telecom99 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 ξεπεράστηκε το πρόβλημα που είχε με τις nvidia 8xxx? (ή μαλλον οι nvidia με το kde4) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Mε τους τελευταιους driver που βγήκαν πριν λίγες μέρες ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μην το ξεχναμε και τη δυναοτητα των εφαρμογων του KDE4 να τρεχουν σε Windows! How to install KDE4 applications on Windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μην το ξεχναμε και τη δυναοτητα των εφαρμογων του KDE4 να τρεχουν σε Windows! How to install KDE4 applications on Windows Απο τα screenshots φαινεται οτι κανουν πολυ ομορφα τα windows και του πάνε πολύ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 ξεπεράστηκε το πρόβλημα που είχε με τις nvidia 8xxx? (ή μαλλον οι nvidia με το kde4) Όχι με όλες τις κάρτες όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 περιττο να πω οτι με το gwenview εχουμε παθει πλάκα οικογενειακως εδω. Ειχαν ερθει και φίλοι με ενα στικ usb με φωτογραφιες απο τις διακοπες τους και μου λενε βαλτο να το δουμε, απο τις διακοπες η κουβεντα εγινε περι... λινουξ, τους εκανε εντυπωση το gwenview. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Για να δούμε άλλη μια ώρα έμεινε πριν το upgrade αν όλα πάνε καλά θα έχω το kde 4 στο κανονιό μου σύστημα σε καμια ώρα. Αν όχι τότε θα περιμένω μερικές μέρες .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, έχει γίνει πολύ όμορφο το gwenview. Επανέρχεται και το digikam σιγά σιγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι φοβερά ενθουσιασμένος με το kde4 και φένετε αρκετά υποσχόμενο για το μέλλον. Εχεί μερικά σημεία που το κάνουν λίγο δύσχρηστο όπως η άμεση πρόσβαση στα αρχεία και προπάντων στα αρχεία του dekstop αλλά με την προσθήκη κάποιου widget το πρόβλημα λύνετε. Να προσθέσω ότι το τρέχω με το compiz-fusion ενεργοποιημένο και πάει μια χαρά. Τα εφέ του αν και βλέπω ότι είναι ενεργοποιημένα δεν τα έχω δοκιμάσει. Να κάνω μερικές ερωτήσεις. Εχω την εντύπωση ότι το kickoff menu εμφανίζει λιγότερα προγράμματα από το κλασικό style. Ακόμα δεν έχω βρει πως γίνετε να ρυθμίσεις το μενού και να φτιάξεις δικές σου καταχωρήσεις η να τα οργανώσεις όπως γινόταν με το kde 3.5. Aλλο ένα προβληματάκι είναι η εμφάνιση αυτών εδώ των εικονίδιων με μαύρο πλαίσιο. Στο default μαύρο χρώμα δεν εμφανίζονται έτσι αλλά μάλλον θα είνα λόγο του χρώματος. Δείτε εδώ Tέλος μια ερώτηση. Ποιό theme χρησιμοποιείτε για τον firefox και γενικά ποιό θέμα έχετε βάλει για το desktop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Βγήκε και η kde 4.1.1 που απο τι βλέπω είναι bug fixes και κάποιες μικρές βελτιώσεις στο performance http://www.kde.org/announcements/announce-4.1.1.php Οσοι έχουν kubuntu hardy heron μπορούν να αναβαθμίσους στην νέα έκδοση ακολουθώντας τις οδηγιες εδώ http://www.kubuntu.org/news/kde-4.1.1 στο ibex έχει γίνει ήδη η αναβάθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Να κάνω μερικές ερωτήσεις. Εχω την εντύπωση ότι το kickoff menu εμφανίζει λιγότερα προγράμματα από το κλασικό style. Ακόμα δεν έχω βρει πως γίνετε να ρυθμίσεις το μενού και να φτιάξεις δικές σου καταχωρήσεις η να τα οργανώσεις όπως γινόταν με το kde 3.5. δεξι κλικ στο k → edit menu ή >kmenuedit Aλλο ένα προβληματάκι είναι η εμφάνιση αυτών εδώ των εικονίδιων με μαύρο πλαίσιο. Στο default μαύρο χρώμα δεν εμφανίζονται έτσι αλλά μάλλον θα είνα λόγο του χρώματος. [/qutoe]ειναι αναλογως του desktop theme που διαλεγεις πχ στο slim glow που εχω φαινονται ενταξει, στην αρχη οχι αλλα μετα απο ενημερωσεις εστρωσε ενω στο Silicon η εμφανιση διαφορετική ποιό θέμα έχετε βάλει για το desktop? Slim glow , ειναι και διαφανο , μου αρεσει πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα με ενοχλεί τρομερά η αναδίπλωση και το rendering/εφφέ που κάνει το run dialog. Επειδή γράφω γρήγορα, έχω συμπληρώσει το όνομα του εκτελέσιμου και πρέπει να περιμένω 1-2 sec μέχρι να μπορέσω να πατήσω enter και να τρέξει το πρόγραμμα. Το ίδιο πρέπει να περιμένω αν κάνω λάθος και πρέπει να διορθώσω το κείμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Πως γινετε η διαχειριση ενεργειας στο laptop ; Πρέπει να εγκαταστησω το kpowersave ; ειναι ακομα σε kde 3 εχδει ενα plasmoid powersave αλλα δεν νομιζω οτι δουλευει , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξερω αν το εχετε δοκιμασει, ευχαριστο στην εμφανιση και στην κινηση. Δεν αλλαζω το klauncher αλλα αξιζει να το δειτε, και ο λόγος για το μενού lancelot : http://www.kde-apps.org/content/show.php/Lancelot?content=87914 Σε μενα το εχει στα plasmoids εγκατεστημενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξερω αν το εχετε δοκιμασει, ευχαριστο στην εμφανιση και στην κινηση. Δεν αλλαζω το klauncher αλλα αξιζει να το δειτε, και ο λόγος για το μενού lancelot : http://www.kde-apps.org/content/show.php/Lancelot?content=87914Σε μενα το εχει στα plasmoids εγκατεστημενο. Δημήτρη, για κάνε μια επεξήγηση του πως μπορεί να περάστεί το lancelot, μιας και το είχα δει τις προάλλες αλλά δεν ξέρω πως το περνάς. Α και κάτι άλλο. Το theme manager το έχει σε σας? Διότι στο δικό μου είναι άφαντο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα