stellakoula Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ποιος είναι ο πιο εύκολος και πιο οικονομικός τρόπος να μετατρέψω vhs σε dvd; Είναι περίπου 20 κασέτες, τεσσάρων ωρών η κάθε μία. Με dvd recorder γίνεται; Και κάτι άλλο… Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να μετατρέψω αρχεία avi σε dvd; - Χρησιμοποίησα το ConvertXToDVD, αλλά μου βγάζει στην οθόνη ένα ενοχλητικό μήνυμα, επειδή πρόκειται για trial version. Προσπάθησα να το αγοράσω, αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. - Χρησιμοποίησα το DVD Flick, αλλά όταν πατάω "Create DVD", μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Your project's destination folder path contains non standard characters, like e or ?. Please use a different path without any of such characters." Άλλαξα τοποθεσία στο αρχείο που θέλω να μετατρέψω, μετονόμασα τους φακέλους ώστε να έχουν λατινικούς χαρακτήρες, αλλά τίποτα. - Χρησιμοποίησα το dvdSanta, αλλά μόλις επιλέγω το αρχείο που θέλω να μετατρέψω, αυτό κλείνει! Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος… Το nero του 7 το κάνει; Αν ναι, πώς; Είμαι λίγο άσχετη, ελπίζω να μη με παρεξηγείτε. Συγνώμη για τη φλυαρία και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Κάθε βοήθεια δεκτή!
parsifal Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 - Χρησιμοποίησα το DVD Flick, αλλά όταν πατάω "Create DVD", μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Your project's destination folder path contains non standard characters, like e or ?. Please use a different path without any of such characters." Άλλαξα τοποθεσία στο αρχείο που θέλω να μετατρέψω, μετονόμασα τους φακέλους ώστε να έχουν λατινικούς χαρακτήρες, αλλά τίποτα. Δεν αρκεί να έχει λατινικούς χαρακτήρες μόνο ο τελικός κατάλογος του project, αλλά πρέπει και όλοι οι ανωτέρου επιπέδου κατάλογοι να είναι με λατινικούς χαρακτήρες. Π.χ. πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν είτε ελληνικά Windows (οπότε ο φάκελος My Documents ονομάζεται Τα Έγγραφά Μου) και/ή δίνουν username με ελληνικούς χαρακτήρες (π.χ. C:\Documents and Settings\ΠΕΤΡΟΣ\κλπ... ) Ποιος είναι ο πιο εύκολος και πιο οικονομικός τρόπος να μετατρέψω vhs σε dvd; Είναι περίπου 20 κασέτες, τεσσάρων ωρών η κάθε μία. Με dvd recorder γίνεται; Αν δεν έχεις VHS VCR, τότε ο πιο εύκολος τρόπος είναι να αγοράσεις ένα υβριδικό standalone DVD recorder που να παίζει και VHS κασσέτες. Όχι όμως ο πιο οικονομικός. Αν έχεις VHS VCR με Super-Video (χλωμό) ή Composite (πιο πιθανό) έξοδο, ο πιο οικονομικός τρόπος είναι να προσθέσεις στο PC μία κάρτα TV με ανάλογη είσοδο. Όχι όμως ο πιο εύκολος. Δες και αυτό το θέμα: VCR to DVD
stellakoula Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δεν αρκεί να έχει λατινικούς χαρακτήρες μόνο ο τελικός κατάλογος του project, αλλά πρέπει και όλοι οι ανωτέρου επιπέδου κατάλογοι να είναι με λατινικούς χαρακτήρες. Π.χ. πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν είτε ελληνικά Windows (οπότε ο φάκελος My Documents ονομάζεται Τα Έγγραφά Μου) και/ή δίνουν username με ελληνικούς χαρακτήρες (π.χ. C:\Documents and Settings\ΠΕΤΡΟΣ\κλπ... ) Το δοκίμασα κι αυτό! Δεν τα κατάφερα... Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και το ενδιαφέρον! Θα το ψάξω και θα δω. Thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.