apostolos2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 μετα απο καθαρη εγκατασταση windows xp μεχρι και SP3 προσπαθησα να εγκαταστησω και τον τελευταιο msn messenger και γενικα ενω κατεβαζει κανονικα τα windows updates, δεν μπορει να τα κανει εγκατασταση. τα windows μου ειναι original τι να κανω?
apostolos2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ποιον internet explorer εχεις ??? εχω αυτον που εχουν τα windows με τη εγκατασταση μια και δεν μπορω να κανω update ουτε τον internet explorer οπως ειπα.
citizen Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Υποθετω λοιπον οτι εχεις τον 6. Αν εχεις Αγγλικα XP και παλιο IE7 (7.0.5730.11) και πας να καμεις εγκατασταση θα αποτυγχάνει. Κατεβασε τον IE7.0.5730.13 και κανε αυτό εγκασταστσαη ΥΓ. Γινε λιγο σαφής , για να μπορουν να σε βοηθησουν και αλλοι Ποια XP εχεις ; Home , Pro , Αγγλικά , Ελληνικά , το sp3 ήταν καθαρη εγκατασταση από slipstream CD , update σε υπαρχον sp2 σύστημα ? Αν δεν είασι αναλυτικός , ο αλλος βαριεται να αναλύσει τα προβλήματα καθε περιπτωσης ...
apostolos2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 εχω αγγλικα windows xp και εβαλα to sp3 απο το windows update ,σε υπαρχον sp2 σύστημα. internet explorer 6 και δεν μπορω να αναβαθμισω σε 7 αφου οπως ειπα δεν κανει instalation
citizen Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Κατέβασε τον IE7 από εδώ http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=9AE91EBE-3385-447C-8A30-081805B2F90B&displaylang=en και ξανακανε εγκατασταση
apostolos2 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 απο εδω που μου ειπες τον εκανε εγκατασταση αφου ειναι σαν μεμονομενο προγραμμα, πηγα να κανω ξανα windows update αλλα παλι δεν εκανε instalation. εχω κλησει firewall και παλι τιποτα.
citizen Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Σηκώνω τα χερια ... άλλος. YΓ Ισως δοκιμασε disable το αντιϊκό , αλλως ευκαιρία για clean install...
Blackman Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 δοκίμασε να βγάλεις το sp3... και κατέβασε το ώστε να το βάλεις manually...και δοκίμασε αρχικά με το sp2 Πάνω αν το πρόβλημα παραμένει...και μετά ξαναεγκατέστησε το sp3 και πες μας
johnfocus Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 κατεβασε το sp3,μπες σε safemode(ασφαλη λειτουργια),επελεξε administator και κανε την εγκατασταση απο κει.Οταν κανει επανεκκινηση ο υπολογιστης θα υπαρχει το sp3 και κατι τελευταιο:εισαι σιγουρος οτι εχεις αυθεντικα windows??
apostolos2 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 και κατι τελευταιο:εισαι σιγουρος οτι εχεις αυθεντικα windows?? ε δεν ειμαι τοσο ασχετος, εχω laptop dell και αναγκαστικα μου δωσανε και original windows. το προβλημα δεν ειναι οτι δεν μπορω να εγκαταστησω το sp3, το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω Updates
VasKag Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 συγγνωμη, πρεπει σωνει και καλα να εχουμε ΙΕ7 για να μπει το sp3?
apostolos2 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 συγγνωμη, πρεπει σωνει και καλα να εχουμε ΙΕ7 για να μπει το sp3? το sp3 μπηκε, updates δεν κανει τωρα
tempes Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Το ίδιο έχω πάθει και εγώ σε ένα μηχάνημα που έκανα. Λοιπών ξεκινάω φορματ με Windows xp with sp1 μετά κάνω εγκατάσταση το sp2 χωρίς να κάνω οτιδήποτε άλλο και αμέσως μετά το sp3 ,τελείωσα με όλα τα σχετικά πάω να κάνω windows update και το μόνο που λέει είναι ότι δεν μπορούν να εγκατασταθούν οι τάδε ενημερώσεις χωρίς να δείχνει κάποιο σφάλμα , βρήκα και έκανα χειροκίνητα τις ενημερώσεις αλλά το πρόβλημα συνεχίζει
apostolos2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Το ίδιο έχω πάθει και εγώ σε ένα μηχάνημα που έκανα. Λοιπών ξεκινάω φορματ με Windows xp with sp1 μετά κάνω εγκατάσταση το sp2 χωρίς να κάνω οτιδήποτε άλλο και αμέσως μετά το sp3 ,τελείωσα με όλα τα σχετικά πάω να κάνω windows update και το μόνο που λέει είναι ότι δεν μπορούν να εγκατασταθούν οι τάδε ενημερώσεις χωρίς να δείχνει κάποιο σφάλμα , βρήκα και έκανα χειροκίνητα τις ενημερώσεις αλλά το πρόβλημα συνεχίζει ακριβως αυτο.... πως εκανες τις ενημερωσεις χειροκινητα? επισης θελω να βαλω το windows live mail. πως μπαινει χειροκινητα κ'αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.