ελεχθει οτι δουλευουν σωστα χρειαζεται καποιος χρονος απο τη στιγμη που θα κυκλοφορησει το καθε προγραμμα, το KDE 4.1.2 εν το προκειμενω. Αν ενεργοποιησεις το updates-testing-newkey repo θα δεις οτι εκει μεσα υπαρχει το 4.1.2 για το Fedora 9. Ειναι επομενως θεμα χρονου μεχρι να περασει στα updates.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν και έχω βάλει στο kcontrol > Security and privancy > Enable the kwallet subsystem όταν ανοίγω το kmail μου ζητάει έναν έναν τους κωδικούς για να ανοίξει τα email χωρίς επιλογή για αποθήκευση των κωδικών. Πως γίνεται να χρησιμοποιεί και το kmail το kwallet?

Ευχαριστώ

Aπαντώ και στο θέμα μόνος μου ....

Η επιλογή "Store POP password" πρέπει να είναι ενεργοποιημένη και το password του pop3 να είναι καταχωρημένο στoν λογαριασμό (Μενού > Settings > Configure Kmail > Accounts > Modify > Καρτέλα General) έτσι ώστε το kmail να απαιτεί το άνοιγμα του kwallet για αποθήκευση των passwords.

Επεξ/σία από mistral

αυτο το okular για τα εγγραφα ειναι μεγαλη πατατα, ουτεενα μενου εκτυπωσης δεν βγαζει οταν βλέπεις ενα pdf σε browser ουτε μεγενθυση ουτε τιποτα

καλα αυτος που το εβαλε εδω μεσα δεν τα ειδε αυτα;

απλα πραγματα ρε παιδια

τελικα το okular ειναι πατατα :mad:

Πως εκτυπωνουμε αυτη την σελιδα πχ

http://www.eleftherianews.gr/openpdf.php?p_id=2

δεν μπορω με τιποτα μου βγαζει μια λευκη σελιδα

δυστυχως θα βαλω κλειστου κωδικα (adobe reader) να κανω δουλεια μου :mad:

-----Προστέθηκε 23/10/2008 στις 10 : 55 : 34-----

γμτ εβαλα το adobe και το βαζει στο /opt και δεν πιανει όλο okular εχω

εβαλα και kpdf και παλι okular βγαινει οτι και να διαλεξω στις ρυθμισεις

φτου!

-----Προστέθηκε 23/10/2008 στις 10 : 58 : 50-----

Μονη λυση που βρηκα ειναι να ανοιξω την σελιδα που θελω να εκτυπωσω απο firefox και ετσι ανοιγει τον okular εξωτερικα και τυπωνει

τελικα το okular ειναι πατατα :mad:

Πως εκτυπωνουμε αυτη την σελιδα πχ

http://www.eleftherianews.gr/openpdf.php?p_id=2

δεν μπορω με τιποτα μου βγαζει μια λευκη σελιδα

δυστυχως θα βαλω κλειστου κωδικα (adobe reader) να κανω δουλεια μου

το δοκιμασα και για να ανοιξει το περιεχομενο πρεπει να γυρισεις το πληκτρολογιο στα ελληνικα

Μονη λυση που βρηκα ειναι να ανοιξω την σελιδα που θελω να εκτυπωσω απο firefox και ετσι ανοιγει τον okular εξωτερικα και τυπωνει

το okular τυπωνει κανονικα

Δεν κατάφερα να το κάνω εγκατάσταση... :(

Στις δύο τελευταίες εντολές , make και make install μου λέει κάτι σε no target (και λογικό μου φαίνεται...)

οταν εδωσες την cmake τι λάθος ειχες;

αν ειχες κατι σαν CMAKE_CXX_COMPILER-NOTFOUND βαλε το πακετο g++ (ubuntu δεν εχεις; )

το δοκιμασα και για να ανοιξει το περιεχομενο πρεπει να γυρισεις το πληκτρολογιο στα ελληνικα

το okular τυπωνει κανονικα

Το περιεχομενο μου το εμφανιζει αλλα δεν μπορω να τυπωσω μεσα απο konqueror (με okular) μονο απο firefox που ανοιγει εξωτερικα

-----Προστέθηκε 31/10/2008 στις 08 : 10 : 18-----

στο mandriva για να γινει επιτυχημενο το compiling των πλασμοιδίων χρειαζεται τα πακετα:

>kdelibs4-devel kdeplasma-addons-devel task-c++-devel

Ξ£ΟΟΟΟ Ξ³ΞΉΞ± ΟΞ± άδΡια ΞΌΞ·Ξ½ΟΞΌΞ±ΟΞ± Ξ­ΟΟ ΞΊΞ¬ΟΞΏΞΉΞΏ ΟΟΟβλημα ΞΊΞ±ΞΉ ΟΟΞΉ Ξ³ΟΞ¬ΟΟ Ξ΄Ξ΅Ξ½ ΟΟΟΟΞ½Ξ΅ΟΞ±ΞΉ

θα προσπαθήσω να το φτιάξω και θα επιστρέψω σύντομα, δεν ξέρω τι γίνεται έχω πρόβλημα με τα encodings

Εμένα μια χαρά τυπώνει μέσα από konqueror το okular.

σε pdf με απευθειας links τυπωνει , τωρα το διαπιστωσα

δοκιμασε πχ στο http://www.eleftherianews.gr που παρεμβενει javascript η κατι τετοιο πιστευω, δεν τυπωνει ,

και τωρα τι κανουμε ;

ρε γμτ δεν βρισκω επιλογη αποθηκευση του pdf στον okular γιατι οταν το αποθηκευω και το ανοιγω μετα με okular ολα ειναι οκ (το κανω μεσω firefox που με προτρεπει να ανοιξει το pdf εξωτερικα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...