Προς το περιεχόμενο

βοήθεια...βενζινάδικο ανοιχτό???

assaya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν χρησιμοποιουσαν περισσοτεροι δικυκλα (εστω και βενζινοκινητα) αντι για αυτοκινητα, θα ειχαν λυθει πολλα προβληματα

αλλα τι να πεις....

Δημοσ.
Να κι ένα χρήσιμο σχόλιο...

Είναι το δεύτερο και εν μέσω του συνόλου καλέ μου σνουμπ!

Ελπίζω να μη θεώρησες πως αναφερόταν σε σένα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα, δε με απασχολεί σε ποιον αναφερόταν, καλέ μου Lucifer...

Απλά, δε βλέπω τη χρησιμότητά του, ενώ αντίθετα αυτός στον οποίο αναφέρεται (αν υποθέσουμε έτσι ξεκάρφωτο όπως είναι ότι μπορεί να καταλάβει ότι αναφερόταν στο δικό του σχόλιο) ενδεχομένως να θιγόταν.

Ή, εναλλακτικά, να συνειδητοποιήσει το μέγεθος του κόμπλεξ του και να μεταννοήσει...

Δημοσ.

Εμενα παντως αυτο που τα μηχανακια πανε μπροστα με ενοχλει αρκετα.Στο τσακ ειμουνα να βουτηξω εναν χθες στο βενζιναδικο αλλα λεω ασε τωρα μη τσακωνομαι στους δρομους,ξεφτιλα ειναι. Τι σημασια εχει αν περιμενω στην ουρα με αυτοκινητο,πατινι,ποδια,μηχανακι ή εκλυθρο; Ο καθενας εχει τη σειρα του στην ουρα.

Δημοσ.

εγω δε πηρα τη σειρα κανενος

εκ των πραγματων, τα αμαξια ειναι μεγαλα και δε μπορουν να μπου ολα μαζι στο βενζιναδικο, εξυπηρετουνται 2 - 2. Οποτε τα διτροχα πανε στο πλαι, γεμιζουν απο την αντλια που θα εμενε απραγη ετσι και αλλιως και ολα κομπλε.

Αν ημουν ΚΑΙ εγω με αμαξι, θα μεγαλωνα την ουρα....

Αν οδηγουσα ΚΑΙ εγω αμαξι θα επηζα περισσοτερο την ηδη ηδη κορεσμενη αθηνα

Σας ενοχλει που τα μηχανακια πανε μπροστα.... επρεπε να οδηγαμε σαν αυτοκινητα κανονικα ο ενας πισω απο τον αλλο, δε θα κουνιοταν τιποτα....

Εμενα με ενοχλει που ενας υγιης ανθρωπος οδηγα ενα οχημα που πιανει χωρο για 4, καταναλωνει πολυ περισσοτερο καυσιμο, μολυνει πολυ περισσοτερο .... και παει λεγοντας.

Τι μου λετε τωρα?

• Super Moderators
Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι αν είναι κανένα μικρό βενζινάδικο, μπορεί να εξυπηρετούνται δύο-δύο. Εγώ, βέβαια, όπου έχω πάει αυτές τις μέρες, όλες οι αντλίες δίνουν καύσιμο, σιγά μην μένουν άδειες. Ακόμη και σε αυτό της Ποσειδώνος, στη BP κοντά στο Κοράλι, που έχει μια διάταξη μάπα και τον "καλό καιρό" στις εσωτερικές αντλίες στέλνουν τις μηχανές, τώρα έβαζαν κανονικότατα αυτοκίνητα.

Αλλά, εγώ (κι ο Hamurabi, αν διαβάζω σωστά το σχόλιό του) πουθενά δε λέω ότι με πειράζουν τα μηχανάκια που χώνονται ανάμεσα στην κίνηση. Ούτε υποτίμησα τη συνεισφορά τους στην άμβλυνση (ή, πιο σωστά, στη μικρότερη επιδείνωση, σε σχέση με ένα Ι.Χ., του κυκλοφοριακού στην Αθήνα). Εγώ μιλάω για το νεοελληνικό έθιμο του κλεψίματος της σειράς, τίποτε περισσότερο.

Δημοσ.

Μια βόλτα στο ΚΑΤ θα σου γιατρέψει οριστικά την ενόχληση/φθόνο για τα 2τροχα που πέρνουν σειρές, περνούν ανάμεσα, κλπ.

εχει πολλά πλεονεκτήματα η χρήση τους, αλλα αυτό το μειονέκτημα της ασφάλειας δεν το θέλω ούτε για την 1η θέση σε όλες τις ουρές της ζωής μου.

και μη μου πεις οτι αυτοι ειναι σουζάκηδες και κοντράκηδες. Τουλάχιστον στα μισά τους πεσίματα, φταίει άλλος (πεζος, 4τροχο, άλλο 2τροχο, λακουβα, κ.ά)

Δημοσ.

Ρε παιδια απο θεσσαλονικη παιζει κανα βενζιναδικο δυτικα μερια αμπελοκηπους η καπου γυρω γυρω.Οποιος ξερει ας απαντησει ειναι αναγκη

Δημοσ.
Εμενα παντως αυτο που τα μηχανακια πανε μπροστα με ενοχλει αρκετα.Στο τσακ ειμουνα να βουτηξω εναν χθες στο βενζιναδικο αλλα λεω ασε τωρα μη τσακωνομαι στους δρομους,ξεφτιλα ειναι. Τι σημασια εχει αν περιμενω στην ουρα με αυτοκινητο,πατινι,ποδια,μηχανακι ή εκλυθρο; Ο καθενας εχει τη σειρα του στην ουρα.

Σημερα γεμισα το μηχανακι, χωρις φυσικά να κάτσω στην ουρά. Μεχρι να βάλει μπρός το αυτοκίνητο που μολις γεμισε και να φυγει ο βενζινάς είχε βάλει και σε εμένα.

Μην συγκρίνεις πράγματα ανομοια.Αμα και τα μηχανάκια κάθοντάν στην ουρά τότε ο συνολικός χρόνος εξυπηρέτησης όλων θα ήταν πολύ μεγαλύτερος.Αφήστε τους βενζινάδες να κάνουν την δουλειά τους, κατί ξέρουν καλύτερα.

PS. Ενα Revoil στην Αγ.Δημητρίου είχε και χθές και σήμερα βενζίνη κατα τις 12-13:00, ακριβώς πρίν το Υπουργείο. Επίσεις το EKO πίσω απο τον κύκλο στην Καραολή &Δημητρίου

• Super Moderators
Δημοσ.
ανεστειλαν ειπε την απεργια

Τουλάχιστον μέχρι τις 17.00 που είχε ενημερωθεί η σχετική είδηση στο in.gr, δεν υπήρχε απόφαση:

Τελευταία ενημέρωση 17:00

Τη συνέχιση της απεργίας αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών κατά την ψηφοφορία στη γενική συνέλευση του κλάδου από την οποία απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης.

[...]

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες των βυτιοφόρων πρότειναν τη λήξη της απεργίας και αποχώρησαν από την αίθουσα, ενώ αντίθετα οι ιδιοκτήτες των φορτηγών τάχθηκαν, στην πλειοψηφία τους, υπέρ της συνέχισης της απεργίας. Τελικά οι προτάσεις τέθηκαν σε ψηφοφορία και επί συνόλου 72 ψήφων οι 43 τάχθηκαν υπέρ της συνέχισης.

Τώρα αναμένεται με ενδιαφέρον η απόφαση των ιδιοκτητών βυτιοφόρων για τη στάση τους, οι οποίοι συνεδριάζουν στον Ασπρόπυργο.

Δημοσ.

στις ειδησεις στο ραδιοφωνο σκαι το ακουσα

μαλλον εννοουσαν οτι διαφωνησαν αρχικα και ειπαν οτι θα αναστειλουν

για να δουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...