DIMITRISG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Το lancelot αν δεν το εχεις στα plasmoids, και δεν θελεις να μπλέξεις με source files, εδω εχει πακετα http://lancelot.fomentgroup.org/download Theme manager δεν υπάρχει πλέον, διαλεγεις θεμα για plasmoids,δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας, και τα υπολοιπα manual Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Λίγη βοήθεια ακόμη. κόλλησα εδώ: Compilation Enter the directory that contains the source code (cd lancelot), and do the following: τι ακριβώς πρέπει να γράψω εκεί που λέει cd? στο τερματικό φαντάζομαι πρέπει να γραφεί το cdname Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Το kde4 .2 θα εχει το powerdevil για power management στα laptops ! Πρεπει να τα σπάει, το χει δοκιμασει κανεις ; θα συνοδευεται και απο πλασμοϊδιο αργοτερα, απ οτι λέει http://www.kde-apps.org/content/show.php/PowerDevil?content=85078 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 το k3b δεν εχει βγει για kde4 ? βαζω το πακετο απο το mandriva και μου κατεβαζει ολο το kde3 περίπου και κατι άλλο για κονσολα βαλτε το Yakuake !! τα σπάει http://yakuake.kde.org/ καθιερωθηκε παει το μονο οτι διαλεγω με την απομακρυνση του ποντικιου να κλεινει αλλα μολις κανω επανεκκινηση χανει την ρυθμιση ξερει κανεις πως γινεται να την κραταει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 To k3b είναι ψιλο-beta ακόμα και αρκετές φορές σκάει στο compile ή δε γράφει το παραμικρό, κτλ. Οπότε μάλλον γι'αυτό προτιμούν την παλιότερη σταθερή έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Οταν κανω αναζητηση με alt+f2 για καποια επαφη στο kaddress, μου βγαζει σαν αποτελεσμα να αποστειλω mail στην επαφη , στο kde3 μπορουσαμε να κανουμε αναζητηση στο βιβλιο διευθυνσεων και να εμφανιζουμε τα τηλεφωνα απο το desktop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για σάρωση; το kooka δεν το έβαλαν στο kde4 ( αυτό χρησιμοποιώ ) μήπως έχει βγει κάποιο ειδικά kde4 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το skanlite ή και το kolourpaint. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το skanlite ή και το kolourpaint. ευχαριστω μολις το δοκιμασα γμτ δε μου δουλευει το skanlite, εκτος οτι η σαρωση αργει απελπιστικά ενω στο kooka χρειαζεται ουτε μισο λεπτό (απλή σελίδα κειμένου) στο skanlite μου πηρε 2-3 λεπτα και στο τέλος εγραψε "η σαρωση απέτυχε" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 το χα βρει και δεν το θυμαμαι, υπαρχει σιγουρα πως βλέπουμε το systeminfo:/ στο kde4 ;;;;;; -----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 11 : 54 : 54----- πρπει να εγκατασταθει το kio-sysinfo και μετα στον konqueror sysinfo:/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστω μολις το δοκιμασα γμτ δε μου δουλευει το skanlite, εκτος οτι η σαρωση αργει απελπιστικά ενω στο kooka χρειαζεται ουτε μισο λεπτό (απλή σελίδα κειμένου) στο skanlite μου πηρε 2-3 λεπτα και στο τέλος εγραψε "η σαρωση απέτυχε" τωρα ειδα οτι μπορω να χρησιμοποιω και το κουμπι scan του εκτυπωτη ! εβαλα το πακετο brscan-key απο εδω http://solutions.brother.com/linux/en_us/instruction_scn3.html και σωζει την εικονα σαν PPM image bravo brother ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μια απορία : Εχω fedora 9 με kde 4.1.1 απ οτι μου λει ενα plasmoid που εβαλα στην επιφανεια εργασιας. Λογικα θα βγαινουν συνεχεια καινουργιες εκδοσεις για το KDE. Το συστημα μου θα ενημερωνεται κατευθειαν και θα εγκαθιστα τις τελαιυταιες εκδοσεις του KDE η πρεπει να κανω εγω κατι χειροκινητα; Πως αλλιως μπορω να δω σε ποια εκδοση του KDE ειμαι εκτος απο τον τροπο που προανεφερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 μπορεις πολυ απλα σε μια εφαρμογη πχ konqueror στο μενου πατας Βοηθεια → Σχετικά με το KDE η σε κονσολα μπορεις να πατησεις >rpm -qa | grep kde4 και βλέπεις ποιας έκδοσης ειναι τα πακετα του KDE ή στον konqueror → Τοποθεσία → sysinfo:/ αν και αυτο το τελευταιο σε μενα για να δουλεψει επρεπε να βαλω το πακέτο kio-sysinfo Για τις ενημερωσεις δεν ξερω στο fedora θα πρέπει να εχει ενα εικονιδιο που πεταγεται όταν εχει updates ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ναι πεταγεται αυτο το εικονιδιο αλλα δεν ξερω αν κανει ανανεωση το kde οταν βγαινουν καινουργιες εκδοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ναι πεταγεται αυτο το εικονιδιο αλλα δεν ξερω αν κανει ανανεωση το kde οταν βγαινουν καινουργιες εκδοσεις. Αυτο το εικονιδιο που πεταγεται κανει ανανεωση ολων των πακετων που εχεις εγκατεστημενα στο συστημα. Κατ' επεκταση και του KDE. Το ιδιο μπορεις να κανεις και συ χειροκινητα ανα πασα στιγμη με αυτη την εντολη: su -c 'yum update' Ριξε μια ματια και εδω. θα σε βοηθησει να μαθεις μερικα βασικα. http://www.my-guides.net/en/content/view/103/26/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα